Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mis saab elust, kui ei vaktsineeri? Mõtleme tulevikule

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 186 )

Teema: Mis saab elust, kui ei vaktsineeri? Mõtleme tulevikule

Postitas:
Kägu

Kuna kohe-kohe hakkavad jõudma järjekorrad juba riskigruppideni ja sealt edasi tervele elanikkonnale, siis huvitab mis saab, kui perearstilt tuleb kõne, et vaktsineerima, kuid ma keeldun? Saan aru, et tulevikus reisima nagunii vanal viisil ei saa(island juba lubab ilma karantiinita vaktsineerituid riiki, esimene samm mis tõestab vaktsineeritute privileege). Sellel aastal kindlasti mina seda veel ei tahaks teha,lisaks tuleb ilmselt suvi ehk epideemia raugeb.

Loogiline on see vana aegunud vandenõuteooria, et hakatakse tulevikus järjest kokkupoole tõmbama mittevaktsineeritute hüvesid(reisimine, töötamine). Sellisel juhul kisub see hetkel lubatud valikuvabadus keeruliseks.Samas kedagi sundida vist päriselt ei saa? Kujutaksite ette, kui näiteks perearstile, emosse ega kasvõi spaapuhkusele ei lubata, kui pole vaktsineeritud covidi vastu? Mu jutt kõlab ilmselt ulmeliselt, aga minus elab mingi teatav hirm, et kui nii lähebki? Kõik inimesed ei ole kunagi 100% úhel meelel ning osa rahvastikust end ka ilmselgelt ei vaktsineeri mitte mingil juhul. Ja siis on muidugi teine osa inimesi, kes jooksevad sellele lausa tormi,kuid selles mu teemaalgatus ei seisne.
Loodan muidugi sellele,et lastele niipea tegema ei hakata. Lapsi säästaks küll igaks juhuks, kuigi muud kohustuslikud immuniseerimised oleme alati teinud, kuid see covidi vaktsiin ei tekita veel usaldusväärsust.</p>
Ei ole vaktsineerimise vastane ning teadatuntud ja katsetatud vaktsiine olen lasnud omale teha, kuid selle osas olen segaduses.Kunagi kaevan teema ülesse ja vaatan, kas mu hirmud tuleviku ees tõeks osutusid.

Rääkige kaasa.

+25
-19
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Rääkige kaasa.

Ei oska kaasa rääkida. Mul ei ole abstraktseid hirme. Vaktsineerida lasen end kindlasti ja arvestades, et praegused vaktsiinid ei sisalda viirust ennast vaid ainult selle “valemit”, mille ülesanne on antikehasid tekitada, siis ma ei näe ka põhjust midagi väga karta.

+47
-14
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina ei soovi, olen läbi põdenud ja kergelt, antikehad olemas. Milleks ma siia peale veel peaksin laskma end praegu süstida? Loodan, et läbi põdenud inimesed ka ikka sinna “vabade hulka” liigituvad. Kolleegil ka antikehad peale eelmise aasta märtsis põdemist. Seega, ei soovi praegu vaktsiiniriski võtta, pole vajadust.

Mina ka läbi põdenud, antikehi veel ei tea, kas on. Selleks ajaks, kui järjekord minu riskigrupini jõuab, on mu loomulik immuunsus juba nõrgem ja lasen ikka vaktsineerida. Kui tõesti peaks juhtuma, et enne tuleb suvi peale ja koroona vaibub, siis ehk saan augustisse lükata.

+23
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei soovi, olen läbi põdenud ja kergelt, antikehad olemas. Milleks ma siia peale veel peaksin laskma end praegu süstida? Loodan, et läbi põdenud inimesed ka ikka sinna “vabade hulka” liigituvad. Kolleegil ka antikehad peale eelmise aasta märtsis põdemist. Seega, ei soovi praegu vaktsiiniriski võtta, pole vajadust.

Koroona ei anna ju eluaegset immuunsust nagu tuulerõuged või leetrid.  Kas kavatsed iga kuu oma antikehi testimas käia?

+33
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Koroonavaktsiin ei anna ka pikaaegset immuunsust nagu tuulerõugete vaktsiin. Sain aru, et see vaktsiin samuti a la 6 kuud? Pointless ju…

Seda keegi veel ei tea, läbipõdemise kohta on rohkem infot – ja selle kohaselt vist üle 6 kuu ei kesta. Vaktsiini osas arvatakse, et mõju on pikem, samas arusaadavatel põhjustel on need vaid oletused.

