Kuule, välimuse-Kägu, Su maailmapilt on ikka väga kõver. Inimesed ei ole koos välimuse pärast. Ei vaata ka need mehed ainult välimust ega isegi mitte peamiselt välimust. Vaata paare: mõnel Sinu mõistes kenal mehel on Sinu mõistes tavaline naine, mõnel koguni “inetu” naine – ei tasu arvata, et nad ainult mingi rahanutsu pärast koos on.
Seksapiilsus ei ole meigitud näos. Mul on meeles, kuidas ma vaatasin ükskord Sinu kriteeriumide järgi tavalist, ehk isegi inetut naist, kel oli meesteparv ümber – ja temast õhkust sellist naiselikku seksapiilsust, et isegi mina tundsin seda, mis siis meestest rääkida.
See, et Sinu jaoks on välimus hirmus tähtis, oleme me juba loendamatutest postitustest lugenud, ehk peaksid veidi vahet.
Ja arvamus, et naistel “peab” keegi mees olema, ei päde, eesti naised on läbi aegade võinud vabalt ka üksi olla. Minu oma suguvõsas on mitmeid üksikuid naisi eri põlvkonadest – välimuselt kenad ja muidu igati tublid – no ei olnud neil vaja iga “jorssi”, nagu Sa siin kogu aeg propageerid.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 08.12 19:17; 12.12 12:47; 12.12 23:10; 13.12 11:33;