Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mis on juhtunud Tõnis Mägiga?

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 223 )

Teema: Mis on juhtunud Tõnis Mägiga?

Postitas:
Kägu

Ta on ju vanaisa ja kahtlen, kas Märt Avandil ja Tõnis Mäel on üldse millestki rääkida? Sellisest vanaisast hoiaksin ma küll lapsed eemale, aga õnneks ei ole ta minu laste vanaisa.

+19
-28
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta on juba tükk aega selline. Püüan mitme artisti puhul eirata nende tegelikku isiksust ja keskenduda iseenese interpretatsioonile nende loomingust. Sest tõenäoliselt ma ei tahagi teada, mida nad ise selle loomingu sõnumites öelda sooviad.

Kes veel näiteks? Uudo Sepp?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Erinemine on ikka veel nii fui ja aih.

Kes siin erineb? Need  “oma peaga mõtlejad” on ju kõige hullemad lambad üldse. Mida juhtoinas ees määgib, seda juttu sealt tuleb. Usutakse jumal teab mis ajuvabasid teooriaid. Mida keegi ees jutustab, seda järgi korrutatakse.

+36
-11
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Erinemine on ikka veel nii fui ja aih.

Kes siin erineb? Need “oma peaga mõtlejad” on ju kõige hullemad lambad üldse. Mida juhtoinas ees määgib, seda juttu sealt tuleb. Usutakse jumal teab mis ajuvabasid teooriaid. Mida keegi ees jutustab, seda järgi korrutatakse.

Aga teine leer on täpselt samasugune. See mida juhtoias ees määgib, seda järgi tehakse. 😀

Aga rääkidest temast, siis mind see ei häiri. Mind ei häiri teiste vaated.

+17
-20
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Rohkem alla kerida, siis tulevad Gates/Fauci ja Suur lähtestamine ka. Palju Tõnumaa linkide jagamist.

No olgem ausad, Hando Tõnumaa jagamine nüüd küll terve mõistuse piiresse ei tohiks mahtuda.

Ma ei jaksanud muidugi kuude viisi allapoole kerida, aga ma küll ei näinud mingit massilist Tõnumaa jagamist. Üks postitus jäi silma, Saksa koroonanaljasketšidega, selle jagamises ma küll midagi halba ei näe.

+9
-12
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga teine leer on täpselt samasugune. See mida juhtoias ees määgib, seda järgi tehakse. 😀

Jah, mõlemal leeril on oma jutt. Aga naljakas, et see ekreiitide pool alailma korrutab, et kas siis ei või erineda, hakake oma peaga mõtlema jne, mis on ju täielik jamps. Lisaks poogitakse oma poliitilisele eelistusele juurde veel vaktsiinid, politseiriik, esoteerilised hämarteadused ja jumal teab veel mis. See on kõik see oma peaga mõtlemine.

+14
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta on ju vanaisa ja kahtlen, kas Märt Avandil ja Tõnis Mäel on üldse millestki rääkida? Sellisest vanaisast hoiaksin ma küll lapsed eemale, aga õnneks ei ole ta minu laste vanaisa.

On ikka hirmus küll, kui sinu moodi maailma leerideks jagamata olla ei saa. Su laste vanaisa on sinu või su abikaasa isa, ta on inimene, mis puutuvad siia tema poliitilised või maailmavaated (kuni ta neid muidugi laste vastu kuidagi ei kasuta)? Kas sa ise ei taju, et see on vihakõne, mida sa just tegid?

+17
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin tema FB lehte ja täielik masendus. Inimene jagab mingit totaalset kõntsa – Objektiiv, Uued Uudised, vandenõud, usumaterjalid ja vaktsiinivastasus…

Kahju on perest, kui vanem inimene hakkab käituma imelikult.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/84159731/tonis-magi-raskest-haigusest-mul-leiti-peast-pallike-kui-mitte-oelda-kasvaja-operatsiooni-tegi-toomas-asser

Tõnis Mägi raskest haigusest: mul leiti peast pallike, kui mitte öelda kasvaja. Operatsiooni tegi Toomas Asser.

