Nö teadlikult – ainult need toidud, mis on otseselt vastunäidustatud nagu toores kala/liha/muna, pastöriseerimata piimatooted (ei tea, et tarbiks nagunii), alkohol jmt.
Ülejäänud muutused pigem hormoonidest, nt esimese rasedusega oli liha söömine, sh liha lõhnad, problemaatiline.
Suurem toitumise muutus leidis aset siis, kui esimene laps oli nii vana, et meiega sama toitu süüa. Siis hakkasin vähem praadima ja pigem ahjus tegema, rohkem köögivilju toidu sekka jne. Kahjuks lapsele endale see ei meeldi 😀 Ma ise olen väga rahul, kuidas mu toidulaud on muutunud tervislikumaks.
Samuti igasugust jama näksimist jäi vähemaks nii kuidas esimene laps hakkas järjest enam ka nõudma, aga noh – käituge minu sõnade, mitte tegude järgi, eks. Last tahtsin ikka “tervislikult” kasvatada ja tema nähes enam kommi ei söönud.
Burgerid jm kiirtoidukohad on jäänud välja ilmselt lihtsalt vanemaks saamisega 😀 Aga hetkel tundub, et tasapidi tulevad mingil määral tagasi, kuna nüüd juba suuremad lapsed manguvad ja aegajalt ju võib. Õnneks neil pole võimalust üksi kuskil Mcdonaldsis käia veel kuni põhikooli lõpuni, sest siin lihtsalt pole, nii et kuni ca 16a on kõik kontrolli all 😀