Esileht Pereelu ja suhted Mul on midagi viga.. Tahaks teada kust see alguse sai et probleemiga tegeleda

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 31 )

Teema: Mul on midagi viga.. Tahaks teada kust see alguse sai et probleemiga tegeleda

Postitas:
Kägu

Terve elu olen tundnud hirmu, täiesti olematute asjade pärast. Kardan olla üksi kodus, kardan pimedat, kardan et ma ei meeldi kellegile, et keegi poes vaatab mind imelikult, et minuga juhtub midagi jne. Ühesõnaga suur paaniline hirm on mind koguaeg saatnud. Nutan iga väikse asja pärast. Mulle teevad haiget täiesti olematud asjad, kohe nii haiget et seest hakkab nii valus et tahaks nutta ja karjuda ja lihtsalt ära surra. Olmatud asjad näiteks loen raamatust midgai kurba, näen filmis midagi ebareaalset, loen uudiseid. Vahel kui jälle mingi kurb uudis kus keegi laps ära kaob vöi sureb vms, ma võin nädalaid nutta selle pärast. no nii valus on. Miks on see maailm nii julm. Ema rääkis et väiksena ma ka ainult nutsin ja nutsin koguaeg, ma isegi mäletan et mind jäeti lasteaeda ja ma hüsteeriliselt nutsin akna peal, ma ainult nutsin ja nutan siiani. Mis mul viga on? Tahaks ka üks öö rahulikult magada ilma et midagi südamel oleks. Südametunnistus on mul puhas, selles asi pole. Ma ei saa aru millest see tulla võib. See on nii kohutav ja õudne ja valus. Tahaks lihtsalt üks päev mitte muretseda 🙁

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: Mul on midagi viga.. Tahaks teada kust see alguse sai et probleemiga tegeleda

suured-suured kallid sulle ja pehmed paid!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Mul on midagi viga.. Tahaks teada kust see alguse sai et probleemiga tegeleda

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]suured-suured kallid sulle ja pehmed paid! [/tsitaat]

Oeh, jälle see paijutt. Sellest pole teemaalgatajale mitte mingit kasu. Ma arvan, et sa võiksid psühholoogiga rääkida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma pole päris selline, aga sinnapoole. Lapsena olin selline, kes võttis alati kõike väga tõsiselt. Nutune ma just polnud, aga jah, väga tõsine.

Olen pidevalt mures kõige ja kõigi pärast. Kõik tundub mulle potentsiaalselt ohtlik. Kardan sõita lennukiga, laevaga, kardan mikrolaineahjus toitu soojendada,…

Nutan filme vaadates, isegi multikaid vaadates. Peas jookseb kogu aeg mingi stsenaarium, kuidas midagi juhtub, kas siis minu või mõne mu lähedasega.

Olen 30 ja nutan siiani aeg-ajalt valulikult taga vasikat, siga, kes maal laudas lihaks tehti-mäletan nende nägusid…olin väike laps.
Ja üsna palju asju veel.
Minu diagnoosid: ärevus-ja paanikahäire, obsessiivkompulsiivne häire.

See on laias laastus minu lugu. Praeguseks olen spetsialistide abi ja toega õppinud ennast aktsepteerima sellisena nagu olen. Ma isegi meeldin endale sellisena, kuigi väga raske on.

Psühholoog ütles, et asja tuumani ongi väga raske jõuda-eriti, kui lapsepõlve ja muu eluga tundub kõik korras olevat.
Mõned inimesed lihtsalt ongi nii tundliku natuuriga, et see võib nad haigeks teha.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

