Esileht Pereelu ja suhted Mu pere unustas mu sünnipäeva :(

Näitan 9 postitust - vahemik 61 kuni 69 (kokku 69 )

Teema: Mu pere unustas mu sünnipäeva :(

Postitas:
Kägu

Loen ja imestan. Nagu lasteaed. MINU sünnipäev unustati ära – no ja siis, maailma lõpp või ? Ja solvuda ei oska ma kuidagi selle peale, ma ei ole maailma naba.

Muidugi on lahe kui hommikul kook voodisse tuuaks ja saad ootusärevusest oimetuna kingipaberit krõbistada aga kui seda ei juhtuks siis ei hakkaks ka esimese asjana psühholoogi numbrit valima. Kui kink ei vasta sinu ootustele kas siis jääd ka meest altkulmu põrnitsema ja siis teed perekooli teema milline hoolimatu tõbras ….. kinkis mulle panni 🙂

Eks varsti saab nutulaule lugeda kuidas emadepäeval see kõige tähtsam ära unustati jne.

+1
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ausalt öeldes tundub mulle teemaalgataja käitumine vägagi passiiv-agressiivsena. Selle asemel, et “kärutada ja kärutada” ja siis hiljem nutma puhkeda, kui inimesed sushi järgi aru ei saa, et tähtis päev, oleks ju võinud meelde tuletada ja tegevusi pakkuda. Mees tunneb end muidugi halvasti, et tal meelest läks, aga selline käitumine teemaalgataja poolt tegi asja kordades hullemaks, kui ütlemine – mul on sünnipäev! – oleks teinud.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No see kinnitab mu väidet. Mees on nii paanikas, et 2 kuud ette küsib sinulr, mida sulle kinkida. Ja sinuga kooskõlastada. Ise ta ei oska midagi mõelda?

Oskab ikka. Tal muud üle kunagi ei jäägi, sest mul on kõik olemas ning raha mulle kinkida oleks naeruväärne. Paanikas pole keegi. Tuli jutuks, kuna oleks reisil kauem olnud, aga pean sünnipäeva tõttu varem naasma. Mees isegi ei osale mu üritusel, meil on läbi aastate naiste üritus.

Mina lausa kardan mehe kingitusi 🙂 Mul sama jama nagu eelkõnelejal – kõik on olemas. Ja siis mees nuputab ennast hulluks kuidas eelmise aasta kinki üle trumbata … tihti ostabki hirmkalli asja, mida ma tema arust vajaksin ja sooviksin aga kahjuks tihti ei ole see täpselt see mida ma sooviksin, ja nii seisabki kapinurgas mingi kallis asi mida ma ei kasuta. Nüüdseks oleme kokku leppinud, et mitte mingisuguseid materiaalseid kinke ei tee, ainult elamuskingid nagu reis või hea õhtusöök või langevarjuhüpe jne.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loen ja imestan. Nagu lasteaed. MINU sünnipäev unustati ära – no ja siis, maailma lõpp või ? Ja solvuda ei oska ma kuidagi selle peale, ma ei ole maailma naba.

Muidugi on lahe kui hommikul kook voodisse tuuaks ja saad ootusärevusest oimetuna kingipaberit krõbistada aga kui seda ei juhtuks siis ei hakkaks ka esimese asjana psühholoogi numbrit valima. Kui kink ei vasta sinu ootustele kas siis jääd ka meest altkulmu põrnitsema ja siis teed perekooli teema milline hoolimatu tõbras ….. kinkis mulle panni 🙂

Eks varsti saab nutulaule lugeda kuidas emadepäeval see kõige tähtsam ära unustati jne.

Minu jaoks on veider see, et täiskasvanud inimene ei saa aru, et kõik ei ole temasugused ja on inimesi, kellele on sünnipäevad olulised. Veel veidram on minu jaoks see, et see “täiskasvanud” inimene veel maniteseb neid. Ohh jah, näe, me kumbki ei saa vahel mõndadest asjades aru…selline see eluke on.

