Kui kõige lõpus lisad purustatud küüslaugu
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
Kui kõige lõpus lisad purustatud küüslaugu
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
Ei tohi siin midagi sellist öelda, kohe tuleb see “peakoka pool” sulle siia panema menüüsid, kus selline asi on täiesti olemas ja sina oled võhik, kes ei saa aru tekstuuride ja maitsenüansside möllust.
Sul on lihtsalt arenemata maitse toidu osas.
Jajah. Räägib ilmselt inimene, kelle jaoks mereannid on mingi delikatess.
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
Ei tohi siin midagi sellist öelda, kohe tuleb see “peakoka pool” sulle siia panema menüüsid, kus selline asi on täiesti olemas ja sina oled võhik, kes ei saa aru tekstuuride ja maitsenüansside möllust.
Aga boršisupi sisse käibki lõpus väike kogus toorest küüslauku. See läheb ju keeva supi sisse, millelt on just tuli alt võetud, tooreks ta ei jää, sest on purustatud.
Kui kõige lõpus lisad purustatud küüslaugu
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
Klassikalist Ukraina boršši just nii tehakse. Küüslauk ja maitseroheline lisatakse, kui tuli on juba alt ära keeratud. Seejärel lastakse supil veidi seista, et maitsed ühtlustuksid, aga ei keedeta.
Sul on lihtsalt arenemata maitse toidu osas.
Jajah. Räägib ilmselt inimene, kelle jaoks mereannid on mingi delikatess.
Mereannid on kogu maailmas delikatess. Mõnel pool rohkem kättesaadavad, mõnel pool vähem.
Kui kõige lõpus lisad purustatud küüslaugu
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
Klassikalist Ukraina boršši just nii tehakse. Küüslauk ja maitseroheline lisatakse, kui tuli on juba alt ära keeratud. Seejärel lastakse supil veidi seista, et maitsed ühtlustuksid, aga ei keedeta.
Mõned rahvad söövad sibulat ka nagu õuna. See ei tähenda veel, et see mingi hea maitseelamus on.
Mõned rahvad söövad sibulat ka nagu õuna. See ei tähenda veel, et see mingi hea maitseelamus on.
Sina ju ei pea niimoodi tegema, mulle meeldib. Söön hea meelega toorest/pooltoorest küüslauku ka mitmete teiste toitudega. Nt peedi-küüslaugu või juustu-küüslaugu salat, panen viilud praetud liha vahele, hapukurgi purkidest kaovad küüslaugud esimesena, väga maitseb ka vana hea “äkiline”, samuti küüslaugutükkidega mitmed aasiakandi kastmed.
Kui kõige lõpus lisad purustatud küüslaugu
See küll väga hästi ei kõla – toores küüslauk supi sees.
Klassikalist Ukraina boršši just nii tehakse. Küüslauk ja maitseroheline lisatakse, kui tuli on juba alt ära keeratud. Seejärel lastakse supil veidi seista, et maitsed ühtlustuksid, aga ei keedeta.
See ei ole supp. See on borš.
aasiakandi kastmed
Oh aeg neid kodukokki… Aasiakandi kastmed ????????????
aasiakandi kastmed
Oh aeg neid kodukokki… Aasiakandi kastmed ????????????
…toore küüslauguga 😀
Oh aeg neid kodukokki… Aasiakandi kastmed ????????????
Siin tundub mingi isehakanud gurmeeteadlane pidevalt sõna võtmas olevat. Hakkad järjest rohkem seda filmi “Menüü” meenutama. Mingi wannabe toidu alal.
Mereannid on kogu maailmas delikatess. Mõnel pool rohkem kättesaadavad, mõnel pool vähem.
No minu jaoks pole. Iga kell söön parem liha.
Mereannid on kogu maailmas delikatess. Mõnel pool rohkem kättesaadavad, mõnel pool vähem.
No minu jaoks pole. Iga kell söön parem liha.
Ei ole nad mingi delikatess nt Vahemere ääres. Igast mereäärsest tavernast või muust söögikohast saab kõiksugu värskeid elukaid mõistliku hinnaga. Suht tavatoit seal.
Mereannid on kogu maailmas delikatess. Mõnel pool rohkem kättesaadavad, mõnel pool vähem.
No minu jaoks pole. Iga kell söön parem liha.
Seda ma ju ütlesingi, et arenemata maitsemeelega inimene.
Mereannid on kogu maailmas delikatess. Mõnel pool rohkem kättesaadavad, mõnel pool vähem.
No minu jaoks pole. Iga kell söön parem liha.
Ei ole nad mingi delikatess nt Vahemere ääres. Igast mereäärsest tavernast või muust söögikohast saab kõiksugu värskeid elukaid mõistliku hinnaga. Suht tavatoit seal.
Mis sealsetes restoranides siis delikatess on? Hakklihakaste?
Korralik Eesti kollane kartul musta leiva või ja värskelt soolatud heeringaga.
Oh aeg neid kodukokki… Aasiakandi kastmed ???????????? …toore küüslauguga ????
Sa oled ikka eriline tola, pooltel “aasiakandi kastmetel” on toores peeneks hakitud küüslauk sees 😀 😀 alustades seesami-küüslaugukastmest, lõpetades tai salatikastmega – ja selline irvitab kodukokkade üle. Küüslauk on vähemalt sama populaarne kui ingver või mesi või kalakste või riisiäädikas kastmetes. Kes viimasena naerab, naerab paremini.
