http://www.linnuliha.ee/uhe-vormi-roog-kanakintsud/
Lihtne roog laisale kokale 🙂
http://www.linnuliha.ee/uhe-vormi-roog-kanakintsud/
Lihtne roog laisale kokale 🙂
Kapsarulle. Tihti ei viitsi teha, aga kui teen, siis kohe palju (lemmikud).
Teen ahjukastme, mida sööme spagettidega.
Ahjukastme jaoks teen kuubikuteks suvikõrvitsa, tükeldan paprika ja laotan need koos toorsuitsupeekoni ning tervete kirsstomatitega ahjuvormi. Maitsestan värske basiilikuga, sidrunipipraga, meresoolaga ja kallan kogu kupatuse üle rohke vahukoorega. Ahjus küpsetan 35 minutit.
Ei plaaninuid midagi teha (mina pühapäeviti ei kokka), aga kuna eilne päev jäi ka vahele, siis tuleb miskit teha, mis ei nõua palju pingutamist. Plaanis hatshapuri ja miski roheline salat.
Võist, jahust, riivjuustust, natukesest külmast veest ja soolast/ värsketest ürtidest eelküpsetatud põhjale ladusin otsa omakorjatud puravikud (või ja sibulaga praetud), oma kirsstomatid ja poe brokkoliõisikud. Kõige otsa riivjuustust-munadest-koorest-maitseainetest ja uhkest ürdihunnikust “kaste”.
Ahjus 200¤ juures about 30 min.
Koos värske salatiga väga hää.
Riis, hakkliha, kabatshok, sibul, selline kooslus siis täna. Magustoiduks punasesõstravaht.
Lõunal oli borš ja õhtul tuleb värske keedetud kartul ja kukeseene-singikaste http://paljajalu.rannapiiga.com/eriti-maitsev-kukeseene-kaste/
Magustoiduks on meelon.
Vaatan, et suvel keegi süüa ei teegi
Teen rohelist omletti (munad, piim, mugulsibul, natuke küüslauku, värsked spinat, salvei, till ja sibul), peale pudistan sin.hal. juustu ja klassikalise biskviitkattega rabarberikoogi. Omleti juurde jääsalat sidrunimahla ja tilgakese õliga.
Ma alati imestan selliseid lühendamisi nagu see sin. hal. juust. Ei ole ju raske sinihallitusjuust välja kirjutada?
Lõunal oli borš ja õhtul tuleb värske keedetud kartul ja kukeseene-singikaste http://paljajalu.rannapiiga.co…..ene-kaste/
Magustoiduks on meelon.
Miks minu postitust laidetakse?!
Teema on JU mida te täna süüa teete! 😀
Aga siin käib nii erinevaid inimesi ju koos…
Mõnele näiteks ei maitse sink ja seened, saad miinuse kirja juba selle eest, et sulle maitseb.
Mõnele jällegi ei meeldi su “meelon” ja kaebas Perekooli Filoloogide Seltsile su ränga vea ära. 😛
No mis vahet sel on, kas ei meeldi või meeldib, keegi neid plusse-miinuseid su kontol ju kokku ei loe.
Postita siia jälle, ma panen sulle lohutuseks nüüd plussi. 😀
Lõunal oli borš ja õhtul tuleb värske keedetud kartul ja kukeseene-singikaste http://paljajalu.rannapiiga.co…..ene-kaste/
Magustoiduks on meelon.Miks minu postitust laidetakse?!
Teema on JU mida te täna süüa teete!
Mina miinustasin. Sellepärast, et topid seda “paljajalu-rannapiiga” linki mitmesse teemasse. Vägisi jääb mulje, et reklaamid seda lehekülge.
Lõunal oli borš ja õhtul tuleb värske keedetud kartul ja kukeseene-singikaste http://paljajalu.rannapiiga.co…..ene-kaste/
Magustoiduks on meelon.Miks minu postitust laidetakse?!
Teema on JU mida te täna süüa teete!Mina miinustasin. Sellepärast, et topid seda “paljajalu-rannapiiga” linki mitmesse teemasse. Vägisi jääb mulje, et reklaamid seda lehekülge.
Mitmesse teemasse?! Saatsin retsepti ainult siin ja kiiresti valmivad maitsvad toidud teemasse ja mõlemad on asjakohesed.
Ma kasutan aastaid peamiselt Nami-Nami retsepte, olen siia ka linke pannud, ongi põhiliselt Nami lingid olnud…
Paljudel meist on omad kindlad lemmikud toidublogijad aastate jooksul välja kujunenud.
Häid retsepte teistega jagada tahtes on mul mugavam linkida kui kopeerida, ega kõik linkimised pole kohe reklaam või spämm…
Esimesel lehel siin näiteks üht Nami-Nami linki lahkelt jagan, oh mind spämmerit küll. 😀
Täna keetsin varajast kartulit ja tegin šampinjoni-koorekastme juurde.
