Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mul on kahju Martin Helmest

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 55 )

Teema: Mul on kahju Martin Helmest

Postitas:
Kägu

Vanasti öeldi, et “ütle, kes on su sõber ja ma ütlen, kes oled sina”. Ma ei mõista, miks EKRE ja Helmed toetavad jätisest Orbanit. Nii kahju, kui muidu toredad inimesed manduvad ja osutuvad meie huvide reeturiks. Toetada Ukraina asemel Venemaad on jälk tegu.

https://www.delfi.ee/artikkel/120197750/ukraina-esitas-ungarile-provokatsioonide-tottu-ametliku-demarsi

+8
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidu oleks nagu ok jutt, aga see “toredad inimesed”…

+29
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis neil on viga peale Venemaa toetamise ja Orbani pooldamise? Väikseid probleeme kindlasti leiaks, aga need pole olulised.

+2
-26
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis neil on viga peale Venemaa toetamise ja Orbani pooldamise? Väikseid probleeme kindlasti leiaks, aga need pole olulised.

Muidugi- muidugi. Need poiskad tahavad naised köögiabilise rolli toppida ja kui saaks, siis võtaks naistelt ka valimisõiguse, aga muidu on nad ju “toredad inimesed”.

+23
-8
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Valetaja Kaja Kallasest on ka kahju.

+10
-23
Please wait...
Postitas:
Kägu

Muidugi- muidugi. Need poiskad tahavad naised köögiabilise rolli toppida ja kui saaks, siis võtaks naistelt ka valimisõiguse, aga muidu on nad ju “toredad inimesed”.

See on nüüd küll loll jutt. Tegelikult on hoopis vastupidi.

+6
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

mulle on just vastupidine mulje jäänud, miks nad muidu siis oma naised riigikokku tõid, kui naine peaks olema köögis ja poliitikast eemal?

+8
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub nagu luulude moodi. Perekooli naiste suurim hirm lööb välja – naised topitakse köögiabilise rolli (mees on siis kokaks järelikult?). Jutu järgi muidu kõik iseseisvad naised, aga kui EKRE-st jutt, siis on järsku hirmul ja abitud. 😀

+9
-17
Please wait...
Postitas:
Kägu

Traditsioonide taastamine on rohkem ideeline osa EKRE programmist. Saad ju isegi aru, et kui juba korra õpetad “karu mesipuid rüüstama”, siis on keeruline kupatada loom tagasi tema “loomuliku toidulaua” juurde.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui muidu toredad inimesed

Näita mulle sellist kohta, kus nad “muidu toredad inimesed” olemist demonstreerivad? Minu leksikas ei kuulu toredate inimeste omaduste hulka homode ja kõikide teiste vähemuste ja rahvuste vihkamine peale valge (mittehomo) eesti inimese ehk nende meelest “eestlus” jnejne.

+14
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu leksikas ei kuulu toredate inimeste omaduste hulka homode ja kõikide teiste vähemuste ja rahvuste vihkamine peale valge (mittehomo) eesti inimese ehk nende meelest “eestlus” jnejne.

Unustasin lisada, otse loomulikult vihkavad nad ka kõiki oravate ja eesti200 valijaid , mis siis, et nood on eestlased, aga ju siis valet sorti.

+11
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

mulle on just vastupidine mulje jäänud, miks nad muidu siis oma naised riigikokku tõid, kui naine peaks olema köögis ja poliitikast eemal?

Nii naiivne EI SAA OLLA! Riigikokku tõid nad ainult oma prouad. Topeltpalk ja topeltpension ju perekonda!

+19
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii naiivne EI SAA OLLA! Riigikokku tõid nad ainult oma prouad. Topeltpalk ja topeltpension ju perekonda!

Nii on prouad silma all ka kenasti ja pealegi aitavad oma “väiksel naiselikul moel” tekitada kuvandit naistelegi sobivast erakonnast – et naised ka nende poolt hääletaks, noh. Mida pole vaja loomulikult mitte soolise võrdsuse pärast või et naiste seisukohti kuidagi arvestada või esindada, hoidku!, vaid selleks, et võimule tulla.

+11
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Unustasin lisada, otse loomulikult vihkavad nad ka kõiki oravate ja eesti200 valijaid , mis siis, et nood on eestlased, aga ju siis valet sorti.

Sa ei tee vihkamisel ja kaastundel vahet?

Aga ega ei imestagi. Ammu ei näe vahet kes parasajagu juhmi biomassi tinistab, töötab nii putinistide kui neomarksistide salgutajate oma ühtemoodi.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii on prouad silma all ka kenasti ja pealegi aitavad oma “väiksel naiselikul moel” tekitada kuvandit naistelegi sobivast erakonnast – et naised ka nende poolt hääletaks, noh. Mida pole vaja loomulikult mitte soolise võrdsuse pärast või et naiste seisukohti kuidagi arvestada või esindada, hoidku!, vaid selleks, et võimule tulla.

Täiesti avaliku infona on netis olemas kõigi EKRE ringkondade ja osakondade juhtkonnad. Seal on muide naisi päris palju. Vastupidiselt levinud kuvandile naisi EKREs igati soositakse ja püütakse edutada, kuid päris kõrgel tasemel ei ole naised alati paraku valmis ise toimetama. Üsna aeganõudev ja kohati ka ebamugav tegevus, eriti kui olla palgatöötaja, kes ei saa oma aega reguleerida. On muidugi ka näiteid, kus naine “poliitikat teeb” ja mees kodu ja lapsi kontrolli all hoiab.

+5
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma naised tiriti küll poliitikasse, aga teiste naised peavad olema lastega kodus ja kolmekäigulist sööki valmistama.

