Esileht Veebikonstaabel Mure.

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Mure.

Postitas:
Kägu

Mehel oli sünna, Kõik oli algusel Ok, aga kui hakkasime magama minema, Mees jäi ruttu magama, Aga mina ja laps ei saanud magama jääda, Sest norskas kõvasti. Palusin tal Voodi all Tekke jne. Aga Mingi hetk lõi mind( Silm sinine) Tegelikult Olen mina Kõige rohkem süüdi, et Hakkasin meest norima. Esimene mõtte ikka politsi välja kutsuda. Kutsusin ja läks ilusti kainerisse( Tegin avaldus ta vastu) Aga mõlemad olime joonud! Kahjux avaldus tagasi ei saa võtta, Aga ta tõesti Kahetseb et lõi mind, Oli esimene kord. Ja ta tunnistab et lõi mind, aga ma ise ajasin ta nii närvi ja oli unes ka! Uurja helistas ja küsis mis karistus võix tema saada, Ütlesin et Ex mõlemad olema süüdi. Aga Mis karistus ta saab? kui esimene kord nii..? Ja kas mul on õigus uurjale helistada ja küsida mis temast saab.?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
andero-

RE: Mure.

Teise inimese löömine kvalifitseeritakse karistusseadustiku § 121. Kehaline väärkohtlemine järgi: Teise inimese tervise kahjustamise eest, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest –
karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Ilmselt reaalset vangistust ei kohaldata aga see sõltub juba konkreetselt otsuse tegijast.
Jah on õigus helistada ja küsida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja!.

Kas mul on õigus Politsijaoskonda helistada, kui hetkel uurja ei vasta.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
andero-

RE: Mure.

Jah, te võite ka helistada.

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Veebikonstaabel Mure.

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.