RE: Mures natukene.
Mariska- Esimese rasedusega peetus 9+5 ja teisega nüüd 7+6.Mina nägin aga ilusti kõike UH-s.Nii südamelööke kui tema kuju.Kuid ka seda kui ta mu seest väljus tundsin ja nägin..See vaatepilt oli küll kurb ja kustumatu,kuid püüan seda unustada ja mitte sellele tundele väga mõelda.
Ei jõuagi kurvastada enam..Nii palju on muid asju järsku tekkinud,et ei jõua selle peale mõelda,mis mind ka kurvaks muudab ja pisarad silma toob..! 🙁 Kuid ega see kustu kunagi!
Kägu(20:09)-Nii jube ikka lugeda sinu lugu!Arvatavasti kui nüüd millalgi uuesti rasedaks jään,siis suunatakse mind ka riskiraseda arsti jälgimise alla.Hoian sulle praeguse raseduse juures pöialt ja et kõik hästi läheks!!
Minul esimese rasedusega olid ka kerged määrimised,kui duphastoniga sai asja kontrolli alla,kuid lõpuks ka see ei aidanud.
Teise rasedusega nüüd algas juba 5.nädalal kerge roosakas määrimine.Teine määrimine koos veretükkidega oli 6+3 nädalal,jäeti haiglasse ja pandi rohud peale.Olin 4 päeva haiglas ja kõik oli korras kui koju sain.Kolmanda korraga oli aga hoopis verejooks 7+3 nädalal,jäeti haiglasse,tehti UH ja kõik oli hästi.Saadeti koju ja öeldi,et voodireziimile põhimõtteliselt.Peale seda jäigi natukene määrima,mõni päev heledamalt ja vähem,teine päev tumedamal ja rohkem.Nüüd siis reedel aga läksin taas emosse,kuna süda ei andnud rahu.Sest sisetunne ütles,et midagi valesti.Ja…(nuuks)kahjuks mu sisetunne ei valetanud!
Mariska-Kui aus olla siis,ma ei ole tugev inimene.Olen elus pidanud nii mõndagi läbi elama peale nende raseduste peetumiste.Elan kõike väga raskelt läbi!