Esileht Kodunurk Mozzarella juust üleaegne

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Mozzarella juust üleaegne

Postitas:

Avastasin kapist et vist 2 nädalat üle aja. Vaatasin ja nuusutasin, nagu ei haiseks ega midagi, ei hallita, pole vedel. Kas kõlbaks süüa ilma emo visiidita? Üleüldse kuidas need juustud toimivad nagu burratad ja mozzarellad kui üle aja? Mida peaks silmas pidama?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kui on kinnine vaakumpakend, siis tarbiks ära.

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kui ei ole muutusi tekstuuris-lõhnas-maitses ja pakk oli kinnine, siis mina julgeks süüa. Eks sina otsusta ikka ise, oma kõht 🙂 mina võin põhimõtteliselt ka papinaelu seedida. Kui on ok, siis kindluse mõttes võiksid läbi kuumutada, teha pizza peale vms (kui ta nüüdseks juba naha vahel pole 😛 ). Aga halvaksläinud mozzarella on ilge libe käkk.

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

mozarella puhul on maitsest KOHE aru saada, kui see on halvaks läinud. usu mind, sa saad sellest aru.

+4
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Need kuupäevad seal pakendil ei loe tegelikult mitte midagi. No tõesti mitte. Oma nina ja keel on ainsaks kriteeriumiks. Enamasti on juustud (korralikus külmakapis säilinuna) söödavad samuti nagu munadki – vähemalt 2 kuud peale pakendile märgitud tähtaega, vahel ka kauem.

+5
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk Mozzarella juust üleaegne

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.