RE: Mu mees ei jaksa mind endale lubada
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Me teenime kahe peale kuskil 1600 eurot kuus, mis ei ole väga vähe. See küll ei jagune päris võrdselt, aga sissetuleku vahe on kuskil 100 euro ringis, seega mitte väga suur. Me ei teeni ju ka väga vähe, et see eine või kaks kummalegi meist probleemiks võiks olla.
Ja kui keegi siin ütles, et esimese raskuse peale, siis nii see tõesti ei ole. Selline suhtumine oli lihtsalt viimane piisk – ma ei ole ju temast kuidagimoodi sõltuv, et ta saaks endale säärast suhtumist lubada. Tõsi, me elame kesklinnas korteris, mille üüri ta alguses üksinda maksis, seega ei saa ka see ülejõu käia.
Ma ei pahandanud, kui ta uusaasta oli sõpradega ja sünnipäeva töökaaslastega (ja jõulud tahtis töötada, kuid teda lihtsalt ei vajatud kõikidel päevadel), kui ta ütles mu rasedakõhu kohta, et ma olen paks, et me teeme kõiki asju eraldi (isegi ühistel üritustel käimine või teleri vaatamine), või kui ta õhtud otsa vaikides arvutimänge mängib… Ta ütleb selle peale, et me olemegi kaks eraldi inimest ja sellest pole probleemi. Aga selline asi vihastas mu tõesti lõplikult välja. [/tsitaat]
Mees närveerib, kas saab pereisana hakkama, mehed ei ole nii tugevad, kui välja paistavad, kuigi jah rasedale inimesle niiviisi öelda on karm.
Sünnitad ära ning oled jälle sale, küll siis mees teisiti hakkab rääkima ja mõtlema. Mulle ütles ka kunagi mu endine mees, et olen kohutavalt paks (ootasin kaksikuid), mina ainult naersin selle peale ning andestasin talle selle, sest olin tohutu suur. Peame sellega arvestama, et mehed ei ole rasedad, nad ei teagi mis tunne on \”selline paks\” olla, mees jääb ikka endiseks. Ole tubli!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 20.01 09:43; 20.01 11:02;