Teine nüanss on, et kui sa vaid kergelt põdesid, siis ei pruugi su antikehade tase piisav olla, et haigusele vastu hakata.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi sellest tuleb pikk teema….

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kolleegil 10 kuud möödas varsti ja antikehad olemas. Eks inimesed on erinevad…

Jah, muidugi on inimesed erinevad – aga sa ju ei tea, milline sina oled.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Evelin Võigemast ju põdes kevadel – sügisel testis ja null antikehi. Mitte midagi. Kust sa tead, palju sul antikehi on?

Ma eelistan iga kell minna spaasse või lennukisse nendega, kes on vaktsineeritud, mitte ruletti mängida. Ise just äsja lendasin (mitte lõbu pärast) ja tegin eelnevalt kaks testi, ühe vahetult enne lendu. Ausalt öelda oli hea meel, sest see andis kindlustunde, et lennukis, aga ka lennujaamas pole ühtegi nakatunut. Keegi teoreetiliselt muidugi võib isegi kahe testi kadalipust läbi pääseda, aga risk on siiski tunduvalt madalam.

Ma ei näe mingit diskrimineerimist, kui need, kes ei vaktsineeri, peavad piirama oma ühiskonnas liikumist. See on täiesti normaalne. Ega ikka ei käi küll nii, et hüvesid tahan, aga ise panustama pole nõus. Ära panusta, aga istu siis kodus, milles küsimus.

+36
-17
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Koroonavaktsiin ei anna ka pikaaegset immuunsust nagu tuulerõugete vaktsiin. Sain aru, et see vaktsiin samuti a la 6 kuud? Pointless ju…

1. Seda keegi veel ei tea, läbipõdemise kohta on rohkem infot – ja selle kohaselt vist üle 6 kuu ei kesta. Vaktsiini osas arvatakse, et mõju on pikem, samas arusaadavatel põhjustel on need vaid oletused.
    Teine nüanss on, et kui sa vaid kergelt põdesid, siis ei pruugi su antikehade tase piisav olla, et haigusele vastu hakata.

No kolleegil 10 kuud möödas varsti ja antikehad olemas. Eks inimesed on erinevad…

Tead mul on puugist 10 aastat möödas ja siiani näitab veres borrelioosi antikehi. Infektsionisti sõnul jäävadki terveks eluks ja nagu teada on, ei anna see mingit immuunsust. Võib uuesti nakatuma ja põdema jäädagi.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav et vaktsiiniorjusmeelsed ootavad et neile keegi võhivõõras lihtsalt annaks tugeva tervise, selle asemel et ise omal tervis tugevaks teha ja tugevana hoida. Tüübid ei suuda aru saada kuidas keha loomulik toimimine käib… vaktsiinid tugevat tervist ei anna ega hakkagi ealeski.

See nn koroona on kerge haigus, kui vaid hoolitseda oma tervise eest. Kui sööd moodsat saast, no mida sa siis oma terviselt ootad? Muidugi ka muidu kerged haigused niidavad su maha, kui ise hoiad oma tervise vastavalt nõrgana süües igapäevaselt massitoodetud moodsast saasta.

Keha vastupanu haigustele ei ole miski mis lihtsalt niisama on alati ja eranditult kõigi puhul ühtmoodi muutumatult. Ka haigused ei ole miskid mis lihtsalt niisama eranditult kõigi puhul on alati ühtmoodi muutumatult. Vaid nakatuvus ja põdevustõsidus on otse määratud eelkõige igapäevase toitumisega.

Et mis saab kui ei vaktsineeri? Elu läheb edasi. Ja kui korrigeerid oma toitumise, lõpetad saasta söömise, hakkad ehtsat loomulikku toitu sööma, toit ehk miski mis ei sisalda kemikaale ega mürke ega ole muudelgi viisidel rikutud, siis läheb elu edasi palju tervemalt ja tugevamalt kui enne – ja ilma et nn koroona ealeski saaks sellist ohtu osutada nagu paaniliselt-hüsteeriliselt-psühhoosselt üles õhutatakse et ainuvõimalikult see olevat.

