Esileht Ilu Nabarõngas

Näitan 8 postitust - vahemik 31 kuni 38 (kokku 38 )

Teema: Nabarõngas

Postitas:
Kägu

Enne võtaks kõrged kontsad ja mustriga sukad. Milleks ise mustrit joonistada, kui riietusega saab. Nagu sekskostüümidki magamistoas ja konservatiivne õues.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõrvarõngad on ajatu klassika, nabarõngas mingi 20 aasta tagune moeröögatus. Aga eks inimestele meeldivadki erinevad asjad – mina näiteks jälestan ka tätoveeringuid.

Maitsekas tattoo on seksikas.

Maitsekat tattood pole mina veel näinud. Kõik on ühtemoodi trashy mulje jätnud.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rumal jutt. Mina tegin näiteks 23 aastaselt ninaneedi, praegu 43 ja mitte ühtegi hetke pole korraks ka kahetsenud.Kannan nii täppe kui rõngaid, kuidas tuju on.

Mina ei ole see, kes ütles maakas, aga usu nmind, sa poleks kahetsenud ka tegemata jätmist. Inimeste maitse on väga erinev ja mina nt ei tuleks selle pealegi, et rõhutaks oma nägu. Milleks.

Tead, ma arvan, et minu puhul pole Sul õigus. Tahtsin enne tegemist mitu aastat juba ninatäppi saada ja pole kordagi kahetsenud. Vastupidi, iga kord kui seda peeglis näen, tuleb rahulolev tunne peale ja seda tänase päevani.

Töötan meditsiinisektoris üpris vastutusrikkal ja ka n.ö “kõrgel” positsioonil (mulle tegelikult ei meeldi selline lahterdamine, sest kõik meditsiinitöötajad on olulised) ja mainisin selle ära lihtsalt sellepärast, et öelda, et minu ninarõngaspole mind ka karjääriredelil kuidagi takistanud. Vahel mõni eakam patsient küsib, kas see on mingi usuga seotud näiteks ja siis seletangi, et lihtsalt iluasi. Inimesed arste hindavad ikka proffessionaalsuse järgi, mitte nende välimuse järgi.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimesed arste hindavad ikka proffessionaalsuse järgi, mitte nende välimuse järgi.

Ükski arst, kes on ometi haritud inimene, ei kirjuta ‘proffessionaalsus’.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimesed arste hindavad ikka proffessionaalsuse järgi, mitte nende välimuse järgi.

Ükski arst, kes on ometi haritud inimene, ei kirjuta ‘proffessionaalsus’.

Ükski arst ei kanna tööd tehes sellist ebahügieenilist junni ninas.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rumal jutt. Mina tegin näiteks 23 aastaselt ninaneedi, praegu 43 ja mitte ühtegi hetke pole korraks ka kahetsenud.Kannan nii täppe kui rõngaid, kuidas tuju on.

Mina ei ole see, kes ütles maakas, aga usu nmind, sa poleks kahetsenud ka tegemata jätmist. Inimeste maitse on väga erinev ja mina nt ei tuleks selle pealegi, et rõhutaks oma nägu. Milleks.

Tead, ma arvan, et minu puhul pole Sul õigus. Tahtsin enne tegemist mitu aastat juba ninatäppi saada ja pole kordagi kahetsenud. Vastupidi, iga kord kui seda peeglis näen, tuleb rahulolev tunne peale ja seda tänase päevani.

Töötan meditsiinisektoris üpris vastutusrikkal ja ka n.ö “kõrgel” positsioonil (mulle tegelikult ei meeldi selline lahterdamine, sest kõik meditsiinitöötajad on olulised) ja mainisin selle ära lihtsalt sellepärast, et öelda, et minu ninarõngaspole mind ka karjääriredelil kuidagi takistanud. Vahel mõni eakam patsient küsib, kas see on mingi usuga seotud näiteks ja siis seletangi, et lihtsalt iluasi. Inimesed arste hindavad ikka proffessionaalsuse järgi, mitte nende välimuse järgi.

“Mulle ei meeldi lahterdamine aga töötan meditsiinisektoris kõrgel kohal”

Kas see mitte üldse tervishoiusektor ei ole? Ja tervishoiutöötajad?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seleta siis, on palju inimesi, kes just seda ei soovigi, pidevat seletamist ja mõtteid. Iga asjaga, mis silma paistab, olgu selleks kehakaal või lisavidinad, hakatakse arvama.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see on tänapäeval veel teemaks? Mul oli ca 20a tagasi umb 2a. Probleeme polnud, aga minu pettumuseks auk päris kinni ei kasvanydku, vaid jäid mõlemale poole armitäoid, kuhu nüüd mustus koguneb ja pean ekstra urgitsema. Alumiat on eriti tüütu, sest ei näe ju.

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 31 kuni 38 (kokku 38 )

Esileht Ilu Nabarõngas