Alates sealt sai ka tema muutumine  alguse.

+9
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eino nali naljaks, kui te leiate ta konto fb ja ma ei leia, siis miks küll on nii tuntud inimene minu, kui suht tundmatu, aga muidugi ilusa inimese blokki pannud.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jah, mõlemal leeril on oma jutt. Aga naljakas, et see ekreiitide pool alailma korrutab, et kas siis ei või erineda, hakake oma peaga mõtlema jne, mis on ju täielik jamps. Lisaks poogitakse oma poliitilisele eelistusele juurde veel vaktsiinid, politseiriik, esoteerilised hämarteadused ja jumal teab veel mis. See on kõik see oma peaga mõtlemine.

Jah, ja siis teine leer süüdiatab igas asjas kristlasi ja konservatiive, et me kõik vihkame kõiki. Koguaeg kui EKRE midagi teeb, siis meie oleme süüdi, sest ka meie oleme konservatiivid.
Mina kristlasena, muide, tunnen ka pisut tagakiusatuna. Ma ei julge inimestele mainidagi, et ma pühapäeviti jumalteenistusel käin, sest automaatselt olen ma siis segane.

Ja otseloomulikut räägitakse koguaeg, et EKRE on vihane, aga mulle tundub, et mõlemad leerid on üsna vihased ja mitte just meeldivad.

+14
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eino nali naljaks, kui te leiate ta konto fb ja ma ei leia, siis miks küll on nii tuntud inimene minu, kui suht tundmatu, aga muidugi ilusa inimese blokki pannud.

Äkki tal pole avalik konto, minul näiteks on üks ühine sõber temaga.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvata võib et sellest eestlasi häbenevast ja sotsikarvalisest väimeespojast hoiab Mägi ise eemale nii palju kui võimalik.

+8
-31
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

On küll avalik. Kui otsid, siis vali tulemusi filtreerides “Inimesed”, siis peaksid küll nägema. Muidu on teised tulemused eespool.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

On küll avalik. Kui otsid, siis vali tulemusi filtreerides “Inimesed”, siis peaksid küll nägema. Muidu on teised tulemused eespool.

Ma püüan ta üles leida, sest seda pole küll vaja, et Tõnis Mägi minu blokkinud on, mis see enesekindlusega teha võib.

Aga vot ei ole endiselt ka “inimesed” eelistusega otsides. Varro on olemas ja Objektiiv ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma püüan ta üles leida, sest seda pole küll vaja, et Tõnis Mägi minu blokkinud on, mis see enesekindlusega teha võib. Aga vot ei ole endiselt ka “inimesed” eelistusega otsides. Varro on olemas ja Objektiiv ka.

Päris karm, kui su enesekindlus mingu suva inimeste pärast langeb. Soovitan sul abi otsida, ega see pole nalja asi, kui enesekindlus madal on.

+3
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Otselink: https://www.facebook.com/tonis.magi.7

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma püüan ta üles leida, sest seda pole küll vaja, et Tõnis Mägi minu blokkinud on, mis see enesekindlusega teha võib. Aga vot ei ole endiselt ka “inimesed” eelistusega otsides. Varro on olemas ja Objektiiv ka.

Päris karm, kui su enesekindlus mingu suva inimeste pärast langeb. Soovitan sul abi otsida, ega see pole nalja asi, kui enesekindlus madal on.

Sportlane, kes oli trennis kui huumorimeelt jagati?

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Link may be broken”

Antud teema valguses ma tegelikult ei imesta, kui TM blokibki inimesi ja mitte vähe.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Link may be broken”

Antud teema valguses ma tegelikult ei imesta, kui TM blokibki inimesi ja mitte vähe.