Kõik on väga lihtne ja loogiline, nn koroona ohtlik ei ole. “Ohtlik” on see ainult neile kes ise ennast terviselt ennekõike vastavalt liiga nõrgana hoiavad, et see kerge haigus neile suurt ja võimalikult ka tapvat kahju osutada üldse saaks. Ohtlikud on need kes oma tervise eest ei hoolitse, kes ootavad et võõrad lihtsalt annaks neile tugeva tervise ehk toodaks vaktsiine. Ja ohtlikud on nad eelkõige just iseendale, sest oma igapäevaste tegemistega, peamiselt see mida söövad, nad hoiavadki ennast terviselt vastavalt nõrkadena. Nad ei taha ise oma elu elada, vaid ootavad et keegi võõras lihtsalt annaks.

Keha struktuur ja toimimine ei põhine kemikaalidel ega mürkidel ega ravimitel ega vaktsiinidel, ega hakkagi. Nii kuidas sellist saasta kehha panna, nii kohe tahab keha sellest saastast lahti saada, endast välja ajada. Nende jaoks kehas loomulikku kohta pole olemas, ega hakkagi olema.

Ei tohi jääda uskuma koroonapsühhoossete propagandistide möla. Sest need tüübid ei tea keha loomulikust toimimisest üleüldse midagi. Neid ei huvitagi keha loomulik toimimine.

Tuleb endale selgeks teha mis on keha jaoks päriselt loomulik ja mis mitte, eelkõige toitumise poolest. Et mis tegelikult on keha jaoks toit ja miks on, ja mis ei ole ja miks ei ole. Ja siis ennast vastavalt korrigeerida.

+12
-55
Please wait...
Postitas:
Kägu

pole ühtegi nakatunut

Peiteaeg.  Briti tüvi 14-21 päeva. Ega naljapärast negatiivseid lähikontaktseid nädalateks isolatsiooni ei paigutata.

+5
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav et vaktsiiniorjusmeelsed ootavad et neile keegi võhivõõras lihtsalt annaks tugeva tervise, selle asemel et ise omal tervis tugevaks teha ja tugevana hoida. Tüübid ei suuda aru saada kuidas keha loomulik toimimine käib… vaktsiinid tugevat tervist ei anna ega hakkagi ealeski.

See nn koroona on kerge haigus, kui vaid hoolitseda oma tervise eest. Kui sööd moodsat saast, no mida sa siis oma terviselt ootad? Muidugi ka muidu kerged haigused niidavad su maha, kui ise hoiad oma tervise vastavalt nõrgana süües igapäevaselt massitoodetud moodsast saasta.

Keha vastupanu haigustele ei ole miski mis lihtsalt niisama on alati ja eranditult kõigi puhul ühtmoodi muutumatult. Ka haigused ei ole miskid mis lihtsalt niisama eranditult kõigi puhul on alati ühtmoodi muutumatult. Vaid nakatuvus ja põdevustõsidus on otse määratud eelkõige igapäevase toitumisega.

Et mis saab kui ei vaktsineeri? Elu läheb edasi. Ja kui korrigeerid oma toitumise, lõpetad saasta söömise, hakkad ehtsat loomulikku toitu sööma, toit ehk miski mis ei sisalda kemikaale ega mürke ega ole muudelgi viisidel rikutud, siis läheb elu edasi palju tervemalt ja tugevamalt kui enne – ja ilma et nn koroona ealeski saaks sellist ohtu osutada nagu paaniliselt-hüsteeriliselt-psühhoosselt üles õhutatakse et ainuvõimalikult see olevat.

Kõik on väga lihtne ja loogiline, nn koroona ohtlik ei ole. “Ohtlik” on see ainult neile kes ise ennast terviselt ennekõike vastavalt liiga nõrgana hoiavad, et see kerge haigus neile suurt ja võimalikult ka tapvat kahju osutada üldse saaks. Ohtlikud on need kes oma tervise eest ei hoolitse, kes ootavad et võõrad lihtsalt annaks neile tugeva tervise ehk toodaks vaktsiine. Ja ohtlikud on nad eelkõige just iseendale, sest oma igapäevaste tegemistega, peamiselt see mida söövad, nad hoiavadki ennast terviselt vastavalt nõrkadena. Nad ei taha ise oma elu elada, vaid ootavad et keegi võõras lihtsalt annaks.

