Tahaks lastele jõuluks kinkida sellist mõnusat seljaskantavat pleedi või kuidas iganes neid nimetatakse. Mõnnakat noh. Aga tundub, et neid teevad/müüvad paljud. Palun aidake valida. Millistega on teil kogemusi ja olete rahule jäänud?
Nt kuidagi kahtlane tundub see one size osta 13-aastasele lapsele….
+3
-7
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.11.2023 12:31
Eks ta üks suur ja lohvakas asi on, sellepärast ka one size. Mina pigem sellist asja ei ostaks, eriti sellise juurdehindlusega. Alist saab selle paarikümne euroga. Pigem osta midagi, mis on kvaliteetsem ja paremast materjalist.
Seal on lastele erinevad suurused. Ausaltöeldes mul ei ole õrna aimugi, misasi on “mõnnakas”
Endale ja lapsele koduriideid tellin palju Nextist, sealsete asjade kvaliteediga (koduriiete jaoks) olen rahul. Dressid, t-särgid, retuusid, need on seal täitsa okeid. Paremad kui H&M. Terranova, Sinsay vms siinsed odavbrändid. Materjalid on paremad ja peavad kauem vastu.
Kui sa nextis kirjutad otsingusse Hooded Blanket või Poncho, siis tuleb selliseid ürpe terve rodu ja laste suurused on kenasti vanuse järgi, neil ei ole kõik onezise
Eks ta üks suur ja lohvakas asi on, sellepärast ka one size. Mina pigem sellist asja ei ostaks, eriti sellise juurdehindlusega. Alist saab selle paarikümne euroga. Pigem osta midagi, mis on kvaliteetsem ja paremast materjalist.
Eeee, sellepärast ma ju siit küsingi, et kust osta. Ma lihtsalt ei tea, mis nende nimi on.
See on veel 100 protsenti polüester, kujutan ette kui jube on sellisega olla.
+6
-6
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.11.2023 18:28
Selle asja e. tekk-dressika originaalbränd on Oodie. Tahad originaali: https://oodie.eu/ mitmesele kambale korraga ostes saad soodsamalt ka. Väga mõnusad, mugavad ja kvaliteetsed asjad on. Teismelistel ja ka endal pidevas kasutuses. Üle 140cm pikkusele ostaks juba tavalise one size.
Mõnnakad jmt ongi täpselt needsamad, mida Alist odavalt saad. Kvaliteeti ei oska kommenteerida.
+6
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.11.2023 19:24
Tellisin eelmisteks jõuludeks Amazonist, märksõnaga “Hoodie” – sellised, kus sees on valge lambavilla sarnane materjal ja peal pehme fliis. Amazonis olid väga hea hinnaga, lastele nii 20-25eur, täiskasvanutele 25-35 eur. Meil kõik kannavad, mul endal praegugi seljas, täna tuba veidi jahedam.
Väga jubedad asjad nii välimuselt kui materjalilt.
Nõus ülalkirjutistega ja lisaks kodukalt vaatas vastu “mõnnakas” keelepruuk:
Superempsile on Mõnnakas olemas, aga paps on ju see, kes terve talve telksi ees laskesuusatamist ja jalkat vaatab – mis ta lõdiseb, tal ju Mõnnakat veel rohkem vaja?
Ei kutsu kuidagi ostma ja kasutama kui keegi kingiks.
Võibolla naturaalsemast materjalist sellist ürpi kodus kannaks, aga polüesterpussaka sees telksi vaadata ei taha.
Väga jubedad asjad nii välimuselt kui materjalilt.
Nõus ülalkirjutistega ja lisaks kodukalt vaatas vastu “mõnnakas” keelepruuk:
Superempsile on Mõnnakas olemas, aga paps on ju see, kes terve talve telksi ees laskesuusatamist ja jalkat vaatab – mis ta lõdiseb, tal ju Mõnnakat veel rohkem vaja?
Ei kutsu kuidagi ostma ja kasutama kui keegi kingiks.
Võibolla naturaalsemast materjalist sellist ürpi kodus kannaks, aga polüesterpussaka sees telksi vaadata ei taha.
Nt kuidagi kahtlane tundub see one size osta 13-aastasele lapsele…
Miks? 13-aastased on ju juba üsna täiskasvanu mõõtu.
+6
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
04.11.2023 07:55
Päris lolliks ikka minnakse sõnade genereerimisel. Ninnu-nännu-punnu-junnu.
+15
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
04.11.2023 08:47
Sain paar aastat tagasi kongituseks selle. Kuna mul toad on soojad, siis panin selle oma telgivarustuse juurde. Jahedamal suveõhtul on abiks olnud telkimas käies.
Igasuguseid hommikumantleid saab Kaubamajast. Ka väga sarnaseid. Aga küsi seal hommikumantleid, müüjad ei pruugi mämmutamisest aru saada.
Tegu ei ole hommikumantliga.
Muidugi on see üks sort riideeset, mida inimesed tunnevad kui hommikumantleid. Neid on igasuguseid – siidist kuni sametini, linasest kuni sünteetikani. On lukuga, on nööpidega, on vääga, on üle pea käivaid. On pikkade, on kolmveerandvarrukatega. On raglaanlõikega, tavalise mantlilõikega, on pontšolõikega. On liibuvamaid ja on avaramaid, paksemaid ja õhemaid, kapuutsiga ja ilma. On neid, milles väikesed lapsed pärast vanni diivanil puhkavad. On selliseid, mida härrad võivad ülikonnapükste ja triiksärgi peal kanda, kui kodus õhtul konjakit joovad. Asja nimi on ikka hommikumantel. Kaubamajast saad sa selel hommikumantli kenasti kätte, mina sain kevadel. Kui soovid, küsi muidugi munnukat, aga kas siis saaad, ei oska arvata.
Miks? 13-aastased on ju juba üsna täiskasvanu mõõtu.
Mina olin 13-aastaselt ikka täitsa lapse mõõtu, ka täiskasvanuks saanuna alguses ostsin veel lasteosakonnast riideid, sest täiskasvanute omadesse võis ära uppuda.
Lapsed on ikka veel rohkem erinevas mõõdus kui täiskasvanud.
Eeee, sellepärast ma ju siit küsingi, et kust osta. Ma lihtsalt ei tea, mis nende nimi on.
Ee ja ää jah, aga isegi pealkirjas on sum nimi olemas.
Mis takistab google otsingusse “mõnnakas” kirjutada ja vaadata, mis juhtub?
Aga kui hakkama ei saa, koo ise lastele ägedad kampsunid. Vabalt jõuab valmis, on originaalsed ja armsad.
Tellisin eelmisteks jõuludeks Amazonist, märksõnaga “Hoodie” – sellised, kus sees on valge lambavilla sarnane materjal ja peal pehme fliis. Amazonis olid väga hea hinnaga, lastele nii 20-25eur, täiskasvanutele 25-35 eur. Meil kõik kannavad, mul endal praegugi seljas, täna tuba veidi jahedam.
Veidi jahedam?
Ma ei kujuta ette kui külm peab toas olema, et fliisi ja lambavilla kanda.
Samas googeldamise ja lingi panemisega said ju hakkama?
ei viitsinud guugeldada, vaid panin seal kaupluses otsingusse pontšo.
Sa ära targuta.
Pontšo on ikka,absoluutselt muu asi. Tulnud Laduna-Ameerikast. On varrukateta, keebitaoline, peaauguga.
Mõnnakas on tohutu suur, soe ja karvane pusa. Nimi on idiootne, aga sa ju kasutasid seda.