Esileht Kodunurk Mida te täna süüa teete?

Näitan 30 postitust - vahemik 451 kuni 480 (kokku 480 )

Teema: Mida te täna süüa teete?

Postitas:
Kägu

Täna tuleb supp: suitsukondi leeme sisse kartul, kapsas, naeris, porgand, sibul, till.
Liiga hilja tuli pähe, et oleks kartuli asemel saanud teha kartulipudruklimpe.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Täna oli kiirtoit – forellifilee sinihallitusjuustu ja ananassiga ahjus.

+2
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen (taas)avastanud guljaši. Kuna see on vägagi ajamahukas, siis on taoline toit kuidagi tahaplaanile jäänud, aga täna võtan ette ja 3-4 tunni pärast saab maitsvat rooga 😊

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 39 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Verivorsti, mulgikapsast ja kartulit 😄

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen (taas)avastanud guljaši. Kuna see on vägagi ajamahukas, siis on taoline toit kuidagi tahaplaanile jäänud, aga täna võtan ette ja 3-4 tunni pärast saab maitsvat rooga 😊

Ma avastasin et kiirkeedupotiga saab guljasist kiirtoidu või vähemalt normaalse toidu teha. Mul ei tulegi ilma kiirkedupotita enam välja 🙂

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen (taas)avastanud guljaši. Kuna see on vägagi ajamahukas, siis on taoline toit kuidagi tahaplaanile jäänud, aga täna võtan ette ja 3-4 tunni pärast saab maitsvat rooga 😊

Ma avastasin et kiirkeedupotiga saab guljasist kiirtoidu või vähemalt normaalse toidu teha. Mul ei tulegi ilma kiirkedupotita enam välja 🙂

Mina jälle kardan kiirkeedupotti 😂

Täna Guay Tiew Gai Mara ehk tai kana-nuudlisupp 😋

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 39 korda. Täpsemalt

Postitas:
talent

Vaatasin – tänasel päeval neli aastat tagasi tegi üks kägu lillkapsavormi suitsuvorstiga. Näppan idee, aga vorsti asemele saab olema suitsupeekon.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna oli kiirtoit – forellifilee sinihallitusjuustu ja ananassiga ahjus.

Ajab isu peale!! Peaks ka tegema.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
talent

Kütsin kamina ära, varsti saab malmpotiga liha ja juurikad sütele panna. Selle nimel tasub päev otsa nälgida 😋

(Sulatasin peki potis, juurde läks sibul, küüslauk, porgand. Minut-paar maitsete kogumist, siis paprika, lillkapsas, suvikõrvits ja tailiha. Keev puljong, tohutu pihutäis peterselli-tilli-spinatit sekka ja ahju. Pakun, et miski poolteist tundi podiseb seal.)

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teen Caesari salatit, osa perest saavad vegan variandi, teistele teen krevettidega. Hea lihtne teha –  Rooma salat, kaste, juust ja küüslauguga saiakuubikud.

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teen Caesari salatit, osa perest saavad vegan variandi, teistele teen krevettidega. Hea lihtne teha – Rooma salat, kaste, juust ja küüslauguga saiakuubikud.

Kust sa kastme jaoks häid anšooviseid ostad?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 39 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Täna oli kartulipuder muna-peekoni kastmega, homme kanasupp.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teen Caesari salatit, osa perest saavad vegan variandi, teistele teen krevettidega. Hea lihtne teha – Rooma salat, kaste, juust ja küüslauguga saiakuubikud.

Kust sa kastme jaoks häid anšooviseid ostad?

Pirita Selverist.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teen Caesari salatit, osa perest saavad vegan variandi, teistele teen krevettidega. Hea lihtne teha – Rooma salat, kaste, juust ja küüslauguga saiakuubikud.

Kust sa kastme jaoks häid anšooviseid ostad?

Pirita Selverist.

Tänan! Kas võiksid viidata tootjale?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 39 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas need veganid saavad siis ainult paljast salatit krutoonidega?

Juust, anšoovised, majonees pole kuskilt otsast vegan.

+5
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teen Caesari salatit, osa perest saavad vegan variandi, teistele teen krevettidega. Hea lihtne teha – Rooma salat, kaste, juust ja küüslauguga saiakuubikud.

Kust sa kastme jaoks häid anšooviseid ostad?

Pirita Selverist.

Tänan! Kas võiksid viidata tootjale?

Tänaseks on pakend ära visatud, kalaosakonnas on pisikeses purgis, hind oli 3-4 eurot. Seal on plastikpakendis samuti, aga siis oli otsas. Anšoovistega on vähemalt Eestis nii, et mida väiksemas pakendis, seda maitsvamad.

Täna tegin Pad Thaid krevettidega, aga pool peret krevette ei söö, siis jagasin toidu kaheks, pool toitu sai tofuga tehtud. Magustoiduks tegin pohlakeeksi.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas need veganid saavad siis ainult paljast salatit krutoonidega?

Juust, anšoovised, majonees pole kuskilt otsast vegan.

Vegan variandile ma saia ei lisa, muu annab tekstuuri.  Rooma salat, pähklid, kikerherned, vegan kaste (kaste tuleb ise teha, linaseemneõli, soja, tamarin, küüslauk). Hästi maitsev, kõik kes on proovinud, söövad seda heameelega ja suur kauss saab alati tühjaks.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Pelmeene

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Täna oli “sööklaklassika”, keedukartul, hakklihakaste, peedisalat.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mõni päev ei ole tahtmist süüa teha, tellisin Mooni restorani e-poest kimchi, hummuse, fenkoli ja seened (lõpuks ometi toob keegi veganitele ka midagi koju), panin neid täna teraleivale ja peedikotlettide kõrvale ja sõime lõunaks. Lihasööjatele tellisin pardipelmeenid ja kapsapirukad. Pirukad lõhnasid nii hästi ja kiideti, et on head.

