Kas teadmine, kes sa oled või kes sa tegelikult ei ole? Ajapuudus, võimetus, konkurents? Teadmatus mis homme saab? Haigus? Igav elu? Paha on siis kui ei ole stabiilne ja turvaline. Väsitav kui peaks näitlema, valetama, teesklema või olema keegi teine, kes sa tegelikult oled. Kus tuleb arvamus, äkki ma ei sobi sellisena?
Ma pole enda peale nii tige, et lubada endale masendust. Ikka imestan ja üllatun. Ei saa teha, ei tee. Saab teha, teen. Tahan teha, teen, ei taha teha ei tee. Mida siin masenduda on ? Üks on kindel, kõik muutub. Ainus, mis ei muutu ongi see Mina, kes kõike tajub ja tunnetab. Ära oota väliselt maailmalt kindlust ja püsivust, seda ei ole, ega tule. Ainult su enda valikud on, mida sa oludega teed, on püsivad ja koguaeg kohal. Kus tuleb arvamus, et ma ei sobi sellisena ? See tuleb sinu enda valikutest. Tahad tunned end, ei sobi, tahad ei tunne. Miks sa oled valinud arvamuse, et sa ei sobi?`Milleks sulle seda vaja on? Enesepiinajate sekt on suur ja ühtne. Lõpeta enda väärtusetuse palve kordamine, milleks sulle seda vaja on ? Astu enesepiinajate sektist välja.