puudub baasturvalisus? see kujuneb välja väga varases lapsepõlves ja põhimõtteliselt tähendab seda, et sinu vajadustele ei ole reageeritud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh, tule taevas appi tõepoolest. Mis ma sulle siis soovitaks. Ma ei tea, mine tööle. Aga mingile rõvedale ja raskele tööle. Tõsiselt,elu on niigi raske, tundub, et sul pole tegelikult üldse ühetgi muret. Lapsed terved? vanemad terved? Majapidamibe- kuidas sellega on? Karjäär ja töö? Ses mõttes, et mingi filmi pärast nutta – no nuta, milles probleem? Mingi võõra uudise pärast muretseda- kas tõesti su enda elus pole midagi,mille pärast rohkem muretseda? Kui nii, sis palju õnne, oled üks neist vähestest inimestest, kes on õnnelik. Oleks minul sinu mured, aga noh, ma tean küll, see ei lohuta ega aita, eks ole! Aga tõsiselt, ma vahetaks hea meelega sinuga probleemid.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Oh, tule taevas appi tõepoolest. Mis ma sulle siis soovitaks. Ma ei tea, mine tööle. Aga mingile rõvedale ja raskele tööle. Tõsiselt,elu on niigi raske, tundub, et sul pole tegelikult üldse ühetgi muret. Lapsed terved? vanemad terved? Majapidamibe- kuidas sellega on? Karjäär ja töö? Ses mõttes, et mingi filmi pärast nutta – no nuta, milles probleem? Mingi võõra uudise pärast muretseda- kas tõesti su enda elus pole midagi,mille pärast rohkem muretseda? Kui nii, sis palju õnne, oled üks neist vähestest inimestest, kes on õnnelik. Oleks minul sinu mured, aga noh, ma tean küll, see ei lohuta ega aita, eks ole! Aga tõsiselt, ma vahetaks hea meelega sinuga probleemid.[/tsitaat]
tead, see et teemaalgataja muust ei kirjutanud ei tähenda, et tal muid probleeme ei ole. ta kirjutas lihtsalt ühest konkreetsest asjast – ülitundlikkusest. tal võib vabalt muid asju ka olla, aga neist ta täna ei kirjutanud või kirjutas teises teemas.
mina olen ka natukene selline. nädal aega ühe asja pärast ei nuta, aga nutan siis kui meelde tuleb. kui mõtlen tagasi emotsioonide peale, mis mind kurbadel elusündmustel on saatnud, nagu näiteks kellegi surm, siis ma elan need emotsioonid uuesti läbi, kuigi kergemalt kui esimesel korral. mingi asi toob mingi vana asja meelele ja siis kohe meeleolu muutub, kuigi hetk varem olen ennast muretu ja õnnelikuna tundnud. ma pole isegi lootnud, et keegi mind aidata saab. olen lihtsalt selline.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]Oh, tule taevas appi tõepoolest. Mis ma sulle siis soovitaks. Ma ei tea, mine tööle. Aga mingile rõvedale ja raskele tööle. Tõsiselt,elu on niigi raske, tundub, et sul pole tegelikult üldse ühetgi muret. Lapsed terved? vanemad terved? Majapidamibe- kuidas sellega on? Karjäär ja töö? Ses mõttes, et mingi filmi pärast nutta – no nuta, milles probleem? Mingi võõra uudise pärast muretseda- kas tõesti su enda elus pole midagi,mille pärast rohkem muretseda? Kui nii, sis palju õnne, oled üks neist vähestest inimestest, kes on õnnelik. Oleks minul sinu mured, aga noh, ma tean küll, see ei lohuta ega aita, eks ole! Aga tõsiselt, ma vahetaks hea meelega sinuga probleemid.[/tsitaat]

Sa ei saa aru. Asi pole mitte selles et ma nutan vaid selles et iga pisike asi teeb sellist pörguvalu et tahaks ära surra. Seest hakkab keerama ja ajab oksele kohe. Mul ei ole vahet kas minu isiklik või võõra mure- see on sama õudne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Sa ei saa aru. Asi pole mitte selles et ma nutan vaid selles et iga pisike asi teeb sellist pörguvalu et tahaks ära surra. Seest hakkab keerama ja ajab oksele kohe. Mul ei ole vahet kas minu isiklik või võõra mure- see on sama õudne.[/tsitaat]

Teemaalgataja! Inimesed, kes ei ole nii tundlikud nagu sina, ei saagi mitte kunagi aru, mida sa täpselt mõtled. Mina nt. saan. Nii võidki saada kommentaare, et hangi endale elu ja tõelised raskused.
Otsi endale mõni hea terapeut, kellega need asjad lahti rääkida. Nemad ei anna sulle sedalaadi hinnanguid vaid aitavad sul ennast lahti mõtestada. Üks hea spetsialist laseb sul lihtsalt olla, rääkida ja peegeldab sulle sind ennast.
Aga tõesti, see peab olema HEA spetsialist, kellega tekib klapp. Kõik ei ole sellised ja ma saan täitsa aru, miks inimesed on mõnedes psühholoogides pettunud. See amet ei ole kõigi jaoks.

