aga riideid hoiustada poleks kusagil, sest oleme mitmekesi kabinetis.
Huvitav, ma olen ka mitmekesi kabinetis töötanud ja meil oli kabinetis riidekapp, kus sai hoida tagavarariideid. Meil oli see teema, et igapäevaselt ei pidanud olema viks ja viisakas riietus, aga mõnikord võis sisse sadada mingi tähtsam delegatsioon, mis eeldas, et peaks panema pintsaku selga. Pluss see, et ma ise sain ükskord suvel ootamatu äikesevihma ajal linnas täiesti läbimärjaks, siis oli hea kohe tööjuures kuivad riided selga saada. Hoidsime riideid kapis riidekotis, sellistest räägin: https://www.on24.ee/c/8307/FLD458
Teil seal tööl üldse mingeid kappe ei ole? Kus te talvel oma üleriideid hoiate? Niisuguse riiete hoiukotiga saaks muidu varuriideid ju kapis hoida.
Minu jaoks olulisem küsimus oleks hoopis see, et kuhu sa siis oma higised rattariided päevaks paned ja kas tööpäeva lõpus paned samad riided selga?
Kui sul on selline olukord, et ei sõida kaugelt, võhmale ei võta, kogu kremplit ära vahetama ei pea, siis hoiaks tööl lihtsalt paari pintsakut/bleisrit, mille saab vajadusel tavalise korraliku t-särgi peale visata. Või siis mingit kleit+pintsak kombot.
Kui sa aga peaksid sõitma nii kaugelt, et riideid vaja vahetada higistamise tõttu, siis ära parem hakka jamama, kui sul seal ei ole võimalust normaalsetes tingimustes riideid vahetada ja duši all käia. Natuke vetsus kaenlaaluseid kraani all puhastada – no ma ei tea, ma higistan mujalt ka kui ainult kaenla alt.