Tegin vist kui 14 olin, praegu 31 ja auk alles – st pole kinni kasvanud. Vahepeal ei kandnud aastaid neeti, nüüd pole vist ca 2 aastat kandnud – kusjuures oli nabas ja üks hetk kadus ära – ehk ilmselt vajus läbi. Keha lükkas neeti välja, st paranes ja kõik oli hästi, aga auk liikus nahale järjest lähemale ja see nö needi pealset nahka pole enam väga alleski – ehk mul oli küll hirm, et kui kinni peaks jääma siis tõmbab katki.
Üldiselt mul ei tegemine ega järgselt valus. Paranes okeilt, vahepeal siiski kõrgema vööga teksadega jäi ette, eriti istudes ja tuli kohendada. St näiteks istudes juhtub see, et püksivööäär läheb needi alla ja lükkab siis neeti nö ebamugavalt eemale. Kampsunitesse võib ka kinni jääda.
Aga nabaneedi paranemisajaks ongi pool aastat, päris mädaneda ei tohiks (ei ole mõistlik suvel teha, veekogude vesi jne), aga ca 2 kuud võib haavavedelikku küll välja tulla ja nö korpa tekkida. 2 kuuga umbes paraneb nahk täielikult, aga ca pool aastat võib nö õrn olla, et natukene järsult vigastades võib uuesti tundlik olla ja uuesti haavavedelikku hakata ajama jne.