Ja veel. Nii unikaalsed, kui me ka enda arvates pole, ei ole midagi uut siin päikese all. Usunm et saad abi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kallis Teemaalgataja…sa kirjutad täpselt seda, mida mina siia juba ammu olen tahtnud kirjutada:(

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]hirm hüljatuse ees?

tundub, et sa oled justkui alasti, kaitseta, kõik tuleb läbi, mis toimub maailmas.

kas oled muidu maalähedane inimene? elad linnas või maal?[/tsitaat]

Linnas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

teemaalgataja, pöördu kindlasti spetsialisti (psühhiaatri, psühhoterapeudi) poole. sellised asjad on täiesti ravitavad. loomulikult võtab ravi ja tervenemine aega, nii et ära löö käega kui tulemusi ei saavuta paari nädala või kuuga. lisaks soovitan joogat, see õpetab lõdvestuma. olen ise üsna samasuguse mõtteviisiga olnud ja abi saanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka väga tundlik. Hoian maailmast eemale. Lehti ei loe, uudiseid ei vaata. Draamasid jms ei vaata. Inglise krimkad istuvad hästi. Ja must huumor. Nii must huumor, et muudab sündmused ebareaalseks. Lapsena oli asi päris hull, nüüd on läinud kordades paremaks. Kui igat haiget tegevat sündmust, hirmu vaadata selle tühisuses v6rreldes kogu universumiga, on lihtsam toime tulla. Soovitan otsida abi, hoiduda häirivatest sündmustest (no pole m6tet titanicut vaadata, kui uppuvad armastajad muuletult haiget teevad) ning v6tta elu huumoriga. V6i hakata usklikuks ja lükata oma mured k6rgematele j6ududele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa ei saa aru. Asi pole mitte selles et ma nutan vaid selles et iga pisike asi teeb sellist pörguvalu et tahaks ära surra. Seest hakkab keerama ja ajab oksele kohe. Mul ei ole vahet kas minu isiklik või võõra mure- see on sama õudne.[/tsitaa

Ma tean seda tunnet. Otsisin aastaid põhjust, see ei aita. Suure tõenäosusega sa seda ei leia.
Ainus, mis aitab on õppida situatsiooniga toime tulema ja muuda oma mõtlemist. Kui sul on e-mail, mida jagad siis kirjutan sulle pikemalt. Ehk aitab sind minu kogemus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Generaliseerunud ärevushäire?
http://en.wikipedia.org/wiki/Generalized_anxiety_disorder

Lihtsalt oled sündinud sellisena, sellise närvisüsteemiga. Sellega tuleb õppida toime tulema, nii nagu teine peab õppima toime tulema äkkvihaga, puuduliku impulsikontrolliga vms. Niimoodi elada on ikka väga raske, seega tuleb jah otsida abi ja pikapeale leida ja töötada välja viis, kuidas oma ülitundlikkust kontrolli all hoida. Vastasel korral on sul kogu aeg kõrge stressitase, mis kulutab su organismi nii läbi, et füüsilised haigused tulevad kallale. Ära jää seda ootama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

häbi sulle, sa ei tea, millest räägid! ei, sa ei vahetaks, kui sa teaksid, mida see tähendab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat]ma sarnastele kogemustele tuginedes soovitaks homöopaatiat + näpud mullas elu.

samas, kui see on nii kaua kestnud ja siiani pole midagi toiminud või pole ette võetud, siis ei oska midagi asjalikku vist lisada.[/tsitaat]
olen muide näinud, mismoodi homöpaatia sellise häire puhul aitab. tõsiselt. Eleri Tammemäe näiteks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen muide näinud, mismoodi homöpaatia sellise häire puhul aitab. tõsiselt. Eleri Tammemäe näiteks.
[/tsitaat]

Kus temaga ühendust saaks? Ja mis see homöopaatia on üldse täpsemalt?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[/tsitaat]

