Esileht Kodunurk MKR Eesti eri

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: MKR Eesti eri

Postitas:
Kägu

Jälgisin “Minu köök on parim” 11. hooaega ja see oli kulinaarses mõttes põnev. Enamik osalejaid püüavad toitudega välja tuua ka oma juuri ehk pakkuda toitu, mis on omane nende suguvõsale, sõltuvalt siis piirkonnast, kus pärinevad. Jäin mõtlema, et kui ise osaleksin selles saates, mis oleks need toidud, mida kindlasti teeksin, mis iseloomustaks Eesti toite. Esimesena tuli pähe kama, näiteks kama-toorjuustu kook, suitsutatud liha, verivorst pohlamoosiga ja muidugi juuretisega leib.

Mida teie valmistaksite seal saates osaledes?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen samuti noo mõelnud, aga ei ole hea kokk. Et pakuks kilu, aga jumal teab mis reaktsioon sellele. Eelroog võiks olla forelli äkis mustal leival mingi lisandiga, põhiroog näiteks karulihast, mädarõika kaste, magusaks jõhvika-toorjuustu vms.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kuidas seal juuretisega leiba teha, kui mingi 3 tunni või ühe tunniga peab toit valmis olema?

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kedagi ei huvita see “juurte toit”. Võidavad ikka need, kes teevad (itaalia ja prantsuse) klassikat ja tehniliselt hästi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kuidas seal juuretisega leiba teha, kui mingi 3 tunni või ühe tunniga peab toit valmis olema?

Keeruliseks läheks aga mõte oligi leida lihtsalt häid ideid viisakas võtmes Eesti traditsiooniliseks toiduks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk MKR Eesti eri