Esileht Ilu ja tervis mis aitaks juuste väljalangemise vastu?

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: mis aitaks juuste väljalangemise vastu?

Postitas:
Kägu

milliseid vitamiine olete kasutanud ja millest olete abi saanud juutse väljalangemise vastu. ei tahaks varsti kiilakas olla 🙁

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: mis aitaks juuste väljalangemise vastu?

Kunagi aitas Merz Spezial dragees. Praegu Apreek1-s sooduspakkumine 60kapslit hinnaga 9,99 (muidu vist 15 midagi). Igastahes ostsin endale ja loodan head tulemust 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oled sa värske emme? Siis ei aita miski, asi on hormoonides. See läheb üle.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sibulakompress aitab ju. Haiseb küll pahasti, aga ikka parem nädalake sibula järgi lõhnata kui kiilakas olla:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Takjaõli osta aapteegist, peaks ka aitama, aga seda peaks pidevalt kasutama, loomulikele juustele( muudab natuke tumedamaks)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Agne74 kirjutas:[/small]
[tsitaat]Takjaõli osta aapteegist, peaks ka aitama, aga seda peaks pidevalt kasutama, loomulikele juustele( muudab natuke tumedamaks)[/tsitaat]

Mina ei saanud takjaõli kuidagi juustest välja. Pesin kaks korda ¨ampooniga ja kuna oli vaja ikkagi järgmine päev puhta peaga välja minna, siis kõige lõpuks nõudepesuvahendiga. Siis sain selle õli peast kätte.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Agne74 kirjutas:[/small]

Mina ei saanud takjaõli kuidagi juustest välja. Pesin kaks korda ¨ampooniga ja kuna oli vaja ikkagi järgmine päev puhta peaga välja minna, siis kõige lõpuks nõudepesuvahendiga. Siis sain selle õli peast kätte. [/tsitaat]

Õli saab hästi peast ära, kui shampoon määrida kuivadele juustele.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Buduaari ajakirjast loen, et NIOXIN on tõhus hõrenevatele juustele.
Kas kellegil on sellega kogemusi? Ise kaldun muidugi arvama, et see on lihtsalt reklaam.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

EVONIA KAPSLID JUUSTELE http://tervis24.delfi.ee/delfi.php?lan=ET&sid=1&tid=1&grupp=4

http://www.mylook.ee/cutrin-bio-energen-serum-150ml.html

koos proovitud ja tulemus ruttu ja väga hea, enne seda oli vannis käies veepind ainult juukseid täis, fööniga kuivatamisest terve ruum täis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on (oli) sama probleem. Üle aasta tuleb juukseid jubedates kogustes ära.
Söön väga korralikult tasakaalustatud toitu, lisaks olen võtnud juurde Omega vitamiine, üldvitamiine, Biosili, lisaks erinevaid spets. kapsleid juuste väljalangemise vastu, määrisin juukseid nii takja kui riitsinusõliga ning vaalaplatsentaga – mina paranemist ei näinud (kuigi olin ilmselt apteekide kuldklient)

Lõpuks pesin leivaga ja juuksed jäid enam-vähem kinni. Mina ei usu enam neisse spets.kapslitesse, parem on tegutseda nö vanaemade tarkuse järgi.

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Ilu ja tervis mis aitaks juuste väljalangemise vastu?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.