See võib sind aidata ajutiselt. Kui tahad lahendust, pead muutma oma mõtlemist. usu, ma kolistasin läbi palju psühholooge, nõidasid, posijaid, rännakuid tegin jne jne jne raha kulutasin tuhandeid. Sõrpu väsitasin tunde, kuid lõpuks aitas mind mõtlemise muutus. See on ainus tee. Veel kord, ära klammerdu vea otsimisele ega välisele abile. Sa pead saama omale uue mõtlemise.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See võib sind aidata ajutiselt. Kui tahad lahendust, pead muutma oma mõtlemist. usu, ma kolistasin läbi palju psühholooge, nõidasid, posijaid, rännakuid tegin jne jne jne raha kulutasin tuhandeid. Sõrpu väsitasin tunde, kuid lõpuks aitas mind mõtlemise muutus. See on ainus tee. Veel kord, ära klammerdu vea otsimisele ega välisele abile. Sa pead saama omale uue mõtlemise.[/tsitaat]

Vea otsimise kohalt on sul õigus-see ei pruugi kuhugi viia. Väline abi aga aitab siiski ennast leida ja maailmaga suhtestada. Mõtlemist on kindlasti vaja muuta, kuid tihti ei saa seda teha ilma kõrvalise abita. Nagu oma eelmises postituses mainisin, peab see abistaja olema sobilik. Minul oli väga hea psühholoog, kellele olen siiani väga tänulik. Ta kuulas mu lood ära ja mõne mu nn \”veidruse\” peale ütles, et see on tegelikult väga vahva/hea, et selliseid inimesi olemas on. Leidis igas negatiivses asjas positiivseid külgi ja ei alavääristanud ühtki probleemi. Tegime muidugi palju tööd ka, sest paljudest minu hirmudest ei õnnestunud lihtsalt sõrmenipsu abil vabaneda.
Inimese põhiolemust muuta pole vajalik, tuleb lihtsalt endaga rahu teha, mõtlemist muuta ja seeläbi terveneda. Tihtipeale on selleks siiski kõrvalist abi tarvis.

0
0
Please wait...

Postitas:
mlvalge

Kui sees sinu jaoks tõsine problem on siis mina soovitaksin küll kas psüholoogi või psühiaatri poole pöörduda. Ma ei taha kuidagi silti külge kleepida aga äki võib tegemist olla mingi kerge skisofreenia või muu haiguse kerge vormiga. Käi korra psüholoogi juurs ära, sul ei ole midagi kaotada. Pigem võta- terve ellusuhtumine ja elu nautimine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vea otsimise kohalt on sul õigus-see ei pruugi kuhugi viia. Väline abi aga aitab siiski ennast leida ja maailmaga suhtestada. Mõtlemist on kindlasti vaja muuta, kuid tihti ei saa seda teha ilma kõrvalise abita. Nagu oma eelmises postituses mainisin, peab see abistaja olema sobilik. Minul oli väga hea psühholoog, kellele olen siiani väga tänulik. Ta kuulas mu lood ära ja mõne mu nn \”veidruse\” peale ütles, et see on tegelikult väga vahva/hea, et selliseid inimesi olemas on. Leidis igas negatiivses asjas positiivseid külgi ja ei alavääristanud ühtki probleemi. Tegime muidugi palju tööd ka, sest paljudest minu hirmudest ei õnnestunud lihtsalt sõrmenipsu abil vabaneda.
Inimese põhiolemust muuta pole vajalik, tuleb lihtsalt endaga rahu teha, mõtlemist muuta ja seeläbi terveneda. Tihtipeale on selleks siiski kõrvalist abi tarvis. [/tsitaat]

Tegelikult on sul õigus. Mina sain ka järjele tänu ühele inimesele, kes aitas mõtlemist muuta. Ja nõus, positiivsus ja optimism on suurepärane algus. Tore, kui õnnestus leida selline psühholoog. Edu sulle!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kindlasti on abi ka psühholoogidest ja psühhiaatritest, aga mina soovitan seda, millega mul on endal kogemust. kombineeritud abi on alati hea. ja muide – ma ei usu, et see abi oleks ajutine :). homöopaatiaga saad ennast sellisesse seisundisse, et saad saad aru, mis sinuga toimub ja ehk saad hingerahu, et ka muud abi paremini vastu võtta. ei ole mulle endalegi kõik see võõras, mitte küll nii rängal kujul, aga ma saan aru, mida sa silmas pead. Elery muide on väga lahe inimene ka.
http://avitus.ee/tervisekeskus/homoopaatia

