Tantsuline aeroobika mulle hästi ei sobi ja ei tea ma ka seda mis aitaks keha trimmi teha ?
Esileht › Ilu ja tervis › Mis trenniga saab kõige paremini keha trimmi?
Teema: Mis trenniga saab kõige paremini keha trimmi?

RE: Mis trenniga saab kõige paremini keha trimmi?
Üldiselt: elementaarne ÜKE treening, st algul veidi soojendusjooksu, siis jõuharjutused (olenevalt siis kas tahad ka kaalus alla või niisama trimmi, st seeriate ja korduste vahekord), pärast veel tubli rahulik ja pikem sÖrkjooks peale. Venitus.
Lisandub oma toitumise jälgmine. Olen pakkunud sellist teenust. Nn. personaalnõustamisena.

Mina ostsin sõudeergomeetri ja see võtab kogu keha täiega läbi

Jõusaal.

väga oluline just trimmimisel on valku ka tarbida lihase toonuse jaoks – mitte suure muskli jaoks ainult ei tarbita valku, vaata kanepi valgu kohta infot http://www.goodhempnutrition.com/, saada on Kaubamaja Toidumaailmas kanepi proteiini, ise tarbin, keha rasva % on läinud 29-lt 25-le ja seda talvel, kus trenni olen teinud peaaegu üldse mitte ja söönud nagu ikka talvel…

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]
Tavaliselt naised tüdinevad jõusaalist kohe, aga rühmatrennides käiakse aastaid ja aastaid! :)[/tsitaat]Olen käinud trennis kogu elu – võimlemine, aeroobika, tants. Enesetunne peale trenni oli alati hea, võhma palju jne. Kuid mitte ükski neist ei trimminud keha nii nagu jõusaal. Jõusaalis hakkasin käima alles 30ndates ja ei loobu sellest mingil juhul.
Jõusaal ei ole igav. Vaja on ainult lasta treeneril endale kava koostada. Ja tulemused, mida näed oma kehal üpris varsti, innustavad.

Jõusaali asemel (mis on tõesti igav) võib ka bodypump või citypumpi teha. Üksinda punnitada on jah igav, aga kõik koos kangiga rassida täitsa tore. Lihased ilusti trimmis.

Jõusaal sobibki vast rohkem inimesele, kes väärtustab trenni paindlikkust, soovib olla oma aja peremees ning kes ise nokitseda armastab. Rühmatreeningutes pead punktipealt kohal olema, jõusaali mine siis, kui tahad. Samuti saad vabalt omas tempos ja järjekorras harjutusi teha. Kui vaja, paned klapid pähe ja kuulad mõnda loengut, õppematerjale, keeleõpet, muusikat, inspireerivaid helifaile vms. Minul ei hakka seal iialgi igav, see tunnike läheb nagu lennates.

Minule nt. tegi jõusaalis treener täpselt minu vajadustele sobiva kava.
Ei olegi oluline mis alaga tegeled, vaid kuipalju, millise inteensiivsusega jne. treenida. Teema on liiga lai, et siin vastata ja seepärast soovitangi otsida treeneri, kes teeb sulle treeningukava vastavalt sinu soovidele ning koos toitumissoovitustega (inimeste soovid on erinevad ja vastavalt sellele ka treeningute eesmärgid – kes tahab alla võtta, kes kasvatab lihast jne.)
Rühmatreeningu valimisega on ka 1 vihje tulemustele treeneri enda välimus 😉

Kasutaja 789456
Kas või avaldada, kes ja kus Sulle kava koostas.
Mulle on jäänud mulje, et oled Saaremaa-Kuressare oludega kursis, ehk oled siit päritki. Et kas keegi Kuressaares kohapeal pakub sellst teenust ja võimalik saada kava näost-näkki kohtudes.
Tean, et internetis võimalik erinevaid kavasid tela erinevate (tipp)tegjate käest, aga mulle meeldiks kohtuda inimesega, et ta näeks mind ja ka vastavalt sellele tuleksid soovitused.
Kas oled telltud kavaga rahul?
Tänan väga, kui võtad vaevaks vastata!

Esileht › Ilu ja tervis › Mis trenniga saab kõige paremini keha trimmi?
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.