+12
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oma naised tiriti küll poliitikasse, aga teiste naised peavad olema lastega kodus ja kolmekäigulist sööki valmistama.

Eks sina tead muidugi täpselt, mida NEMAD (kelle nime ei tohi isegi nimetada) oma naisega teevad:)

+2
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sektijuhtidel on ajast aega endile hoopis leebemad nõuded kui kõigile teistele. Aga üldine suhtumine naistesse on ikka selline, et neil on “suuorgan”…

+8
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selles pead küll oma meest ja ennast süüdistama, et sa kodus pead istuma ja süüa tegema. Täitsa naljakas tegelikult, et isegi selles saab juba EKRE -t süüdistada. 😀 Nad on tõesti kõikvõimsad.

+6
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

kelle teiste

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selles pead küll oma meest ja ennast süüdistama, et sa kodus pead istuma ja süüa tegema. Täitsa naljakas tegelikult, et isegi selles saab juba EKRE -t süüdistada. 😀 Nad on tõesti kõikvõimsad.

Mina olen just aru saanud, et EKRE ja tema jüngrite silmis on Kaja Kallas nagu jumal, kõikvõimas ja süüdi kõigis hädade, kaasa arvatud sõda ja üle-euroopaline energiakriis.

+9
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen just aru saanud, et EKRE ja tema jüngrite silmis on Kaja Kallas nagu jumal, kõikvõimas ja süüdi kõigis hädade, kaasa arvatud sõda ja üle-euroopaline energiakriis.

Nojah, tema on isa poolt “poliitikasse tiritud”, ei tahtnud vist ka kodus süüa teha. 😀

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui muidu toredad inimesed

Näita mulle sellist kohta, kus nad “muidu toredad inimesed” olemist demonstreerivad? Minu leksikas ei kuulu toredate inimeste omaduste hulka homode ja kõikide teiste vähemuste ja rahvuste vihkamine peale valge (mittehomo) eesti inimese ehk nende meelest “eestlus” jnejne.

Aga sina kui tore inimene vihkad ometi seda ekret. Sallimisest rääkivad inimesed on kahjuks ise kõige sallimatumad. Salli siis ekret ka kui sa nii salliv oled.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanasti öeldi, et “ütle, kes on su sõber ja ma ütlen, kes oled sina”. Ma ei mõista, miks EKRE ja Helmed toetavad jätisest Orbanit. Nii kahju, kui muidu toredad inimesed manduvad ja osutuvad meie huvide reeturiks. Toetada Ukraina asemel Venemaad on jälk tegu

Kui mingist Helmest kahju võiks olla, siis oleks see ehk Sirje Helme? Teiste osas ei näe selle jaoks küll ühtegi põhjust. See, et sa ei mõista miks Helmed Orbanit toetavad, ei tähenda, et nad ise seda ei mõistaks. Vihjeks nii palju, et Orbani taolised riigijuhid ongi nende ideaal. Praeguses poliitilises situatsioonis oleks Putini toetamine lihtsalt poliitiline enesetapp, seega on Orban palju “ohutum”.

+11
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanasti öeldi, et “ütle, kes on su sõber ja ma ütlen, kes oled sina”. Ma ei mõista, miks EKRE ja Helmed toetavad jätisest Orbanit. Nii kahju, kui muidu toredad inimesed manduvad ja osutuvad meie huvide reeturiks. Toetada Ukraina asemel Venemaad on jälk tegu

Kui mingist Helmest kahju võiks olla, siis oleks see ehk Sirje Helme? Teiste osas ei näe selle jaoks küll ühtegi põhjust. See, et sa ei mõista miks Helmed Orbanit toetavad, ei tähenda, et nad ise seda ei mõistaks. Vihjeks nii palju, et Orbani taolised riigijuhid ongi nende ideaal. Praeguses poliitilises situatsioonis oleks Putini toetamine lihtsalt poliitiline enesetapp, seega on Orban palju “ohutum”.

Ise paned neile sõnu suhu? Kas sa ei karda et sind kohtusse kaevatakse lõpuks? Maksad oma lamisemiste eest mingi 10 000 eurot?

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise paned neile sõnu suhu? Kas sa ei karda et sind kohtusse kaevatakse lõpuks? Maksad oma lamisemiste eest mingi 10 000 eurot?

Mis põhjusel nad seda peaksid tegema?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis põhjusel nad seda peaksid tegema?

Sest sa ju mõtled oma väiteid välja, loe postimehest, keegi harri kingo peab maksma 5500 eurot kahjutasu väljamõeldud jama eest.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest sa ju mõtled oma väiteid välja, loe postimehest, keegi harri kingo peab maksma 5500 eurot kahjutasu väljamõeldud jama eest.

Mida ma välja olen mõelnud? Et Orban on kaabude suur eeskuju? Või et Putin on Orbani iidol?

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida ma välja olen mõelnud? Et Orban on kaabude suur eeskuju? Või et Putin on Orbani iidol?

Just, need oledki välja mõelnud ja eks sa tõesta oma väidete tõepärasust kohtus, vaata kuidas välja tuleb. Püüa ikka normaalne olla ja mitte mingit jura välja mõelda ja seda teiste pähe kirjutada.

+2
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Just, need oledki välja mõelnud ja eks sa tõesta oma väidete tõepärasust kohtus, vaata kuidas välja tuleb. Püüa ikka normaalne olla ja mitte mingit jura välja mõelda ja seda teiste pähe kirjutada.

No selle tõestamiseks piisab sellest: https://uueduudised.ee/?s=orban

+6
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 55 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Mul on kahju Martin Helmest