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma tahtsin sama teema teha täna…aga keegi on täpselt samas olukorras, milles minagi.mul on diagnoos ärevus ja paanika häire, mis nüüdseks on generaliseerunud ärevushäire, pean sellega elama.raske on.Muretsen ja paanitsen iga päev ja ka nende asjade pärast mis pole üldse juhtunudki-kujutan ette omale halbu asju ja saan meeletu ärevus hoo, mis lõppeb iivelduse ja meeletu värisemisega.võtan rohtusid ka-võibolla pean elulõpuni võtma.olen üli tundlik inimene ja seda ma muuta ei saa.viimasel ajal väldin rahvarohkeid kohti, kuna tunnen et kõik vahivad mind ja saavad aru et ma olen imelik.püüan mitte võõraste muresesse süüvida kuid ikkagi masendavad mind halvad uudised mida kuulen- ja see kõik läheb mulle südamesse.nutan ja nutan ja mõtlen samuti et miks miks???miks elu on ebaõiglane ja nii julm.kardan ka kõike-isegi varese kraaksumist.käin psühiaatri juures juba 3 aastat. mõnevõrra on asi paranenud kuid siiski terve ma ei ole.tahan ka elada nii et ma ei muretseks, ma tahan õppida lõdvestuma ja elu nautida.ma elan ju ühekorra ja saan aru et nii elada on täielik elu raiskamine.Elama peab!

0
0
Please wait...

Postitas:
Lisberg

Katsu saada psühhiaatri poole, sest tema saab anda saatekirja psühholoogile ja siis tasub 10x psühholoogi külastust haigekassa.

Mul üks tuttav on käinud paar korda vabastavat hingamist tegemas, see pidi peris kummaliselt mõjuma aga pidi aitama oma pusadest jagu saamisel.
Eks vist lõdvestamisele aitab kaasa pidev joogas käimine.

Lõppkokkuvõttes tuleb ju aru saada, et sa oled vaid killuke sellest elust, elu oli enne sind on, sinu ajal , pärast sind. ebameeldivaid sündmusi juhtub koguaeg-miljoneid aastaid juhtus ja juhtub edasigi miljon aastat. selle mitme miljoni aasta jaoks on 90a sinu elu nii tilluke aeg, et seda negatiivset koormat kanda vabatahtlikult on kuritegu sinu enese elu vastu. Miks mõte on sind mitte puudutavat valu ja vaeva võtta enda kanda, sest seda lihtsalt on paratamatult väga palju. Ja kuna negatiivsus on tugevam tunne kui positiivne tunne, siis tulebki ennast sundida näha paremat poolt, tuletadki meelde rõõmsaid asju ja loed paremaid uudiseid, et halvale ei jäeks aega, ja see on totakas,meelega nii mõelda, et see ei tule loomulikult; ma tean, olen ise ka selline pusas inimene.
Tead, Su elul pole midagi viga, kui teiste asjad muserdavad, Sul pole iseendal tõsiseid muresid ja probleeme-ja see on ju ometigi maruhea!
Minule on 4x psühholoogi küll aidanud päris hästi, kuhu pshhiaater mind saatis. Ma saan juba ise ka aru, kui mõtetut juttu ma seal halamas käin aga mulle on vaja, et temasugune mulle vastu räägiks ja näiteid elust toob.

0
0
Please wait...

