Esileht Ilu ja tervis Müoom

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Müoom

Postitas:
Kägu

Avastati emaka ja põie vahelt kasvaja, mida günekoloog käega tunneb, aga UH ei näita, kuhu kasvaja kinnitatud. Lootus on, et tegemist varrega müoomiga, aga UH- s halvasti nähtav ja kinnituskohta ei ole näha. Kas kellelgi olnud nii, et UH pole vart nàidanud, aga MRT-s selgub, et varrega müoom? Kui sage see üldse on, et UH ei anna müoomi puhul olulist selgust ja peab MRT-sse minema?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ei saadetud MRT-sse, vaid emaka eemaldusse. Olin 49, võib-olla sellepärast siis. Aga isegi operatsiooni järel arst ei julgenud öelda, kas see on lihtsalt müoom või midagi pahaloomulist, müoom oli juba lagunema hakanud ja tupest tuli mäda välja. Ootasin siis kolm nädalat, enne kui sai vastuse, et midagi pahaloomulist ei ole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on aastaid juba müoomid ning püsivad muutusteta. Miks nad lagunema hakkavad? Nüüd lisaks on mul tekkinud munasarjatsüst mõõduga 2,1*2,9 cm. See tekitab nagu palju rohkem mulle muret. Tahaks väga loota, et kaob ise ära. VAnus mul 50 aastat.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks nad lagunema hakkavad?

Müoom võib olla jala peal, mis võib keerduda ja siis verevarustus halveneb ja hakkab lagunema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa selle müoomi pärast muretsed.See pole halvaloomuline.Muretsema hakka alles siis kui saad halvaloomulise kasvaja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa selle müoomi pärast muretsed.See pole halvaloomuline.Muretsema hakka alles siis kui saad halvaloomulise kasvaja.

Sul on funktsionaalse lugemise puudulikkus. Teema ongi tehtud sellest, et TA muretseb, kas see ikka on müoom, kuna vart ei nähtud, või on see pahaloomuline kasvaja. Seetõttu tehakse ka MRT.

0
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Ilu ja tervis Müoom