Pähh! Kas sa julged seda saasta kuulutada ka koroonasse surnute lähedastele?
Mis kirjutasin, pole saast, vaid reaalsus. Nii on, olenemata kas sina oled võimeline aru saama või mitte, olenemata kas sulle meeldib või mitte.
Ja sama öelda surnute lähedastele muidugi julgen. Miks ei peaks julgema?
Ei ole ainult must-valge. On rohkem variante. Must ja valge kumbki on valed.
Eestiski on surnud alla 40aastane inimene. Lätis kahekümnendates noor naine. Maailmas ka lapsi.
Millised olid nende igapäevased toitumised aastate jooksul? Ja muudki nende igapäevased elutegevused? Neid on vaja teada, et näha tervikut olukorda, et mille pärast tegelikult surma said.
Surma põhjuseks ei pea olema ainult üks asi, vaid võib ja tohutul enamusel juhtudest ongi mitu põhjustajat korraga. Ei ole see värk nii lihtne et lihtsalt lahmida külge silt “koroona tappis ära”.
Ja kui lapsed, no selles on süüdi nende vanemad. Vanemate asi hoolitseda et laste tervis oleks ja püsiks tugev, et lapsed sööks toitu aga mitte tervist hävitavat saasta, et nende tervis seega ka vastupanu haigustele üldse saaks olla tugev.
Isegi kui on tegemist vanema inimesega, julged väita, et nad on ise süüdi selles, mis neid tabas?
Miks ei peaks julgema? Kui tegu nii kerge haigusega, siis muidugi on nad ise süüdi. Või kas keegi on neil käskinud kogu oma elu igapäevaselt ennast nii halvasti üleval hoida et vanemas eas nii nõrgad? Kui otsida, siis näiteid küll 70-80-90-100 aastastest, kes oma vastavates eluigades on terved ja tugevad, energiat ja jõudu küll. Seega mis neil haigetel viga olnud et oma elu samalaaadselt tervena-tugevana ei ole hoidnud?
Paras teile! Korrigeerige toitumist!
Mina parastama ei hakkaks. Aga peamine süü on nende endi, sest nende endi teha nendi endi elu.
Kas sa Pealtnägija koroonapatsientide lugusid vaatasid?
Ma ei vaata telekat.
On ükskõik, et surevad?
Ei ole ükskõik. Aga on nagu on. Mul pole midagi teha selle suhtes mida teised ise oma eludega teevad ja vastavalt kuhu endaga satuvad.
Kui mõistust kuulda ei võeta… no siis lihtsalt nii ongi, ja tulemus ka vastavalt.
Sinu vanemad-vanavanemad oleks seal, oleks ka ükskõik?
Aga nad ei ole seal, ja ei oleks seal. Miks eeldada et kõik on sellised nõrgukesed lihtsalt niisama? Nii nagu tugevaks saab ennast tugevaks tehes ja vastavalt hoides, ka nõrgaks saab ennast nõrgaks tehes ja vastavalt hoides.
Toitusid valesti, nüüd head teed minna? (mul näiteks ei ole vanu sugulasi, kelle pärast muretseda, aga ka võõraid vanainimesi vaadates saan aru, kui trööstitu ja kurb on see, kui pead enne oma aega suurtes piinades surema. Sinusuguste jaoks toon isiklikuma näite, sest muu ju sulle ei loe, ainult see, mis oma nahale lähedal)
Masendav inimene.
Nad on ise süüdi et enne minekut piinlevad. Nemad ise on oma elu vastavaks kujundanud.
Isiklikuma näite mulle? Mis näite?
Ja mind sa ei tunne, sa ei oe võimeline minust aru saama ega mind hindama nagu päriselt olen.
Masendav oled sina, mitte mina. Proovi ikka ennast tunda ja enda omadusi teistele mitte omistada… Või oligi see sinu poolt kui et allkiri, nagu mõned panevad oma tekstidele allkirju?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 02.02 01:23; 02.02 01:58; 02.02 02:31; 02.02 02:34; 02.02 11:32; 02.02 18:15;