Kas teate mõnd head hommikusöögikohta Mustamäe-Nõmme kandis, sobib ka Telliskivi. Boheemis olen käinud, aga seal pidevalt jube palju rahvast.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Mõnusat hommikusöögi kohta?
Teema: Mõnusat hommikusöögi kohta?

Sõõrikukohvik Nõmmel

Sõõrikukohvik Nõmmel
Vaatan, et seal sõõrikud ja pannkoogid, tegelikult tahaks pisut tervislikumalt. Vabandust, et see täpsustus esialgu välja jäi.

Lyon. Jääb küll vist juba otsapidi Haabersti alla.

Reval ei meeldi?

Fredo hipodroomi ristmikul

Jube vähe on neid kohti kahjuks…

Mustamäe ja Õismäe piiril on lisaks Lyon’le ka Ruccola.

Reval Telliskivis ja Kius Nõmmel.

Vabandust, et see täpsustus esialgu välja jäi.
Hinga sügavalt sisse ja välja ja pane kirja, mis sul sealt veel välja jäi.

Snoob,Mimosa

Snoob,Mimosa
mõlemad kohad avatakse alles kl 12, kuidas seal hommikust saaks süüa?

Minu valik oleks Ristikheina kohvik. Mitte just kaugel Telliskivist

Minu valik oleks Ristikheina kohvik. Mitte just kaugel Telliskivist
Sealsed teenindajad küll vihkavad oma kliente.

Mina läheks mõne hotelli hommikusöögi buffeesse.

Kius Nõmmel.
Mõne hotelli hommikusöögi buffeesse ei saa hästi Mustamäel-Nõmmel minna, sest pole nagu neid eriti sealkandis. Dzinglit ma eriliseks hotelliks ei pea.

Tee ise see hommikusöök endale!:)
Ma olen Tallinna söögikohtades viimasel ajal üsna pettunud: kallis ja keskpärane kvaliteet. Mõnes kohas lausa röövellikud hinnad.
Kiusus olen mitu korda käinud – ei meeldi.
Mustamäelt saab 15minutiga kesklinna, seal on neid veegan-meegan söögikohti jalaga segada. Kunagi käisin iga päev Rotermannis Pure´s söömas. On ka hullult tervislik, kuigi ka üle mõistuse kallis.
Ma teen ise oma söögid ja olen väga rahul. Just sel nädalal käisin 3 päeva järjest väljas söömas, sest ootamatu töö tõttu pidin 3 õhtut järjest kodus tööd tegema ja söögitegemiseks enam aega ei jagunud. Lõpuks hakkas juba kõht peale igat söömist valutama, sest nii harjunud olen enda toitudega. Aga tänasest on kõht jälle vaga kui talleke, sest nüüd teen jälle kõik söögid ise.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Mõnusat hommikusöögi kohta?