+4
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Võid kindel olla, et rohkem ei unustata! Teismelistele ongi vaja selliseid õppetunde, et neil on silmad häbi täis.

Sul ei ole vist ühtegi teismelist ? Teismelistel ei lähe silmad häbi täis või kui siis järgmiseks viieks sekundiks. Mul on teismelisi 3 (poisid) ja ma võin mürki võtta, et kui nende isa neile meelde ei tuletaks või FB ei teavitaks siis nad ei tuleks selle pealegi, et mul üldse võiks sünnipäev olemas olla 🙂 Sel aastal tõi 1 poistest naistepäeval mulle karbi shokolaadi – sain tõelise shoki (no heas mõttes muidugi).

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No minu mees ka kord unustas. See oli lihtsalt nii naljakas, sest aasta enne olid kõik kaetud lauad ja lille jne. Ootasin ja ootasin üleslaulmist, mida ei tulnudki. Lapsed olid  väikesed, nendel polnud siis meeleski. Käisin pesemas, tegin kohvi, ei midagi. Asi läks huvitavaks. Lõpuks läksin tööle, õnneks keegi enne õnnesoovidega ei helistanud ka, kui juba tööle olin jõudnud. Lõpuks helistas ämm, talle siis ütlesin, et oled oma pojast ette jõudnud. Siis helistas ähmis mees, et kuidas siis nii, tema teadis täpselt, et mu sünnipäev on 2 päeva pärast 🙂 Igatahes nalja sai palju ja tegijal juhtub. Ideaalselt kommunikeerival käoperel muidugi mõista mitte.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on veider see, et täiskasvanud inimene ei saa aru, et kõik ei ole temasugused ja on inimesi, kellele on sünnipäevad olulised. Veel veidram on minu jaoks see, et see “täiskasvanud” inimene veel maniteseb neid. Ohh jah, näe, me kumbki ei saa vahel mõndadest asjades aru…selline see eluke on.

Milleks need olulised on ? Kas sellepärast, et vaid sellel päeval aastas keegi üldse tähele paneb, et sa olemas oled või miks ? Ma ei väitnud, et sünnipäevad ebaolulised on lihtsalt ei saa sellest suurest hüsteeriast aru kui keegi on unustanud … Ja TA ei kirjuta, et ka keegi peale tema mehe oleks teda meeles pidanud ja õnnitlenud – järsku ta ei lähegi teistele korda kuna selline labiilse närvikavaga on ? Mõni sõbranna äkki ikka helistas ?

Ja ka seda õhtust olukorda oleks saanud kenasti lahendada ilma, et kõik majas viibinud ennast kehvasti tunneks. Näiteks lausuda rõõmsa häälega – teen täna sushi välja kõigile oma sünnipäeva puhul !. Mitte mängida märtrit ja unistada ülevoolavast kaastundest. Aga noh mõned naised ongi sellised manipulaatorid, hiljem ju hea veel aastake vahel nähvata ‘no ja mu sünnipäeva sa ju unustasid ka ära’ 🙂

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma oma lähedaste sünnasid tean, aga teiste omi mitte. Õnnitlusi saab see,  kellel on sünnipäev märgitud FB-s ja seda nädala sees, sest Nv pole aega vaadata FB-d. Mina oma sünnipäevast  hakkan varakult rääkima, sest see on üks väheseid aegu, kui mees mulle midagi kingib. Kingi soovi ei anna -lasen üllatada. Arvan, et nad laseks mu ka üle kui ma ei mainiks. 🙂

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina oleks ka kurb, aga kuna ma ühel aastal unustasin oma ema sünnipäeva ära, siis ma tean, et see ei tähenda, et pere mind vähem armastaks

0
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 61 kuni 69 (kokku 69 )

Esileht Pereelu ja suhted Mu pere unustas mu sünnipäeva :(