Armuke on vaba naine ja ka kedagi ei petnud, tema jaoks on su mees ainus.
Sinu mees pettis sind ja temal oli samal ajal suhe mitme naisega.
Huvitav, kellega sa küll sellest rääkima peaks, ja kes peaks oma käitumist muutma..
Minu arust mees ei peaks oma käitumist muutma, vaid peaks välja kolima.
ta kolibki, võtab a-la puhkepausi, järelemõtlemisaja. Arvate et meil on siis kõik lõplikult läbi ? Peaksin vaikselt taanduma ?
Ta ütles mulle et laps on mulle kujunenud ajapikku tähtsamaks kui tema ja kui mõelda, olengi väga palju lapsega tegelenud, polnud pikalt last kellelegi hoida anda, koroona oli vahepeal ja .. kuid nüüd on laps suurem ja vanavanemad saadaval ja meil rohkem vaba aega, saan mehele pühenduda, olen hinges meest alati armastanud, aga paistab, et see rong on läinud ja tema tunded minu vastu koos sellega 🙁
Ma olen väga õnnetu, et ei saa midagi enam päästa.
Ta leidis tähelepanu vahepeal mujalt
Sa ju saad aru, et see lapse-jutt on ainult ettekääne ja hea võimalus hoopis sind tema enda pahateaos süüdlaseks teha. Kui teil last ei oleks, siis oleks ta leidnud mingi muu põhjuse, miks ta pidi armukese võtma. Näiteks, et oled liiga paks või hoopis liiga kõhn, teed halvasti süüa, ei meeldi ta vanematele, ei meeldi ta sõpradele jne. jne. Põhjuse, miks petta, leiab pettur alati.
Mul on neli last. Meil ei ole olnud mitte kunagi lapsed mitte kellegi teise hoida. Esimest korda olime lastest eemal alles siis, kui nad said kolmeseks ja läksid lasteaeda. See tähendab, et me olime koguaeg oma lastekarjaga koos. Ja me mehega mõlemad tegelesime lastega võrdselt, mitte ei olnud lapsed ainult minu omad. Oli ikka paras sega-summa-suvila küll ja tihti olime surmani väsinud. Ja omaette, isiklikku, ainult kahekesi olemise aega, oligi meil alles hilistel öötundidel, kui olime juba väsimusest pikali kukkumas. Aga see kõik ei pannud meid kumbagi tähelepanu otsima väljaspoolt kodu ega armukesi pidadama.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 17.10 10:33; 17.10 10:37; 17.10 10:43; 17.10 10:43; 17.10 10:56; 17.10 10:58; 17.10 11:16;