RE: Musja2- anna palun teada, kuidas teil läheb?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Lumememm- aitäh sulle vastuse eest:) Kas te käisite ka reedel arstil ja hakkasite kohe reedel AB-d võtma? Mitu korda olete võtnud siiani? Mis sulle hetkel kõige enam muret teeb, et olete juba pikalt AB-d võtnud, aga parem pole? Meil alles tegelikult esimene AB päev, aga lihtsalt nii õudne köha, et vahepeal hing kinni, spastiline, kuiv, kinnine köha, mitte midagi ei aita, kraadida ka eriti ei lase, praegu tundub et läks alla palavik, mis oli 17.30 38.7, 19 ajal oli 38.2. Ma enam ei suuda seda köha kuulata, terve öö ja päev, 24/7 jutti, 5 päeva, mitte keegi pole maganud, beebi ehmatab ka üles kogu aeg.[/tsitaat]
Me käisime reedel arstil ja siis samal õhtul andsin kohe AB-d. Ning siis laupäeva hommikul ja laupäeva õhtul ka. Tundub, et palavik kadus, sest pole olnud praeguseni enam aga mulle teeb muret see mädaplekk seal kurgukaarel :S kurk enam nii punane pole üldse aga seda mädaplekki reedel küll seal polnud, järelikult see pidi siis tulema laupäeval… Ma nüüd loodan, et see AB ikka mõjub nii nagu peab. Mina alguses arvasin, et lapsel ka köha aga polnud ja arst kirjutas siis mingi köharohu ikka välja ( me soomes, siin praktiliselt kõik köharohud retsepti all ), et kui öösiti köhima hirmus ajab, et siis see rahustab kurku ja hingamisteid. Ja 2 korral olen nüüd andnud, sest vahel tõmbab ninast tati kurku ja siis köhib ikka hullult ja eks see kurguärritus ajab ka köhima ning kurk niigi natuke valus.
Paha kui lapsed haiged aga küll nad jälle terveks saavad meil 😉 Aga muidu eestis ju köhasiirupeid päris suur valik, et küsi apteekrilt midagi oma lapse köhale, neil kindlasti on 🙂