Oot, milles probleem?. Mõnele siin tuleb üllatusena, et biljon ja miljard on samatähenduslikud?
Eestis öeldakse miljardär, mitte biljonär.
Eestis on kasutusel sõna miljard, mitte biljon.
Eesti õpetajatele tuleb see üllatusena, näed.
Oot, milles probleem?. Mõnele siin tuleb üllatusena, et biljon ja miljard on samatähenduslikud?
Eestis öeldakse miljardär, mitte biljonär.
Eestis on kasutusel sõna miljard, mitte biljon.
Eesti õpetajatele tuleb see üllatusena, näed.
Jah, loomulikult kannan ma naturaalseid materjale, kui vähegi võimalik. Külmemal ajal just nimelt erinevaid villaseid kudumeid, peamiselt meriinot ja kašmiiri, mis on pehmed, kerged, hingavad ja soojad. Püksid, seelikud, pintsakud loomulikult villasest või villasegu kangast. Kuhu ma mingi polüesterfliisiga minema peaks?
Naljakas tädike. Teema on laste ja noorte rõivaeelistustest ja tema tuleb uhkustab oma villaste pika säärega aluspükstega. No kanna terviseks, meil on ka kõigil väga hea meel, et sul on need poolde säärde ulatuvad vanutatud villast alukad, pluss veel kašmiirist ja meriinost seelik ja pintsak seal peal. Aga sa ometi ei oota ju, et mõni teismeline sedasi käima hakkaks. Tee endale uus teema, näiteks “keskealised naised, millist pesu kannate” ja räägi seal oma villasegu eelistest ning sõima polüestrist püksikute ja rinnahoidjate kandjaid.
Ma ei tea, mitu põlve prole peab olema olnud, et nii pimeduses elada. Võiks nagu üsna üldlevinud teadmine olla, millised materjalid on hinnatud, aga mõni ei ole ikka ööd ega mütsi millestki kuulnud.
Jah, loomulikult kannan ma naturaalseid materjale, kui vähegi võimalik. Külmemal ajal just nimelt erinevaid villaseid kudumeid, peamiselt meriinot ja kašmiiri, mis on pehmed, kerged, hingavad ja soojad. Püksid, seelikud, pintsakud loomulikult villasest või villasegu kangast. Kuhu ma mingi polüesterfliisiga minema peaks?
Naljakas tädike. Teema on laste ja noorte rõivaeelistustest ja tema tuleb uhkustab oma villaste pika säärega aluspükstega. No kanna terviseks, meil on ka kõigil väga hea meel, et sul on need poolde säärde ulatuvad vanutatud villast alukad, pluss veel kašmiirist ja meriinost seelik ja pintsak seal peal. Aga sa ometi ei oota ju, et mõni teismeline sedasi käima hakkaks. Tee endale uus teema, näiteks “keskealised naised, millist pesu kannate” ja räägi seal oma villasegu eelistest ning sõima polüestrist püksikute ja rinnahoidjate kandjaid.
Miks peab alati olema äärmusest äärmusesse?
Kui keegi kannab villast, siis kindlasti on tal pikad välja veninud säärega aluspüksid sellest.
Viisakus on siit foorumist ammu kadunud või tõesti on uus põlvkond vaid solvamise ja mõnitamise peal väljas. Mis aga endale ei meeldi või ei sobi, siis on see nõme-rõve-vanainimestvärk ja keskealine on sõimusõna siin.
Mõnnakas on näiteks jahedal ajal maamajas hea. Kui ikka on ahjudega majapidamine, siis hommikul on hea teleka ees küll sees istuda ja hommikusööki süüa. Sama lugu korterites jahedal ajal, kui veel kütet sees pole või juba välja lülitatud. Kõik ei ela uutes põrandaküttega majades, kus ise kütet reguleerida saab.
Teismelisele ei soovita ju hommikul, et pane kašmiirkampsun ja villased retuusid kuniks kooli hakkad minema. Mõnnakas on mugav peale visata muudele riietele.
Teema on laste ja noorte rõivaeelistustest
Ei ole. Teema on, kust saab neid jubedusi osta.
Mis laste ja noorte rõivaeelistustesse puutub, siis eks neidki kujundab ema. Kui ema on mingi ripsmepikendustega mõnnaka-tädi, mis see teismelinegi siis muud oskab tahta. Kui emal on stiili ja maitset, siis ta ilmselgelt hoiab oma 13-aastase tütre mingist aliexpressi trendist eemal.
Ma ei tea, mitu põlve prole peab olema olnud, et nii pimeduses elada. Võiks nagu üsna üldlevinud teadmine olla, millised materjalid on hinnatud, aga mõni ei ole ikka ööd ega mütsi millestki kuulnud.
