Esileht Kodunurk minu ¨a¨lõki retsept

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: minu ¨a¨lõki retsept

Postitas:

Avaldan enda lemmikretsepti ¨a¨lõkimarinaadi valmistamiseks:

kogused ämbri kohta:

2-3 liitrit 100% õunamahla

soovi korral lisa 50-100 ml õunaäädikat (kui ei ole, pole probleemi).

4-5 kiivit (koori, viiluta).

2-3 küüslaugu mugulat (puhasta, lõike küüned pikkupidi pooleks).

4 keskmist sibulat (lõigu ratasteks).

tera- või peenestatud musta pipart, väike peotäis jämesoola.

sega koos lihaga natuke ja jäta ämbriga seisma (minul seisab maakeldris +10 kraadi juures, juba järgmisel päeval saad oma sõpru üllatada super hea ¨a¨lõkiga.

kui on ribi, võib ka seda samas marinaadis koos lihaga teha, väga hea saab.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

jämesoola?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]jämesoola?[/tsitaat]

sa ei tea misasi on jämesool????

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

sa ei tea misasi on jämesool????[/tsitaat]

Seedekulgla alumine osa, enne pärasoolt ja pärakut?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Seedekulgla alumine osa, enne pärasoolt ja pärakut?
[/tsitaat]

ta kirjutas jämesoolA mitte jämesoolT!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

proovin ära ja annan teada kuidas oli 😉 aga tänud retsepti eest!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Aitäh, panen tallele!

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Alfonss kirjutas:[/small]
[tsitaat]Avaldan enda lemmikretsepti ¨a¨lõkimarinaadi valmistamiseks:

kogused ämbri kohta:

2-3 liitrit 100% õunamahla

soovi korral lisa 50-100 ml õunaäädikat (kui ei ole, pole probleemi).

4-5 kiivit (koori, viiluta).

2-3 küüslaugu mugulat (puhasta, lõike küüned pikkupidi pooleks).

4 keskmist sibulat (lõigu ratasteks).

tera- või peenestatud musta pipart, väike peotäis jämesoola.

sega koos lihaga natuke ja jäta ämbriga seisma (minul seisab maakeldris +10 kraadi juures, juba järgmisel päeval saad oma sõpru üllatada super hea ¨a¨lõkiga.

kui on ribi, võib ka seda samas marinaadis koos lihaga teha, väga hea saab.

[/tsitaat]

Sa oled selle millalgi avaldanud juba, sest oma retseptiraamatusse olen ma selle üles märkinud, pealkirjaks Alfonssi ¨a¨lõkk 🙂
Ma tegin ka seda, aga sai vähe tõmmata, siis liha väga pehme ei olnud.
Võiks see suvi uuesti proovida.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Kodunurk minu ¨a¨lõki retsept

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.