Esileht Hobinurk Minu emps…

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Teema: Minu emps…

Postitas:
Kägu

Päris vahva saade on. Saatejuht on muhe ja osalejad ka toredad sattunud.

Viimases saates oli üks emps, kelle kohta öeldi, et on palju kokasaateid võitnud. Ma enda arvates olen kõiki selliseid saateid vaadanud, aga üldse ei tulnud see naine tuttav.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oli “Eesti parim pagar”, aga see oli eetris aastaid tagasi ja eks inimesed ikka muutuvad ajaga.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris vahva saade on. Saatejuht on muhe ja osalejad ka toredad sattunud.

Ma ei leia nii. Tegijatel on lõbus küll, aga saatest jääb mulje nagu vaataks mingi omavahel tuttava seltskonna pidu kõrvalt. Ei ole vaatajaga suhtlemist, ei haara kaasa

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle küll see saade väga meeldib. Retseptid on lihtsad ja rohelistest hernestest valmistatud püreesuppi kavatsen kohe järgi proovida. Ja elan kaasa ka lapsevanematele, kes lähevad närvi, sest teismelised ei suvatse ennast liigutada 😀

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei leia nii. Tegijatel on lõbus küll, aga saatest jääb mulje nagu vaataks mingi omavahel tuttava seltskonna pidu kõrvalt. Ei ole vaatajaga suhtlemist, ei haara kaasa

Miks küll vaatajaga suhtlema peaks? Ega see pole lasteaialastele. Mulle meeldib.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin ühe saate. Ei olnud minu jaoks

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen vaid paari saadet näinud aga kõigi nende puhul häiris, et “lapsed” olid nii 30+ vanusegrupis. Ja kõigis paarides nähvati pidevalt üksteisele ja elati enda paarilise peale end välja. Kui juhtuks saatele, kus ema oma koolilast juhendab siis ehk mulje muutuks.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oli “Eesti parim pagar”, aga see oli eetris aastaid tagasi ja eks inimesed ikka muutuvad ajaga.

“Eesti parim pagarist” on vist kolm hooaega olnud. Seega kolm võitjat. Nende seas küll sellist naist ei olnud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui juhtuks saatele, kus ema oma koolilast juhendab siis ehk mulje muutuks.

Oli ka selliseid. Mulle ei meeldinud just see “kuulus kokast ema”, nii halvasti rääkis oma tütrega ja väike mõnitus käis pidevalt. Vastik.
Aga saade muidu meeldib, sain ka uusi ideid.

Tegijatel on lõbus küll, aga saatest jääb mulje nagu vaataks mingi omavahel tuttava seltskonna pidu kõrvalt. Ei ole vaatajaga suhtlemist, ei haara kaasa

Meeldibki just see, et pole mingit vaatajatele esinemist ega üleskruvitud intriige. Lihtne suhtlus, nagu piiluks kogemata võõra pere kodukööki nende kõige kiiremal ajal.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja elan kaasa ka lapsevanematele, kes lähevad närvi, sest teismelised ei suvatse ennast liigutada

Elan kaasa just lastele, kes selle emade avaliku tänitamise peavad välja kannatama. Mis mõttes “ei suvatse ennast liigutada”? Üritavad teha ju kõike esimest korda, saati veel sekundeid lugedes.
Tore oleks, kui sama formaat tehtaks ka isadega – kuidas nemad käituksid ja juhendaks?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Eesti parim pagarist” on vist kolm hooaega olnud. Seega kolm võitjat. Nende seas küll sellist naist ei olnud.”

Ilmselt räägime erinevatest episoodidest. Ühes empsisaates oli pagarisaate võitja Krista.

https://kanal2.postimees.ee/pluss/video/?id=342874

https://elu.ohtuleht.ee/716115/pagarisaate-voitja-krista-ismael-nuud-ei-moodu-nadalat-kus-ma-ei-kupsetaks-

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tore oleks, kui sama formaat tehtaks ka isadega – kuidas nemad käituksid ja juhendaks?

Vähemalt ühe korra on ka selles saates isa juhendanud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Eesti parim pagarist” on vist kolm hooaega olnud. Seega kolm võitjat. Nende seas küll sellist naist ei olnud.”

Ilmselt räägime erinevatest episoodidest. Ühes empsisaates oli pagarisaate võitja Krista.

https://kanal2.postimees.ee/pluss/video/?id=342874

https://elu.ohtuleht.ee/716115/pagarisaate-voitja-krista-ismael-nuud-ei-moodu-nadalat-kus-ma-ei-kupsetaks-

Kui ma panin ees- ja perekonna nime googlesse ja vaatasin pilt, siis mulle tuleb küll see osaleja meelde. Varem nägi ta absoluutselt teistsugune välja. Sellepärast vist ei olnudki äratuntav.

0
0
Please wait...

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Esileht Hobinurk Minu emps…