Proled teevad sulle neid mütse ja öid, ilma nendeta oleks sa poole päevaga surnud. Nii et väheke respekti.
A mis hommikumantlit praegu kantakse, kui magamistoas on magamiseks 20C. Paned seitse kihti siidi või tõmbad ülle villase hommikumantli?
Miks peab alati olema äärmusest äärmusesse?
Kui keegi kannab villast, siis kindlasti on tal pikad välja veninud säärega aluspüksid sellest.
Viisakus on siit foorumist ammu kadunud või tõesti on uus põlvkond vaid solvamise ja mõnitamise peal väljas. Mis aga endale ei meeldi või ei sobi, siis on see nõme-rõve-vanainimestvärk ja keskealine on sõimusõna siin.
Solvamise ja mõnitamise peale ütleb prole siinkohal, et kes tuult külvab, see tormi lõikab ja kes mõõga tõmbab, peab ka mõõga läbi surema. Ehk ära alusta teiste halvustamist, siis ei halvustata ka sind.
A mis hommikumantlit praegu kantakse, kui magamistoas on magamiseks 20C. Paned seitse kihti siidi või tõmbad ülle villase hommikumantli?
Hommikumantel ja muud säärased kodused riideesemed on nii prolede teema. Tema, kui teada-tuntud nõukaaja “old money” päritolu, ikka tõmbab kohe pärast ärkamist stiilse kašmiirkaftani ülle. Hommikust sööb ja telekat vaatab loomulikult juba oma beežis meriinovillast pükskostuumis. Lapsi keda sarnaselt riietada tal tegelikult pole, muidu nii eluvõõrast juttu ei ajaks.
Hommikumantel ja muud säärased kodused riideesemed on nii prolede teema. Tema, kui teada-tuntud nõukaaja “old money” päritolu, ikka tõmbab kohe pärast ärkamist stiilse kašmiirkaftani ülle. Hommikust sööb ja telekat vaatab loomulikult juba oma beežis meriinovillast pükskostuumis. Lapsi keda sarnaselt riietada tal tegelikult pole, muidu nii eluvõõrast juttu ei ajaks.
Sa päriselt erutud selliste mõistete peale nagu meriino ja kašmiir? Kumb meist siin eluvõõras on? Isegi odavbrändid pakuvad üha rohkem igasugust villa. Isegi kašmiiri. Lindex, H&M, Mango, Zara juba ammuilma. Tõmba oma pea aliexpressist ja FB “putiikidest” välja vahelduseks.
Sa päriselt erutud selliste mõistete peale nagu meriino ja kašmiir? Kumb meist siin eluvõõras on? Isegi odavbrändid pakuvad üha rohkem igasugust villa. Isegi kašmiiri. Lindex, H&M, Mango, Zara juba ammuilma. Tõmba oma pea aliexpressist ja FB “putiikidest” välja vahelduseks.
Ei erutu mina ei meriino, kašmiiri, maavillase ega ka polüestri-akrüüli peale, see on igaühe enda eelistuste küsimus. See sinu eneseupitamise egotrip teiste halvustamise hinnaga on lihtsalt nii nõme. Eelista-kanna mida tahad aga tõmba oma pea teadagi kust välja ja lase teistel inimestel eelistada mida nemad tahavad. Ei, nad ei ole sellepärast sinust lollimad, halvema maitsega vaesed proled, nagu sa siin värvikalt väljendanud oled.
Ei erutu mina ei meriino, kašmiiri, maavillase ega ka polüestri-akrüüli peale, see on igaühe enda eelistuste küsimus. See sinu eneseupitamise egotrip teiste halvustamise hinnaga on lihtsalt nii nõme. Eelista-kanna mida tahad aga tõmba oma pea teadagi kust välja ja lase teistel inimestel eelistada mida nemad tahavad. Ei, nad ei ole sellepärast sinust lollimad, halvema maitsega vaesed proled, nagu sa siin värvikalt väljendanud oled.
Inimene, kes väidab, et mingi suvaline polüester on parem soojahoidev materjal kui vill, on paraku loll küll. Siin ei ole midagi vaielda. Ja sellest see vaidlus siin alguse sai. Ja no need mõnnakad nüüd heast maitsest ei räägi ka, ikka kohe üldse mitte (kui sa selle teema ka tahad sisse tuua).
See sinu eneseupitamise egotrip teiste halvustamise hinnaga on lihtsalt nii nõme.
Kelle halvustamise hinnaga? See ongi ju ehe näide odavast maitsest. Miks sa ärritud, kui asju õigete nimedega nimetatakse? Kas peaks seda silmakirjalikult ägedaks, lahedaks ja stiilseks nimetama või? Miks?
