Teema: Mitme gümnaasiumi vastuvõtu kinnitada
Tere
Kas on võimalik mitme gümnaasiumi vastuvõttu kinnitada, soovitud koolis on veel ootel ja valik seega veel lahtine.
Ikka on. Minu laps kinnitas kohe selle koolikoha (kolme kooli katsete kool), mille algul sai. Kuu aega hiljem sai kutse teise kooli (nelja kooli katsete kool). Kinnitas selle viimase ka ning kui sai kinnituse, et see viimane kool ta vastu võtab, siis loobus kohe esimesest valikust.
Ikka on. Minu laps kinnitas kohe selle koolikoha (kolme kooli katsete kool), mille algul sai. Kuu aega hiljem sai kutse teise kooli (nelja kooli katsete kool). Kinnitas selle viimase ka ning kui sai kinnituse, et see viimane kool ta vastu võtab, siis loobus kohe esimesest valikust.
Lõplik seis selgub enamasti 10. september.
kuidas see võimalik on, et 1. septembriks ei saa selgust majja? kes on need inimesed, kes teevad oma lõplikud otsused/valikud peale 1. septembrit??
kuidas see võimalik on, et 1. septembriks ei saa selgust majja? kes on need inimesed, kes teevad oma lõplikud otsused/valikud peale 1. septembrit??
Eks need on need inimesed, kes saavad oma esimese valiku koolist koha alles pärast 1. septembrit.
Ikka üldse süsteem lastele ei mõtle. Haige, haige värk.
Ikka üldse süsteem lastele ei mõtle. Haige, haige värk.
Selline olukord saab tekkida siis kui mõni koha kinnitanu vahetult enne õppeaasta algust või juba peale seda õppimisest loobub. Ja siis pakutakse kohta ootenimekirjas olijale. Ma ei saa küll aru, kuidas “süsteem” selles süüdi on.
Praegu jah nimekirjad veel natuke liiguvad, tean, et ntx 32.KK pakuti just varunimekirja lapsele kohta.
Kas KSG, JWG või TÜG nimekirjades ka mingit liikumist on täheldada?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.