Jälgisin “Minu köök on parim” 11. hooaega ja see oli kulinaarses mõttes põnev. Enamik osalejaid püüavad toitudega välja tuua ka oma juuri ehk pakkuda toitu, mis on omane nende suguvõsale, sõltuvalt siis piirkonnast, kus pärinevad. Jäin mõtlema, et kui ise osaleksin selles saates, mis oleks need toidud, mida kindlasti teeksin, mis iseloomustaks Eesti toite. Esimesena tuli pähe kama, näiteks kama-toorjuustu kook, suitsutatud liha, verivorst pohlamoosiga ja muidugi juuretisega leib.
Mida teie valmistaksite seal saates osaledes?
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.10 15:57; 14.10 08:24;
Olen samuti noo mõelnud, aga ei ole hea kokk. Et pakuks kilu, aga jumal teab mis reaktsioon sellele. Eelroog võiks olla forelli äkis mustal leival mingi lisandiga, põhiroog näiteks karulihast, mädarõika kaste, magusaks jõhvika-toorjuustu vms.