RE: Mul on midagi viga.. Tahaks teada kust see alguse sai et probleemiga tegeleda
Ma pole päris selline, aga sinnapoole. Lapsena olin selline, kes võttis alati kõike väga tõsiselt. Nutune ma just polnud, aga jah, väga tõsine.
Olen pidevalt mures kõige ja kõigi pärast. Kõik tundub mulle potentsiaalselt ohtlik. Kardan sõita lennukiga, laevaga, kardan mikrolaineahjus toitu soojendada,…
Nutan filme vaadates, isegi multikaid vaadates. Peas jookseb kogu aeg mingi stsenaarium, kuidas midagi juhtub, kas siis minu või mõne mu lähedasega.
Olen 30 ja nutan siiani aeg-ajalt valulikult taga vasikat, siga, kes maal laudas lihaks tehti-mäletan nende nägusid…olin väike laps.
Ja üsna palju asju veel.
Minu diagnoosid: ärevus-ja paanikahäire, obsessiivkompulsiivne häire.
See on laias laastus minu lugu. Praeguseks olen spetsialistide abi ja toega õppinud ennast aktsepteerima sellisena nagu olen. Ma isegi meeldin endale sellisena, kuigi väga raske on.
Psühholoog ütles, et asja tuumani ongi väga raske jõuda-eriti, kui lapsepõlve ja muu eluga tundub kõik korras olevat.
Mõned inimesed lihtsalt ongi nii tundliku natuuriga, et see võib nad haigeks teha.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 05.05 23:00; 06.05 08:21; 06.05 20:25;