Teema: Mida te täna süüa teete?
chilliga
Eesti keeles on see tšilli.
chilliga
Eesti keeles on see tšilli.
Aga see pole ju nii chill, y’know.
Sellest ei saagi kahjuks midagi teha. Äärmisel juhul sulata, patsuta paberiga korralikult kuivaks, maitsesta ja paneeri muna/riivsaia või kamaga ning prae, sidrunit peale. Ise teen valgest värskest kalast doradot ja huntahvenat osaliselt jamie retsepti järgi – tomatid, sibul-küüslauk-porgand praadida, kui on, siis oliive ja kappareid, pepperonit hulka, praen vokipannil mõlemalt poolt läbi, lisan vett ja tekkinud vürtsikasse kalaleeme kastmesse kuskusi. Pannil praen lesta, aga seda võib ka ahju panna fooliumisse sidruni ja võiga. Eriti head on kevadised ohtra marjaga lestad ahjus. Erinevaid valge kala fileesid saab teha fooliumis, kalasuppi kookospiima ja chilliga, põhi võib olla suvaline köögiviljapuljong, kui supikoguga ei viitsi mässata. Tavaliselt ostan koha supikogu, mingi valge kala filee ja teen nendega. Praen ka räimefileed kamaga, sidrunit peale, kartul ja tartar-kaste kõrvale, väga hea lihtne nn talutoit.
Kahju, ei kõlba, kuna Jamie Oliveri järgi.
Praen ka räimefileed kamaga, sidrunit peale, kartul ja tartar-kaste kõrvale, väga hea lihtne nn talutoit.
Jajaa, vanad eestlased olid suured tatra ja tar-tarkastme fännid.
Saim üle pika aja kena rammusa küüliku. Tegime valge veiniga ahjus.
Saim üle pika aja kena rammusa küüliku. Tegime valge veiniga ahjus.
Oh, seda lauseseadmisoskust (või oskamatust)!
Kommentaarist on juba teavitatud
Väljas -3°C, sadas lund. Sõime kamina paistel verivorste kõrvitsasalati ja pohlamoosiga. Äge maikuu. Samas ei saa kurta – sibul ja murulauk kasvavad võimsalt, naadi- ja nõgesesupid ka tehtud.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.