Kägu 05.11.2023 13:35
Mina olin see kes selle krediitkaarditeema sisse tõi. No palun vabandust, aga selgitan, mõeldud oli nii: internetist/amazonist jms tellides saab selle hoodie hinnaga keskmiselt 25€
Kodumaalt mõnnaka kodulehelt käid sama asja eest välja ca 50-60€
Miks siis inimesed ei telli amazonist? See on ju ometi nii lihtne. Aga sellepärast, et sageli inimestel ei ole sobivat pangakaarti. Kuigi tunnistan, MA EI OLE KURSIS, kas need deebetkaardid on täna samade omadustega. Sest netiostudeks kõlbasid vähemalt mingi aeg tagasi ainult krediitkaardid või krediitkaardi omadustega deebetkaardid.
Hea küll. Aga teine näide: vahel saab netis soodsaid oste teha ainult Paypaliga. Üldse mitte kaardiga. Ja siis jääb ost tegemata.
Ehk siis pigem on küsimus – kui juba siingi teemas on mitu viidet olnud, kuidas sama asja saab 3x odavamalt, siis mis ajab inimest rohkem maksma ja mis takistab teda vähem maksma?
Krediitkaart, kes seda ja kuidas kasutab, ON HOOPIS TEINE TEEMA.
Krediitkaardiga saab sooritada netioste. Minul on VISA krediitkaardiga seotud reisikindlustus ja ma ei pea eraldi reisikindlustust kunagi ostma. Ja ostusid tehes võib isegi kohe selle raha selle kaardi peale kanda, et jumala eest ei oleks võlgu kuni järgmise kuu 10-ni.