Esileht Lapse ootamine Mures, et sõin pooltoorest liha

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Mures, et sõin pooltoorest liha

Postitas:

Üldiselt olen liha osas äärmiselt hoolas olnud ja pigem küpsetan üle kui jätan võimaluse, et jääb tooreks.

Täna lõunal kohvikus võtsin sealiha ning tundus, et see oli pisut liiga roosa seest. Sõin küll ainult äärtest, kuid see siiamaani siiski painab mind. Söögikohalt ikka eeldaks, et liha küpsust kontrollitakse päris täpselt. Kõige suurem hirm on toksoplasmoos – endal ei ole seda varem olnud (vereprooviga kinnitatud). Või osad sealiha osad võivadki olla küpsetatud peast veidi roosakamad kui teised?

Kui paljud veel söögi osas väga hirmunud on? Ise koguaeg kardan, et äkki söön mingi pisiku sisse ..

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 20.02 17:03; 22.02 19:22;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Karda siis edasi.

+1
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Arvan et midagi hullu ei ole. Kui tegemist on viisaka söögikohaga siis üldiselt tõenäosus saada saastunud liha on suhteliselt väike. Ise olen korduvalt raseduse jooksul meedium liha söönud. Päris tartar või sushit siiski ei julge, kuid tean ka neid kes söövad vabalt sushit ka. Eks ta veidi loterii ole, aga usun et päris iga loos ei “võida”. Võta rahulikult ja ära muretse iga pisiasja pärast. Näiteks, grippi haigestumise tõenäosus on praegu palju suurem ja gripp on rasedatele ohtlik, aga kodus istuda ka ei saa ju…

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Maitse üle ei vaielda, mõned eelistavadki poolttoorest liha ja tean ühte naist kes hea isuga päris toorest pekki sõi. Metsloomade
puhul on toore liha söömine suurem risk.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ära üldse muretse! Tõenäosus, et sa seetõttu haigeks jääd, on suht olematu. Mina ka sõin rasedusega ikka liha (veiseliha) mis oli õrnalt roosa seest.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sisefilee peakski olema tsipa roosa. Järgmine kord tuleb kokale sõna edasi anda kuidas oma liha soovid. Karbonaad ja muud liha osad peaksid olema küpsed.

0
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sisefilee peakski olema tsipa roosa. Järgmine kord tuleb kokale sõna edasi anda kuidas oma liha soovid. Karbonaad ja muud liha osad peaksid olema küpsed.

Ma seda ei tea, mis tükk see oli, aga hiljem koka käest küsisin, siis ta põhjendas roosat alatooni sellega, et liha oli ahjus küpsetatud ja hiljem pulgonis järelküpsetatud ..

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 20.02 17:03; 22.02 19:22;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sisefilee peakski olema tsipa roosa. Järgmine kord tuleb kokale sõna edasi anda kuidas oma liha soovid. Karbonaad ja muud liha osad peaksid olema küpsed.

Sealiha ei tohi olla roosa. Keeritsussi pärast. Reaalselt seda farmisealt saada ei tohiks võimalik olla. Metsloomalihaga on teine lugu – seda peaks kontrollima, aga pagan teab, kas kõik lastud loomad ikka korralikult kontrollitakse.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Lapse ootamine Mures, et sõin pooltoorest liha

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.