Esimesena tuleb pähe suvine põldoasalat – soojad keedetud soolaoad, värske hea tomat, veidi küüslauku-sibulat, peale sorts rõõska koort. Oasupp suitsulihaga, marineeritud kaheksajalg tüümiani ja küüslauguga. Tavaline pannil praetud kamas paneeritud räimefilee tartar kastmega. Kunagi ei ütle ära heast voblast ja Võrtsu peenike kevadine suitsuangerjas on ka hea. Need paksud rasvased ei maitse, mida aastaringselt müüakse, on liiga vänged. Tuunikala cheviche ciabattaga. Ja lehtsalatit õli ja sidrunimahlaga võiksin ka süüa iga kell suures koguses. Sepik oma aia tomativiiluga, peale soola-pipart.
Ja see ja too ja kolmas. Aga teemaalgatus küsib jätkuvalt ühte lemmikut.
Huvitav, et siin keegi lugeda ei oska, küll aga pikalt-laialt heietada?
Rahune. Ja ära heieta nii pikalt, et sa ei oska nii pikalt lugeda.