Teema: Mis tomati sort?
Nägin suvel ühes hoovis kasvas poti sees- kõrgust 60-70cm ja tomatid olid u ploomide suurused. Suuremad põõsad olid ja tomateid täis. Olen ise kasvatanud selliseid pisikesi potis, aga see tundus parem variant ja rohkem saaki.
Tundub et jeleenal hakkas ploomide vastu huvi tekkima? Äkki räägid meile lähemalt sellest?
Kommentaarist on juba teavitatud
Mina sorti ei tea, aga ostsin kunagi Selverist häid ploomisuuruseid kobartomateid, hakkasid meeldima ja võtsin seemet. Kasvasid mis mühises, otsapidi kasvuhoome lakke (aga ka avamaal, sest mul jäi taimi üle).
Mina sorti ei tea, aga ostsin kunagi Selverist häid ploomisuuruseid kobartomateid, hakkasid meeldima ja võtsin seemet. Kasvasid mis mühises, otsapidi kasvuhoome lakke (aga ka avamaal, sest mul jäi taimi üle).
Vedas sul, sest võib juhtuda, et sellistel tomatite seemest saadud taim ei hakka viljuma. Aga paari taimega võiks proovida.
Võid proovida näiteks sorti Roma või Benito, need tunduvad kirjelduse järgi olevat üsna sarnased.
Vedas sul, sest võib juhtuda, et sellistel tomatite seemest saadud taim ei hakka viljuma. Aga paari taimega võiks proovida.
Ma ostan reisidel alati tomatit ja võtan seslt seemneid. Senini on kõik kenasti viljunud, va kuskilt Vahemere äärest toodud seemned, mille unustasin kohvriga pagasisse ja need külmusid ära.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.