Esileht Hobinurk Mootorratta lubade tegemine

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Mootorratta lubade tegemine

Postitas:
Kägu

Mehel on motika load, tahaks ka teha 🙂 Oleks ju tore koos mõni trip ettevõtta jne AGA kuna ma ei ole mitte kordagi motikaga ega rolleriga sõitnud, isegi taga istudes mitte, siis kardan, et ei saa hakkama 🙂 häbenen, et koolitusel on kõigil mingi sõidukogemus olemas ja mina olen täitsa null. Anult mehe motikat olen vaadanud 🙂

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ei jaksa seda üles tõsta, kui ümber kukub.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga miks mehe motikal tagaistmel ei sõida ja nii ei tripi? Saaks natukenegi maitset suhu.

Kogemuseks soovitan aga kuskile ralliparki minna, alguses krossikaga (väiksem, kergem) proovida.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mees enda oma ei luba muidugi puutuda? Rääkimata sellest, et õpetaks sind sõitma? Võibolla sulle ei meeldi üldse selle seljas olla, läheksid ainult raha ja aega raiskama.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

seda ma kardan ise kah

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

seda ma kardan ise kah

Kui õiget tehnikat ei oska, siis muidugi ei jaksa. Koolitusel õpetatakse. Nääpsukesed naisterahvad saavad oma masinad püsti aetud nagu naksti.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

seda ma kardan ise kah

Kui õiget tehnikat ei oska, siis muidugi ei jaksa. Koolitusel õpetatakse. Nääpsukesed naisterahvad saavad oma masinad püsti aetud nagu naksti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei naksuta nad midagi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läksin kunagi A-kati lube tegema nii, et polnud kunagi ise sõitnud, ainult tagaistmel. Kas meeldib, sellest kohe aru ei saagi, alguses on ikka hirmus. Harjutamisega tuleb enesekindlus ja tõeline sõidumõnu alles peale mõningat sõidukogemust.

Ratta saab püsti kûll, kui just mingit hiigelsuurt kõrget matkaratast ei osta ja sellega metsa ei roni. Siis võib tõesti probleeme tekkida. Samas saab kenasti kasutada motikat nii, et ratas ei kukugi külili :).

+1
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Hobinurk Mootorratta lubade tegemine