Keha struktuur ja toimimine ei põhine kemikaalidel ega mürkidel ega ravimitel ega vaktsiinidel, ega hakkagi. Nii kuidas sellist saasta kehha panna, nii kohe tahab keha sellest saastast lahti saada, endast välja ajada. Nende jaoks kehas loomulikku kohta pole olemas, ega hakkagi olema.

Ei tohi jääda uskuma koroonapsühhoossete propagandistide möla. Sest need tüübid ei tea keha loomulikust toimimisest üleüldse midagi. Neid ei huvitagi keha loomulik toimimine.

Tuleb endale selgeks teha mis on keha jaoks päriselt loomulik ja mis mitte, eelkõige toitumise poolest. Et mis tegelikult on keha jaoks toit ja miks on, ja mis ei ole ja miks ei ole. Ja siis ennast vastavalt korrigeerida.

Pähh! Kas sa julged seda saasta kuulutada ka koroonasse surnute lähedastele? Eestiski on surnud alla 40aastane inimene. Lätis kahekümnendates noor naine. Maailmas ka lapsi. Isegi kui on tegemist vanema inimesega, julged väita, et nad on ise süüdi selles, mis neid tabas? Paras teile! Korrigeerige toitumist! Kas sa Pealtnägija koroonapatsientide lugusid vaatasid? On ükskõik, et surevad? Sinu vanemad-vanavanemad oleks seal, oleks ka ükskõik? Toitusid valesti, nüüd head teed minna? (mul näiteks ei ole vanu sugulasi, kelle pärast muretseda, aga ka võõraid vanainimesi vaadates saan aru, kui trööstitu ja kurb on see, kui pead enne oma aega suurtes piinades surema. Sinusuguste jaoks toon isiklikuma näite, sest muu ju sulle ei loe, ainult see, mis oma nahale lähedal)

Masendav inimene.

+41
-11
Please wait...
Postitas:
Kägu

Tüübid ei suuda aru saada kuidas keha loomulik toimimine käib… vaktsiinid tugevat tervist ei anna ega hakkagi ealeski.

Millised tüübid?  Vaktsiinide kasu seisneb nakkushaiguste ja tüsistuste, ka. surmajuhtumite vältimises. Tugeva-tervise vaktsiini ei ole olemas.

+34
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millised tüübid? Vaktsiinide kasu seisneb nakkushaiguste ja tüsistuste, ka. surmajuhtumite vältimises. Tugeva-tervise vaktsiini ei ole olemas.

Ei seisne. Vaid nende ennetamine on määratud oma tervise tugevana hoidmisega, mis eelkõige tähendab et ei söö saasta vaid ehtsat loomulikku toitu.

+1
-33
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ei seisne. Vaid nende ennetamine on määratud oma tervise tugevana hoidmisega, mis eelkõige tähendab et ei söö saasta vaid ehtsat loomulikku toitu

Päris nii see ikka ei lähe, et küüslauguketid ümber kaela kaitsevad meid viirusliku kopsupõletiku eest.

+35
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See nn koroona on kerge haigus, kui vaid hoolitseda oma tervise eest. Kui sööd moodsat saast, no mida sa siis oma terviselt ootad?

Okei, ma homme helistan sõpsile vanadekodu toitlustusosakonda ja esitan su pretensioonid. Eks nad neljapäevaks saavad veast aru ja reedeks muudavad menüü tervislikuks. Siis laupäevast alates on vanakesed kaitstud ja vaktsiine pole vaja. Aitähhhhhhhh sulle, et me silmad avasid!

+37
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pähh! Kas sa julged seda saasta kuulutada ka koroonasse surnute lähedastele?

Mis kirjutasin, pole saast, vaid reaalsus. Nii on, olenemata kas sina oled võimeline aru saama või mitte, olenemata kas sulle meeldib või mitte.

Ja sama öelda surnute lähedastele muidugi julgen. Miks ei peaks julgema?

Ei ole ainult must-valge. On rohkem variante. Must ja valge kumbki on valed.

Eestiski on surnud alla 40aastane inimene. Lätis kahekümnendates noor naine. Maailmas ka lapsi.

Millised olid nende igapäevased toitumised aastate jooksul? Ja muudki nende igapäevased elutegevused? Neid on vaja teada, et näha tervikut olukorda, et mille pärast tegelikult surma said.

