No paneme siis ühe näite veel, kui sinu IQ ei võimaldnud eelnevatest argumentidest aru saada.
Ka Tartu Ülikool kasvatab sellisel juhul petiseid: https://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/tartu-ulikool-tunnistas-anastassia-kovalenko-molemad-magistritood-plagiaadiks?id=85646243
Ja kuna nii Mart kui Martin Helmel endal on TÜ diplomid, siis järelikult on nad ka ise hobusevargad ehk ekre koosneb hobusevarastest. Või kus on vahe?
Põhiküsimus oli ju selles, et kust on EKRE oma kasvava toetuse saanud, mis peale ma ütlesin, et tänu väärtustele. Siis hakati väitma, et EKRE retoorika on kuri. Minu küsimus seisnes ju selles, et mil moel on EKRE retoorika kuri. Pika selgituse peale, et minu enda küsimus ei ole kuri, sain ma lõpuks vastuse, et sellepärast, et ta nimetas TLÜ-d hobusevaraste kasvulavaks. Ma ju põhjendasin sulle, et see ei ole kurjus, vaid väljaütlemine selle eesmärgil, et TLÜ-s ei antaks enam välja diplomeid plagiaatide põhjal. Mis siin jääb siis arusaamatuks? Mis see TÜ ja kogu EKRE liikmeskonna diplomid siia nüüd puutuvad? Kisud teemast väga kõrvale juba. Kui sa ei saa aru sellest, et normaalne on, et ülikool ei anna välja diplomeid plagieeritud tööde puhul ja valitsusel tuleb sellele tähelepanu pöörata, siis miks me üldse vaidleme. Kas sind häirib rohkem see, et inimene juhib probleemile tähelepanu või see, et reaalselt antaksegi plagiaatide põhjal diplomeid? Tundub, et esimene variant. Sellest on kahju, sest siis tegeletaksegi omavahelise kemplemisega selle asemel, et ülikoolides sisulist probleemi hakata ära lahendama.
Ja mina väidan seda, et on naeruväärne ja kahtlemata kuri nimetada teisi hobusevarasteks, kui sa ise oled samasugune hobusevaras.
Aga sulle meeldetuletuseks, et teema ei ole praegu ülikoolide maine ja ülikoolide tõsiseltvõetavuse parandamine.
Aga mille poolest siis samasugune hobusevaras? Kas Helme v EKRE annab välja ülikoolide diplomeid plagieeritud lõputööde põhjal? Ei anna ju, aga näe, TLÜ annab! Just, mina ka rääkisingi ju, et algne küsimus on EKRE populaarsuse tõus, aga ega mina seda ülikooli teemat ei tõstatanud – ikka see, kes väitis, et EKRE kuri olevat.
Kommentaar eemaldatud.
2.1. Kasutajal on kohustus käituda teiste suhtes viisakalt, lugupidavalt ning sõbralikult.
Perekooli Moderaator
Ma võin korrata – sa, vaeseke, pole ju isegi sellele pihta saanud, keda Helme hobusevarasteks peab. Katsu leppida ja kriitikat ikka taluda. Eks see kriitikatalumatus on muidugi ka tüüpilise ekreiidi tunnus.
Sina ei ole pihta saanud Helme sõnade mõttele, kullake, ja arvad, et Helme kritiseeris kõiki TLÜ üliõpilasi (nii endisi, praeguseid kui tulevasi).
Ma saan väga hästi pihta, et ekre on tavaline saastapartei – sellest täiesti piisab. Kui esimees on nõukogude korra produkt, siis on loogiline, et sealt polegi midagi paremat loota.