Homme teen suvikõrvitsakotlette, tofut on alles, sellest teen kerge supi ja lihasööjatele pasta carbonarat, originaal carbonarat munaga mitte koorega.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tegin ahjuvormi kanakintsuliha ja kartulitega.
Kana maitsestasin soola ja Santa Maria jahimeheseguga.
Põhja toored kartuliviilud, peale kanaribad, porgandirõngad, Teriyaki kastmes  hautatud šampinjonid, hakitud punane sibul, uuesti kartuliviilud. Kõige otsa  rohkelt riivjuustu, kasutasin Andre Classicut. Valasin üle munapiimaga ja küpsetasin ca 1,5 h fooliumi all. Lõpuks võtsin katte ära ja grillisin pealt pruuniks.
Väga maitsev tavaline talutoit tuli.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tegin ahjuvormi kanakintsuliha ja kartulitega.

Kana maitsestasin soola ja Santa Maria jahimeheseguga.

Põhja toored kartuliviilud, peale kanaribad, porgandirõngad, Teriyaki kastmes hautatud šampinjonid, hakitud punane sibul, uuesti kartuliviilud. Kõige otsa rohkelt riivjuustu, kasutasin Andre Classicut. Valasin üle munapiimaga ja küpsetasin ca 1,5 h fooliumi all. Lõpuks võtsin katte ära ja grillisin pealt pruuniks.

Väga maitsev tavaline talutoit tuli.

Natuke noriks (loomulikult heatahtlikult 😉 ): kust otsast talutoit on teryaki kaste, shampinjonid (kui, siis peaksid metsshampinjonid olema), AC juust jm? Aga igasugused ahjuroad on head ja kerge vaevaga tehtavad küll.

Meil täna Kaeng Phet Gai Sai Fak Tong ehk ehk vürtsikas Tai punane karri aedviljadega kookospiimakastmes (mul kõrvits, lillkapsas, kartul, sibul). Originaalis peaks linnuliha ka sisse käima, aga meil täna veganvariant (toitev on see niigi). Mina söön nagu tavaliselt lusikaga kausist, abikaasa tegi omale sojanuudleid kõrvale.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 39 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma tegin täna suvikõrvitsast hoopis Sichuani baklazaani, aga ma ei friti baklazaani, minu arvates jääb siis isegi paberile kuivama pannes üsna rasvane. Panen hoopis ahju, pintseldan ainult kergelt oliiviõliga ja siis segan kastmesse. Ma purgiküüslauku ja purgist ingverit ei kasuta, ikka ise purustan. Muidu on see hästi lihtne retsept, kui koostisosad on olemas

https://umami.ee/retseptid/sichuani-baklazaan/

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Natuke noriks (loomulikult heatahtlikult 😉 ): kust otsast talutoit on teryaki kaste, shampinjonid (kui, siis peaksid metsshampinjonid olema), AC juust jm?

Sest mina tegin seda oma talus ja sain lihtsa roaga töömeeste kõhud täis 🙂 Juustu tellin juustufarmist ja šampinjonid tulid seenekasvatustalust. Täitsa omamaised talukaubad.
Egas talutoit ju pea  sajanditagusena püsima, ikka kasutame   muu maailma asju ka. Soolakaevandust ka Eestis pole, seegi puhta väljamaa kraam 🙂

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Natuke noriks (loomulikult heatahtlikult 😉 ): kust otsast talutoit on teryaki kaste, shampinjonid (kui, siis peaksid metsshampinjonid olema), AC juust jm?

Sest mina tegin seda oma talus ja sain lihtsa roaga töömeeste kõhud täis 🙂 Juustu tellin juustufarmist ja šampinjonid tulid seenekasvatustalust. Täitsa omamaised talukaubad.

Egas talutoit ju pea sajanditagusena püsima, ikka kasutame muu maailma asju ka. Soolakaevandust ka Eestis pole, seegi puhta väljamaa kraam 🙂

Ahah, mina teen siis korteritoitu. Hea, et kõik väljendid saab omale sobivaks kangutada (umbes, et minu jaoks on koerailm päikeseline, sest ainult siis ma käin temaga jalutamas).

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõrvitsasuppi tegin. Algues plaanisin teha ainult endale, aga tütar soovis ka. Tavaliselt küpsetan ahjus kõrvita ja püreestan natukese sulatatud juustu ja mingi kana tükiga. Lisan prae sibula kuubikud, küüslaugu ja tshilli.

Nüüd lisasin kartuli ka. Ja panin juustu natuke rohkem. Ja tshillit küüslauku vähem. Kõik sõid ja kiitsid 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tegin kartuli-hakklihavormi

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Austrid vaarikaäädika ja shalotiga, juurde vahuvein, koorene lõhesupp lonksu muskateliga, lõpetuseks beseerull vaarikatega, taas kõrvale vahuvein.

Lihtne ja kerge eine pärast suuri sõõminguid.

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Peedi püreesupp hakklihaga (Sibul ja küüslauk, riivitud porgand, tomat, riivitud keedupeet, kartul. Vesi peale. Kui ained pehmed ja supp püreeritud siis sekka tops toorjuustu ning praetud hakkliha või frikadellid).

+2
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma tegin täna suvikõrvitsast hoopis Sichuani baklazaani,

Aga mina tegin peedist pesumasinale trumli!

 

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 451 kuni 480 (kokku 480 )


Esileht Kodunurk Mida te täna süüa teete?