Igast mereäärsest tavernast või muust söögikohast saab kõiksugu värskeid elukaid mõistliku hinnaga.
Järgmine opakas- SELLEPÄRAST saabki, et see on Vahemere köögi populaarsemaid tooraineid ja kui ta ei oleks delikatess- populaarne ja hea, siis seda ei pakutaks. Delikatess ei tähenda ilmtingimata kallist toitu või haruldust, vaid head, delikatess tähendab maiuspala.
Eks need lapsepõlve toidud ongi maailma parimad – vanaema tehtud leivasuppi ei oska keegi teha, see jäi selline tarretunud (mitte selline löga, mis koolis anti) ja söödi külma piimaga. Võin petipiimast tehtud pannkoogid – krõbedad ja kohevad, no ei tule sellised – vanaema veel puupliidil praadis malmpannil, pärast maasikamoosiga sõime – oehh. Selle kõrval on kammkarp või wayne veiseliha kök-mök.
Wayne veiseliha???
Äkki ikka wagyu? Või millest sa räägid siin?
Oh aeg neid kodukokki… Aasiakandi kastmed ????????????
Siin tundub mingi isehakanud gurmeeteadlane pidevalt sõna võtmas olevat. Hakkad järjest rohkem seda filmi “Menüü” meenutama. Mingi wannabe toidu alal.
Ei, tobu. Naer on selle napaka sõnastuse, mitte toidu, üle.
Aasiakand… ????
Eks need lapsepõlve toidud ongi maailma parimad – vanaema tehtud leivasuppi ei oska keegi teha, see jäi selline tarretunud (mitte selline löga, mis koolis anti) ja söödi külma piimaga. Võin petipiimast tehtud pannkoogid – krõbedad ja kohevad, no ei tule sellised – vanaema veel puupliidil praadis malmpannil, pärast maasikamoosiga sõime – oehh. Selle kõrval on kammkarp või wayne veiseliha kök-mök.
Wayne veiseliha???
Äkki ikka wagyu? Või millest sa räägid siin?
Vahet pole, üks w kõik ????????????
Peaasi on näidata, et olen kuulnud ????????????
Ei, tobu. Naer on selle napaka sõnastuse, mitte toidu, üle. Aasiakand… ????
Ise sa ka kirjutada ei oska, mis haige aju paneb sellisesse lausesse üle ette koma. Ta ütles aasiakant, mitte aasiakand. Täielik wannabe oled, aga see peenutsemine ei vea välja.
Aasiakand
Sa ei saanud isegi aru, et on mõeldi “aasia kanti”, mis iseenesest pole aasia= hiina, jaapani, tai, indoneesia, koera, india toidu kohta üldse vale öelda. Sa ei paista üldse eriti “kirgas kriit” olevat oma totakate emotikonidega.
* korea
Seda ma ju ütlesingi, et arenemata maitsemeelega inimene.
Et siis peab vägisi sööma austreid, krevette, kaheksajalga, kammkarpi, homaare, mis sest, et ei paku huvi, sst muidu oled arenemata maitsemeelega? Ahah. Olen neid korduvalt söönud, no vahelduseks võib, aga mingit rõõmu küll nendest ei tunne. Samuti koha või siiakala-kui head liha menüüs pole, võin ju seda süüa, kuid mingit rõõmu sellest küll ei saa. Mingi tuuramari jätab täiesti külmaks.
Seda ma ju ütlesingi, et arenemata maitsemeelega inimene.
Et siis peab vägisi sööma austreid, krevette, kaheksajalga, kammkarpi, homaare, mis sest, et ei paku huvi, sst muidu oled arenemata maitsemeelega? Ahah. Olen neid korduvalt söönud, no vahelduseks võib, aga mingit rõõmu küll nendest ei tunne. Samuti koha või siiakala-kui head liha menüüs pole, võin ju seda süüa, kuid mingit rõõmu sellest küll ei saa. Mingi tuuramari jätab täiesti külmaks.
Jah, ja kui mereandide ja kala maitse on vastuvõetamatu, siis… ma ei teagi kohe? Väevõimuga arendad aga oma maitsemeelt, oksendad ja nutad, kui vaja, aga maitsemeel, raisk, arenegu!
Seda ma ju ütlesingi, et arenemata maitsemeelega inimene.
Väga mõttetu märkus, sul endal on arenemata empaatiavõime, kui selliseid “tõdesid” loobid. Eelistused on hoopis midagi muud kui “arenenud” maitsemeel. See, et inimesele ei meeldi oliivid või midagi konkreetset või et ta eelistab liha kalale, ei näita mitte midagi tema “arenemise” kohta.
1) Hakklihakaste kartulipudru ja peedisalatiga (võib olla ka praekartuliga, aga siis “õige” praekartuliga)
2) böff (veise tartar), eriti kui juures on krõbe brioche
3) foie gras õrnalt praetud, õuna- või sibulamoosiga krõbedal saial
4) värsked kukeseened ja värske kartul ükskõik millises kombos (lihtsalt praetult või ja tilliga, kastmena, hapukoorega — lihtsalt nii maitsev)