Surma põhjuseks ei pea olema ainult üks asi, vaid võib ja tohutul enamusel juhtudest ongi mitu põhjustajat korraga. Ei ole see värk nii lihtne et lihtsalt lahmida külge silt “koroona tappis ära”.

Ja kui lapsed, no selles on süüdi nende vanemad. Vanemate asi hoolitseda et laste tervis oleks ja püsiks tugev, et lapsed sööks toitu aga mitte tervist hävitavat saasta, et nende tervis seega ka vastupanu haigustele üldse saaks olla tugev.

Isegi kui on tegemist vanema inimesega, julged väita, et nad on ise süüdi selles, mis neid tabas?

Miks ei peaks julgema? Kui tegu nii kerge haigusega, siis muidugi on nad ise süüdi. Või kas keegi on neil käskinud kogu oma elu igapäevaselt ennast nii halvasti üleval hoida et vanemas eas nii nõrgad? Kui otsida, siis näiteid küll 70-80-90-100 aastastest, kes oma vastavates eluigades on terved ja tugevad, energiat ja jõudu küll. Seega mis neil haigetel viga olnud et oma elu samalaaadselt tervena-tugevana ei ole hoidnud?

Paras teile! Korrigeerige toitumist!

Mina parastama ei hakkaks. Aga peamine süü on nende endi, sest nende endi teha nendi endi elu.

Kas sa Pealtnägija koroonapatsientide lugusid vaatasid?

Ma ei vaata telekat.

On ükskõik, et surevad?

Ei ole ükskõik. Aga on nagu on. Mul pole midagi teha selle suhtes mida teised ise oma eludega teevad ja vastavalt kuhu endaga satuvad.

Kui mõistust kuulda ei võeta… no siis lihtsalt nii ongi, ja tulemus ka vastavalt.

Sinu vanemad-vanavanemad oleks seal, oleks ka ükskõik?

Aga nad ei ole seal, ja ei oleks seal. Miks eeldada et kõik on sellised nõrgukesed lihtsalt niisama? Nii nagu tugevaks saab ennast tugevaks tehes ja vastavalt hoides, ka nõrgaks saab ennast nõrgaks tehes ja vastavalt hoides.

Toitusid valesti, nüüd head teed minna? (mul näiteks ei ole vanu sugulasi, kelle pärast muretseda, aga ka võõraid vanainimesi vaadates saan aru, kui trööstitu ja kurb on see, kui pead enne oma aega suurtes piinades surema. Sinusuguste jaoks toon isiklikuma näite, sest muu ju sulle ei loe, ainult see, mis oma nahale lähedal)

Masendav inimene.

Nad on ise süüdi et enne minekut piinlevad. Nemad ise on oma elu vastavaks kujundanud.

Isiklikuma näite mulle? Mis näite?

Ja mind sa ei tunne, sa ei oe võimeline minust aru saama ega mind hindama nagu päriselt olen.

Masendav oled sina, mitte mina. Proovi ikka ennast tunda ja enda omadusi teistele mitte omistada… Või oligi see sinu poolt kui et allkiri, nagu mõned panevad oma tekstidele allkirju?

+3
-38
Please wait...
Postitas:
Kägu

Päris nii see ikka ei lähe, et küüslauguketid ümber kaela kaitsevad meid viirusliku kopsupõletiku eest.

Ainult sina oled siin ainult küüslaugust rääkinud…

0
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Masendav oled sina, mitte mina.

Tegelikult ikka sina 🙂

+12
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millal teada saab kas vaktsiin kaitseb ka nakkuse edasinakatamise eest?
Soome artiklis kõrge asjapulk väitis, et koroonavaktsiinid on praegu veel loodud ainult ära hoidma rasket haigestumist.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tohi jääda uskuma koroonapsühhoossete propagandistide möla.

