Mina ei valinud Ekret, aga mõtlesin peale esimest imestust hääletustulemuste ja koalitsiooni üle, et hea küll, no las nad teevad ka midagi peale lõugade laiutamise ja tõestavad, et nende teod kah jutule järele jõuavad. Put their money where their mouth is. Et äkki on asjalikud ja teevad ära midagi, mida eelmised 17a ei saanud tehtud. Sest nende programmis oli isegi mõistlikke ivasid mitu.
On neil nüüd esimene tööpäev ja võimalus hakata reaalselt tegutsema. Aga nad ei tee ju sisulist tööd, jätkub sama klounaad! Pidevalt. Ametissevannutaminegi- lipud, zestid… See OK näpuga vehkimine hakkab neil parteikollektiivseks tikiks muutuma varsti 😛 Kui meedia poleks seda Kaalepi lollakat (olgu kuitahes mitmetimõistetav, sobimatu oli see nagunii ametlikul üritusel) liigutust riigikogu 1.istungil nii suure kella külge pannud, kui oleks võinud ignoreerida nagu viisakas inimene ei tee märkama kellegi röhatust või võõrsõna vale kasutust, poleks midagi juhtunud. Pani. Mis sai? Nüüd vehivad nad kõik, Tralla kah pealekauba! 😀
Ja Isamaa nagu tavaliselt, neid ei kuule üldse.
Kui see lollimaja jätkub, siis võtab mõne aja pärast Ratas õnnest kogeledes Kaja uued kosjad vastu ja kõik hingavad kergendatult 🙂
Rõve on kogu see värk, ma ausalt ei teagi, keda süüdistada selles, sest ega ekre vastased ka moraalset high roadi just pole valinud, eksole. Meedia ässitab ainult lisaks ja võimendab kogu seda jura mitmekordseks. Nii madal, nõme, väiklane on see kõik. Võiks ju olla mõned inimesed, kellele rahvas saab austusega vaadata, kus need kõik kadunud on (ma saan aru, et ehk neid ei peaks ka poliitikute seast otsima 🙂 )? Ühed kleebivad südamekesi, teised… ähh.
Ma saan aru küll, et mina ise olen lihtsakene ja et fraas “kõik inimesed on ilusad ja head” on ammu juba kurb iroonia (õigemini on alati olnud), aga ma tahaks loota, et kui arvatavast naisepeksjast minister oleks olnud mõnest teisest erakonnast, oleks asi täpselt samamoodi läinud- uurimiseni (ehk võiks selle uurimiseni küll jõuda natuke väiksema aplombiga, mis oletatavale ohvrile vähem näkku lööb). Asi ei ole ekres, asi on selles, et meil ei peaks ministriks saamagi inimene, kellel on kasvõi KAHTLUS, et ta on oma naist süstemaatiliselt, aastaid, jõhkralt, luumurdudeni peksnud. Või kuidas?