Tegin ahjuvormi kanakintsuliha ja kartulitega.
Kana maitsestasin soola ja Santa Maria jahimeheseguga.
Põhja toored kartuliviilud, peale kanaribad, porgandirõngad, Teriyaki kastmes hautatud šampinjonid, hakitud punane sibul, uuesti kartuliviilud. Kõige otsa rohkelt riivjuustu, kasutasin Andre Classicut. Valasin üle munapiimaga ja küpsetasin ca 1,5 h fooliumi all. Lõpuks võtsin katte ära ja grillisin pealt pruuniks.
Väga maitsev tavaline talutoit tuli.
Natuke noriks (loomulikult heatahtlikult 😉 ): kust otsast talutoit on teryaki kaste, shampinjonid (kui, siis peaksid metsshampinjonid olema), AC juust jm? Aga igasugused ahjuroad on head ja kerge vaevaga tehtavad küll.
Meil täna Kaeng Phet Gai Sai Fak Tong ehk ehk vürtsikas Tai punane karri aedviljadega kookospiimakastmes (mul kõrvits, lillkapsas, kartul, sibul). Originaalis peaks linnuliha ka sisse käima, aga meil täna veganvariant (toitev on see niigi). Mina söön nagu tavaliselt lusikaga kausist, abikaasa tegi omale sojanuudleid kõrvale.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 43 korda. Täpsemalt 28.01 19:51; 30.01 21:06; 29.03 17:25; 04.08 06:40; 12.10 13:51; 23.03 16:19; 19.06 09:49; 07.11 17:09; 05.12 17:21; 10.01 18:09; 10.01 18:12; 10.01 18:15; 04.05 10:20; 21.01 06:27; 05.09 19:33; 05.09 19:33; 13.12 05:33; 30.01 06:36; 30.01 19:24; 02.02 11:36; 27.04 15:57; 07.07 14:22; 13.07 17:42; 07.08 01:07; 07.08 15:39; 18.08 14:27; 21.10 17:52; 17.11 16:58; 23.11 08:35; 10.01 14:42; 26.02 09:01; 12.07 07:26; 25.07 08:39; 11.08 14:50; 22.10 10:06; 25.11 08:32; 08.12 00:55; 10.12 14:59; 16.12 12:56; 11.02 20:07; 30.04 07:53; 09.06 15:30; 11.06 12:54;