Vaatan, et suvel keegi süüa ei teegi
Teen rohelist omletti (munad, piim, mugulsibul, natuke küüslauku, värsked spinat, salvei, till ja sibul), peale pudistan sin.hal. juustu ja klassikalise biskviitkattega rabarberikoogi. Omleti juurde jääsalat sidrunimahla ja tilgakese õliga.
Ma alati imestan selliseid lühendamisi nagu see sin. hal. juust. Ei ole ju raske sinihallitusjuust välja kirjutada?
Ei, ei ole. Aga miks see lüh. (lühend) sind häirib?
Võid vastata ka lühidalt????
Õhtuks teen kana soja-mee-ingverikastmes ja võis hautatud herneid-porgandeid.
Vaatan, et suvel keegi süüa ei teegi
Teen rohelist omletti (munad, piim, mugulsibul, natuke küüslauku, värsked spinat, salvei, till ja sibul), peale pudistan sin.hal. juustu ja klassikalise biskviitkattega rabarberikoogi. Omleti juurde jääsalat sidrunimahla ja tilgakese õliga.
Ma alati imestan selliseid lühendamisi nagu see sin. hal. juust. Ei ole ju raske sinihallitusjuust välja kirjutada?
Ei, ei ole. Aga miks see lüh. (lühend) sind häirib?
Võid vastata ka lühidaltÕhtuks teen kana soja-mee-ingverikastmes ja võis hautatud herneid-porgandeid.
Sest ilus keelekasutus meeldib, mida selliste kummaliste lühendite kasutamine kindlasti ei ole.
Vaatan, et suvel keegi süüa ei teegi
Teen rohelist omletti (munad, piim, mugulsibul, natuke küüslauku, värsked spinat, salvei, till ja sibul), peale pudistan sin.hal. juustu ja klassikalise biskviitkattega rabarberikoogi. Omleti juurde jääsalat sidrunimahla ja tilgakese õliga.
Ma alati imestan selliseid lühendamisi nagu see sin. hal. juust. Ei ole ju raske sinihallitusjuust välja kirjutada?
Ei, ei ole. Aga miks see lüh. (lühend) sind häirib?
Võid vastata ka lühidaltÕhtuks teen kana soja-mee-ingverikastmes ja võis hautatud herneid-porgandeid.
Sest ilus keelekasutus meeldib, mida selliste kummaliste lühendite kasutamine kindlasti ei ole.
Olgu peale, ka mina olen puhta keelekasutuse poolt. Lühendeid siiski aegajalt kasutan.
Eile – kalafilee, keedukartul, hapukurgi-sibula-hapukoore salat 🙂
Kanafilee praetuna Maggie idea lehtede vahel, kõrvale ahju kartul ja punasepeedi salat 🙂
Eile oli ahjuomlett (peekon, suvikõrvits, kirsstomat, muna)
Täna ahjukartul läbikasvanud lihaga. Peedisalat
Homme teen puravikupastat (pasta, koor, puravikud,kana, päikesekuivatatud tomatid)
Täna oli lõpuks aega süüa teha.
Pearoaks:
-Juurviljasupp odra ja kanakuubikutega.
-Homaar.
-Saudi riisi- ja lambaliharoog, terve suur hunnik.
Magustoiduks:
-Mango-riisipuding.
-Ma’amoul, ehk muredad küpsised datlisisuga.
Just tegin suvikõrvitsa- hakkliha kotlette. Peitsin lausa pool kilo suvikõrvitsat riivituna kotlettidesse. Mu pere pole eriline juurika sõber ja nad ei saanud arugi, et midagi teisiti oleks. Imemaitsvad!
Eile tegin teriyaki kana, koorest seenekastet väikese sortsu brandiga ja kartulipüreed. Lisaks kõrvitsa kookose suppi. Hommikuks bageleid ja magusaks kringlit. Täna loodan vaba päeva saada.:)
Kollane riis, sisse segatud oakaunad ja mustad läätsed.
Jamaika jerk-kastmes marineeritud kanatükid, grillitult.
Aromaatses tomatikastmes hautatud oad.
Okra ja herned.
Tuli selline Kariibi mere saarte toitude isu peale.
Mul on veel õunauputus ja see on nii hea lihtne ja odav toit. Veits riisi või kartuliputru juurde ja ongi olemas!
http://kahvliga.ee/kanamaks-sibulate-ja-kuldrenetiga/
seenerisotot shampinjonide ja lehterkukeseentega. imehea!
Jaapani katsu karri kanaga. Kõrval riis ja salat.
Külasupp ja õunakook. Väljas on selline ilm kohe.
seenerisotot shampinjonide ja lehterkukeseentega. imehea!
Minu jaoks poeshampinjonid rikuvad kõik toidud ära. Vabandan, see on minu isiklik arvamus. Sügisesed omakorjatud metsshampinjonid – vot nende kohta võib tõesti “imehead!” öelda.
Mul järel veel eilset kulibjakat. Juurde teen mingi rohelise salati (tammesalat, jääsalat, hernevõrsed, suhkruhernekaunad, pisut kurki, soola, sidrunimahla ja õli).
Sibulapirukat