Külm või peab olema. Ei sula ta midagi üles sellise ilmaga. Ja jahu peab piisavalt olema (mina teen vahekorras 200g võid/1 pakk Juubeli tordipulbrit ja 6 kuhjaga spl tavalist jahu. Saab suure plaaditäie). Sõtkuda pole kindlasti vaja ja võibolla isegi parem oleks noaga võid ja jahu segamini ajada ja käsi üldse mitte kasutada (jällegi, väheneb käe soojusest tulenev või sulamine). Nö lõigud võid vastu taignakausi äärt. Kohupiima täidisele pole tegelikult muna vajagi. Piisab kohupiima-hapukoore-suhkru segust.
Mida sa seal õigupoolest sõtkusid? Puru näpitakse ja kui on sõrmedega pudistamiseks liiga nätske, siis tuleb jahu juurde panna, et oleks parasjagu sõmer pudi. Minu kogemuse kohaselt saab igasuguse võiga, toasoe või on just parem sõrmedega kokkunäppimiseks.
Ja toetan kogemustest järgmise vastaja märkust, et ega retsept ei tähenda, et seal kõik imetäpne oli 🙂 mõned retseptid on nii, et hoia peast kinni, kuigi kui üldse, siis koogiteoks oleks täpset retsepti vaja.
Pakun, et sinu muna-kohupiim-hapukoor oli ise liiga vedel ja leotas põhja lihtsalt ära. Vedel võib see olla, kui panna otse juubelitordipulbriga kihiti, mitte puruga, kus juba või onn sidujaks ees.