Esileht Ajaviite- ja muud jutud mis toimus eile Ülemistes

Näitan 18 postitust - vahemik 1 kuni 18 (kokku 18 )

Teema: mis toimus eile Ülemistes

Postitas:
Mariixen

Mis toimus eile ôhtul, st 21.04, Ülemistes. Rahvas evakueeriti, kuskil rohkem infot selle kohta ei leia, ise olin samuti sunnitud keskusest lahkuma.

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Gruune

Kas siis evakueerimisel ei öeldud, milles probleem?

+2
-6
Please wait...

Postitas:
Mariixen

Ei öeldud, muidu ei küsiks.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Khkh

Tohoh, millal see veel juhtus? Ise olin eile Ülemistes kl 20.30-21.00, parkla oli autosid täis ja mingist evakueerumisest polnud juttugi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kerstin84

Keskus äkki suleti?

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Mariixen

Kellad ja tuled ja viled läksid peale imbes 20.50 ja paluti kôigil kiirelt lahkuda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Oli tõesti, ka ise olin sunnitud evakueeruma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Munatops

Huvitav jah, kuskil pole miskit viidet sellele mis juhtus. Meil jäi kinos film lõpuni vaatamata, pidime evakueeruma. Põhjust ei öeldud.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Huvitav jah, kuskil pole miskit viidet sellele mis juhtus. Meil jäi kinos film lõpuni vaatamata, pidime evakueeruma. Põhjust ei öeldud.

Huvitav, kas varsti ehitatakse ka teater, sünnitusmaja ja kirik kaubanduskeskusesse?

+4
-21
Please wait...

Postitas:
on-ce-c

Huvitav, kas varsti ehitatakse ka teater, sünnitusmaja ja kirik kaubanduskeskusesse?

Ei, teater ehitatakse sünnitusmajasse.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Gruune

Sul on mingi probleem sellega, et kino on kaubanduskeskuses?

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Tuti Helve

No ikka öeldi, aga mõtlesin siia ka teema teha. Ehk et, mis sinu küsimuse mõte oli?

+6
-8
Please wait...

Postitas:
Kiira

A miks mitte?

0
0
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Veider kommentaar, vist mingi maaka oma.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

No ikka öeldi, aga mõtlesin siia ka teema teha. Ehk et, mis sinu küsimuse mõte oli?

Ei öeldud evakueerimisel midagi. Mina ja mitmed tuttavad, kes juhtusid samal ajal seal olema – keegi pole kuulnud midagi põhjustest. Ju siis on mingi põhjus, miks ei taheta rääkida. Oleks õppus, oleks kohe öeldud.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
km70

See on ju ometi väga õnnestunud irooniline vastus. Ja nii palju miinuseid.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Serle

Ilmselt pommiähvardus, mille peale iga mõne aasta tagant keegi poolearuline tuleb. Vähemalt 4-5 aastat tagasi oli just see põhjuseks ja neid kordi on veel olnud.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
taimi

Ilmselt pommiähvardus, mille peale iga mõne aasta tagant keegi poolearuline tuleb. Vähemalt 4-5 aastat tagasi oli just see põhjuseks ja neid kordi on veel olnud.

No kui Solarises tehti pommiähvardus ja välja pidi minema, siis ikka öeldi minu mäletamist mööda.

+2
0
Please wait...

Näitan 18 postitust - vahemik 1 kuni 18 (kokku 18 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud mis toimus eile Ülemistes