Aga oled siis mingil moel põhjust andnud või?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: center;”>

Vaatasin tema FB lehte ja täielik masendus. Inimene jagab mingit totaalset kõntsa – Objektiiv, Uued Uudised, vandenõud, usumaterjalid ja vaktsiinivastasus…

Kahju on perest, kui vanem inimene hakkab käituma imelikult.

</p>

Eemm… kuula ntx tema laulu Koit.

Miks ta ei või Ekre maailmavaate pooldaja olla?

Läheb Eesti korda, soovib, et Eestist ja eestlusest miskit ka järgnevatele põlvedele alles jääks.

Teised erakonnad tegelevad ju eesti keele ja kultuuri rüvetamisega, hävitamisega.

Sellel laulul ei ole vähimatki ühist EKREga.

Inimesed, kellele läheb korda Eesti, ei ole põrmugi rahul nende lollustega mis ekre on korda saatnud. Täiesti Eesti vastased!

Hetkel ei olegi ühtegi erakonda, kelle poolt tahaks valida. Kindlasti ei ole see aga ekre.

+15
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Link may be broken”

Aga oled siis mingil moel põhjust andnud või?

Pole EKRE’s 🙂

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole EKRE’s 🙂

Ei saa olla piisav põhjus, ma ka pole, aga kontot näen 🤔

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sportlane, kes oli trennis kui huumorimeelt jagati?

Me ei käi trennis nalja tegemas.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma püüan ta üles leida, sest seda pole küll vaja, et Tõnis Mägi minu blokkinud on, mis see enesekindlusega teha võib.

Vastupidi, ma arvan, et sa lähed uhkeks kätte ära, kui nii peaks olema 😀

Muidu aga on veider küll, kui võhivõõrana blokitud oled. Kuid võimatu pole. Mind blokkis kord tuttav eraettevõtja peale seda, kui olin tema konkurendi toodet jaganud. Kõigepealt viskas mu sõbralistist välja ja siis blokkis ka veel.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõnis Mägil oli ajukasvaja. Laulda ei suuda ta juba vähemalt 10 aastat juba, häälest pole midagi järel. Heal juhul veab ühe laulu välja korraga. nüüd on ta sama tige ja kibestunud nagu Reitelmann.

+11
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõnis Mägil oli ajukasvaja. Laulda ei suuda ta juba vähemalt 10 aastat juba, häälest pole midagi järel. Heal juhul veab ühe laulu välja korraga. nüüd on ta sama tige ja kibestunud nagu Reitelmann.

Detsembris ta andis tunniajase kontserdi Nõmmel, see kõlas minu kõrva jaoks täitsa hästi. Perekooli muusikaeksperdid võivad üle kuulata, kui ei usu.

https://www.youtube.com/watch?v=B7WfOpT49Lc

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen 61 aastat vana. Mäletan teda noorusest. Ta on kogu aeg olnud sama. Suudan temaga samastuda, sest vanemas eas võid juba olla sina ise. Pole vaja koogutada “moodsate” trendide ees, ilma et selle maailma edukad ja arvajad sind maa sisse tambiksid.

Go Tõnis!

+17
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jälle vastupidi ei suuda taluda nende vaadete tõttu enam Peeter Oja, Avandit, Vaarik on eriti vastumeelne, Tõnu Oja jt vasakpoolsete vaadete austajaid. Seega vastupidine efekt.

Tõnis Mägi aga hindan tema ausameelsuse  ja vaadete tõttu väga. On  esinenud 2019 a Tõrvikurongkäigul mis jättis väga väga võimsa mulje.

+15
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka hea meel ta üle. Ei pea enam mõtlema sellele, et inimestele meeldida, vaid saab olla see kes on ja oma mõtteid välja öelda. Hoolimata ebasoosingust, mis sellega kaasneb.

Paljud temaealised meeaterahvad mõtlevad sama moodi.

Tõnis on minu arust läbi aegade üks andekamaid eesti muusikuid.

+12
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma hoiaks sellisest isast oma lapsed eemale 😃

+5
-11
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 223 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mis on juhtunud Tõnis Mägiga?