Kas nisjahu võiks asendada millegi muuga?
Teema: Mis jahuga teha pannkooke?
Miks?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Miks?[/tsitaat]
Vahelduse mõttes ja ehk saaks ka tervislikumalt 🙂
Graham (täistera) jahuga teen, olen sellega ära harjunud, ei maitsegi enam muu jahu
Veski Mati riisijahu paki peal on super hea pannkoogiretsept. Nisujahu on asendatud riisijahu ja maisitärklisega.
Veski Mati mitmeviljajahuga meeldivad mulle väga. Ma ei tea, kui palju need just tervislikumad on, sest tegemist suures osas rafineeritud jahuga. Aga seal sees seemned, mis minu jaoks pannkoogi eriti mõnusaks muudavad.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Veski Mati riisijahu paki peal on super hea pannkoogiretsept. Nisujahu on asendatud riisijahu ja maisitärklisega. [/tsitaat]
Mille poolest need tervislikumad on?
ma panen pooleks tatrajahuga, tulevad huvitavad, eriti head õunamoosiga
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Mille poolest need tervislikumad on?[/tsitaat]
need sobivad näiteks inimestele, kes ei talu (nisu)gluteeni.
olen proovinud, väga head koogid tulevad
Ma teen ka Veski Mati grahamjahuga (täisteranisujahu). Ühel päeval oli see otsas ja tegin tavalise nisujahuga ja lapsed kirtsutasid nina 🙂
Täistera rukkijahu ja kaerakliidega tegin just täna hommikuks, ohtralt muna, maitse järgi fariinsuhkrut/mett – lapsed söövad ja kiidavad!
Minu meelest võib pannkooke teha absoluutselt igasuguse jahuga. Olen ka kamajahuga teinud.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.