Postitas:
kaarel

ilmselgelt ma ei mõista teemat, kuna pole sellise asjaga kokku puutunud, seega jääb mulle mõistmatuks kuidas inimesed viitsivad niipalju karta ja hirmu tunda. inimene peaks ju olema ratsionaalselt ja isemõtlev olend.
teoreetik minus lõi teooria: teadupärast on inimene olnud kaua aega tagasi jahitav ehk saakloom. oli teisi suuremaid, tugevamaid ja osavamaid loomi, kui inimene. saakloomadel tekib see hirmu instinkt teatud olukordades. millegipärast on hakanud see ammune instinkt välja lööma tänapäeva inimestes, eriti õrnema soo esindajatel. kuskilt ammuunustatud ajunurgast on see mingi stimulatsiooniga aktiveerunud ja nüüd ei osata selle instinktiga midagi peale hakata ja tekibki kõikehõlmav paanika. pole midagi konkreetset ka, mis oleks ohuallikas, et näeks või saaks katsuda. tegelikult pole mingit põhjust karta aga instinkt on tugevam. selle tagajärjel inimene käitubki nagu saakloom, kuigi keegi ei jahi teda, ja saakloomad langevad varem või hiljem.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Peaksid ikka jah spetsialisti poole pöörduma. Arvan, et tegemist võib olla üliarenenud fantaasiaga lihtsalt ning ka üliarenenud empaatiavõimega.
Mul oli midagi sarnast. Mõtlesin, et ilmselt olen lihtsalt vaimselt haige või mingi psühholoogiline probleem igaljuhul. Pikka aega isegi ei julgenud spetsialisti poole pöörduda, kartes tõde.
Fantaasianäidetest võiksin palju tuua, aga näiteks oli nii, et kui tänaval keegi vastu tuli, siis kujutasin ette, kuidas ta võtab taskust noa ja lõikab mul kõri läbi (või torkab kõhtu) ning kõnnib rahulikult edasi ja ma jään sinna siis verd purskama. Seda kõike kujutasin ette väga elavalt ja detailselt.
Fantaasiatest, hirmudest võiksingi heietama jääda.
Samuti nutan iga asja pärast, mille pärast üks normaalne täiskasvanu minuteada ei nuta.
Lisaks olid ja on siiani mul sundmõtted. Neid on väga palju, aga üks neist nt kuskilt alla hüpata. Sundmõtteid on mul ka palju koomilisi. Nt seisan poes kassajärjekorras ja tahaks järsku tohutult eesseisvat inimest kõdistada või näpistada või kallistada kasvõi 😀 Väga palju tegemist on, et end tagasi hoida. Ühel korral ei suutnud ma end tagasi hoida ja tõmbasin ühelt ilusate pikkade juustega naisterahvalt ühe juuksekarva ära. Ta muidugi pööras end ümber ja ma vabandasin kohmetult.
Raske on kõike neid asju siia kirja panna, kuid spetsi poole pöördusin ja siis pikkade seanssidega ta selgitas välja, et haige ma pole, aga mul on üliarenenud fantaasia, no mingid psühholoogilised terminid olid ja empaatiavõime.
Ahaa, seda võiks mainida ka, et kui juhtun päriselus või filmis nägema, et kedagi lüüakse, siis see koht, mis inimesel pihta sai, see hakkab mul kohutavalt valutama. Actionfilme ei saagi ma vaadata, sest siis oleksin lõpuks kui läbipekstud.

MInu seansid jäid pooleli, sest kolisin Eestist ära ja sündisin lapsed ja nii see asi soiku jäi. Terapeudiga oli mul aga plaanis hüpnoosi proovida, kahjuks jäi see tegemata. Nii, et täit selgust pole ma siiani asjas saanud. Mind aga aitas vähemalt see, et tema arvates, ma ei ole ikka hullumaja kandidaat. Mind ennast aga aitas tohutult see, et käisin seal üleüldse ja rääkisin detailselt. Neid kõike fantaasiaid, sundmõtteid ei saa ma rääkida sõbrale, tuttavale kindlasti. Selliseid asju peab spetsialistiga rääkima.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma mõtlen seda, et kurb kui keskmisest tundlikumad inimesed satuvad ebasoodsasse keskkonda või neile mittesobivale tööle. Siis läheb asi ju päris hulluks.
Selle peale ilmselt ei ole keegi mõelnud, et sellist tundlikkust saab mõne valdkonna juures hästi ära kasutada.
Meil vist ikka peetakse tundlikke inimesi segavateks ja tülikateks inimesteks, kes tekitavad ainult probleeme või kuidas?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tean seda tunnet, olen ka juba täiskasvanu ja tunnen, et olen nagu sina.Kõik see, mida kirjeldasid, toimub ka minuga:(

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja minuga samuti… abi pole kuskilt otsinud-leidnud, aga minu puhul peitub asja tuum ilmselt tõesti eelpolmainitud baasturvalisuse-puudumises (lapsepõlv), kuna ema pidi põhimõtteliselt tervet peret ülal pidama ja isast polnud mingit abi, siis pidime ennaga sageli päris üksi olema, hea et ellu jäime. Päris õudne mõelda milline võis olla meie elu nt alla-aastastena, vist ainult üks pidev ema taganutmine.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 31 )

Esileht Pereelu ja suhted Mul on midagi viga.. Tahaks teada kust see alguse sai et probleemiga tegeleda

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.