Jah, ära palun rohkem kirjuta. Päris ebameeldiv targutamine ja hämamine.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See saastakägu möllab jälle. Palun ärge reageerige tema heietustele, siis ta jääb ehk vait.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis vandenõuteooria. Lihtsalt pragmaatiline arvutustehe näitab, et kui oma rahvast suur hulk ei ole vaktsineeritud, on majandusele väga kahjulik lasta vaktsineerimata inimesi riiki sisse. Paljud maailma eliitkoolid nõuavad juba ammu sisseastumisel vaktsineerimistõendite ette näitamist. Ega reisimine ei ole ju ometi kohustuslik. Kui nii hirmsasti kardad vaktsineerimist, siis reisimine kätkeb endas iseenesest erinevaid riske. Inimesed ei tee endale tegelikult tõeliste ja näiliste riskide tõenäosusi selgeks vaid puhtalt emotsiooni pealt kardavad ühte asja ebaproportsionaalselt rohkem kui teist samaväärset või hullemat ohtu.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Reisimine ei ole inimõigus, seega kui valid, et ei vaktsineeri, siis ei reisi. Lihtne, mis hirmud sul veel on?  Olen suhelnud mitme vaktsineerituga (med.töötajad), täiesti elu ja terved on, soovitavad vaktsiin kindlasti teha.

+17
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma sain aru, et koroona vastu vaktsineerimine ei pruugi ära hoida haigestumist, samuti võib vaktsineeritud inimene olla viirusekandja. Lihtsalt vaktsineeritud inimene põeb palju kergemalt, kui muidu põeks. Lisaks ei ole veel selge kui kaua vaktsiini mõju kestab, kuid tõenäoliselt peaks siis hakkama kord aastas vaktsineerima? Kui see nii on, siis mis kasu on vaktsineeritutele eeliste seadmisest reisimisel?

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna vaktsiini mõju on ju lühiajaline, siis inimesed peavad hakkama ennast mitu korda aastas vaktsineerima?  Super hea teenistus vaktsiinitootjatele, eriti arvestades, et kahjustuste ilmnemisel nad vastustust võtma ei pea! Raadios paar päeva tagasi räägiti, et koroona erinevaid tüvesid on juba leitud maailmas üle 200- ei usu, et vaktsiin kaitseb kõigi eri tüvede vastu. Lõpuks selgub, et viirus on nii mutanteerunud, et vajaks ka igal aastal uut vaktsiini nagu gripi puhul.

Ise niipea ei lase seda vaktsiini teha, kuna see vaktsiin toimemehhanism on täiesti uus (võrreldes teadatuntud vanemate vaktsiinidega) siis see teeb ekstra ettevaatlikuks. Reisida, ehk saab nii ka, et teed ennem testi minnes ja tulles ja kui oled negatiivne siis ehk lubavad. Kui mitte – siis lihtsalt mõned aastad ei reisi lennukiga ja siis vaatab edasi.

+13
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

See uhuutaja ja ise-oma-tervise-eest vastutaja müüb ilmselt korallivett, TRS-i ja muid pettusi ka.

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vastlakukleid saab lähitulevikus. Suvel jäätist

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen vist liiga palju ulmefilme vaadanud, aga mida mina kardan selle ülespuhutud pandeemia põhimõtteliselt kohustusliku vaktsiini puhul on see, et seal on mingid varjatud kõrvaltoimed. Mitte just päris see, et seal kiibid sees oleksid, aga et inimkonda hakatakse vaikselt vormima selliseks, et meid oleks lihtsam ohjeldada ja valitseda, et eliidil oleks mugavam elu ning lõpptulemus on midagi sarnast nagu selles filmis näiteks https://www.imdb.com/title/tt3289728/

Suhteliselt lihtne on vaktsiini lisada hormoonaalsüsteemi mõjutavaid aineid ja kui “teha” vaktsiin selliseks, et “koroonaimmuunsuse” hoidmiseks peab ennast iga aasta või veel tihedamini vaktsineerima, siis regulaarsete dooside abil saab tasapisi ja märkamatult väga paljugi ära teha. Kujutate näiteks ette mis saab meestest, kui nende organismis vähendada testosterooni taset? Või kõigil inimestel serotoniini taset??

+12
-14
Please wait...
Postitas:
Kägu

Miks vaktsineeritud kardavad, kui neil on immuunsus? Arusaamatu, teie olete ju kaitstud, need kes pole, vastutavad ise ja kindlasti ei hakka kõik mittevaktsineeritud haiglates massiliselt surema. Seega arvestades, et üle poole ilmselt laseb kaitsesüstida, pole see ülejäänud osa märkimisväärne oht mitte kellelegi peale nende endi.

+6
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 186 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mis saab elust, kui ei vaktsineeri? Mõtleme tulevikule