Inimene, kes väidab, et mingi suvaline polüester on parem soojahoidev materjal kui vill, on paraku loll küll. Siin ei ole midagi vaielda. Ja sellest see vaidlus siin alguse sai. Ja no need mõnnakad nüüd heast maitsest ei räägi ka, ikka kohe üldse mitte (kui sa selle teema ka tahad sisse tuua).
Inimene, kes peab oma enesehinnangu tõstmiseks ja enda arvamusele väärtuse lisamiseks teistele halvasti ütlema, nende valikuid maha tegema ja üleolevalt turtsuma-plärtsuma, vajab maapeale toomist. Mis sa ise arvad, miks su arvamusi kusagil ei kuulata-hinnata? Su üleolev teistele “ärapanemine” ja rusikad püsti vastu rindu tagumine “mina arvan, mina tean, minul on õigus” on kohtlane käitumine.
elistustesse puutub, siis eks neidki kujundab ema. Kui ema on mingi ripsmepikendustega mõnnaka-tädi, mis see teismelinegi siis muud oskab tahta. Kui emal on stiili ja maitset, siis ta ilmselgelt hoiab oma 13-aastase tütre mingist aliexpressi trendist eem
TA olen. Ma vist olen valesti aru saanud. Kas nendega käiakse väljaspool kodu, et lausa riietusstiiliks pidama peab?
Mina otsin ikka pigem nn varrukatega “pleedi”, et kui laps diivanilt korra kööki vett jooma läheb, siis ei lohiseks pleed vastu põrandaid.
Teema on laste ja noorte rõivaeelistustest
Ei ole. Teema on, kust saab neid jubedusi osta.
Mis laste ja noorte rõivaeelistustesse puutub, siis eks neidki kujundab ema. Kui ema on mingi ripsmepikendustega mõnnaka-tädi, mis see teismelinegi siis muud oskab tahta. Kui emal on stiili ja maitset, siis ta ilmselgelt hoiab oma 13-aastase tütre mingist aliexpressi trendist eemal.
Appi, kui rumal sa oled!
Kas peaks seda silmakirjalikult ägedaks, lahedaks ja stiilseks nimetama või? Miks?
Kas küsis keegi su arvamust või hinnangut???? Kus?
Kas peaks seda silmakirjalikult ägedaks, lahedaks ja stiilseks nimetama või? Miks?
Kas küsis keegi su arvamust või hinnangut???? Kus?
Kas siin peab arvamuse avaldamiseks sulle avalduse tegema?
Kas siin peab arvamuse avaldamiseks sulle avalduse tegema?
Kohtlane käitumine.
See on muidugi tore illusioon, et mingi polüesternässaks sooja annab. Sa tee katse – mine üks päev külma ilmaga välja selle mõnnakaga ja teine päev naturaalse villase kampsuniga ja siis arva uuesti, milline kiud sooja annab.
Sa käid praegu pidevalt ringi täisvillases? No ma küll ei taha. Tänapäeval on nii palju häid ja hingavaid ja sooje materjale. See täisvillane imeb niiskuse nii sisse, et läheb lõpuks külmaks ära, kui kaua niiskes õhus oled. Ja kuivab kaua.
ma kannaks ka, aga kahjuks ajavad igasugused villased asjad mu naha sügelema 🙁 kusjuures ka kallid meriinod ja alpakad. nahaarst ütles, et villaallergia on täiesti olemas ja paljud inimesed on seda talle kurtnud. villast mantlit olen poes selga proovinud, ajas aevastama
ma kannaks ka, aga kahjuks ajavad igasugused villased asjad mu naha sügelema kusjuures ka kallid meriinod ja alpakad.
Ilmselt ei ole sa kumbagi neist teadlikult proovinud, sest meriino ei ole kallis ja alpaka on siidpehme. Seda loetakse isegi hüpoallergeenseks.
Teismelisele ei soovita ju hommikul, et pane kašmiirkampsun ja villased retuusid kuniks kooli hakkad minema. Mõnnakas on mugav peale visata muudele riietele.
Eile nägin selle niiske -2C ilmaga üht teismelist lausa tänaval sellise fliisürbiga. Kui aus olla, siis nägi välja nagu külmetav sandike, kel pole raha endale sooje üleriideid osta. Aga kui see on mingites ringkondades moekas, no eks külmetage siis terviseks. Emad siin kiidavad ju takka.
Kallaga mõnnakas pannakaid nämmuda
Odav mõnitamine teeb sind odavamaks, kui need, keda sa mõnitad.