Esileht Pereelu ja suhted Naise roll tänapäeval

Näitan 12 postitust - vahemik 31 kuni 42 (kokku 42 )

Teema: Naise roll tänapäeval

Postitas:
Kägu

Läksid lahku, mees võttis uue naise – mul pidid prillid peast kukkuma, kui nägin kuidas mees tuli tööl lõunale, et lapsekäruga jalutama minna.

Ma olen ka selliseid näinud, aga tavaliselt on siis tegemist vana mehega, kes sai noore naise. Noor naine paneb vanamehe hüppama ja kargama, et meele järgi olla. Esimesest perekonnast ja lastest ei tehtud väljagi, oldi aina tööl.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma vaatan tänapäeva noori naisi oma tutvusringkonnas ja imestan, et teatud suhtumine ja käitumismudelid on ikka väga visad kaduma. Pean silmas naiste soovi elus ise hakkama saada.

Mina jälle ei tea ühtegi sellist noort naist, aga  minu tutvusringkond ongi nt tudengid või töökohaotsijad jms, mitte instatibid ja trofeenaised. Küllap need minu tuttavad on juba teistsuguste eeldustega ja ellusuhtumisega. Ammugi ei leia ma, et neid palju oleks, eriti blogijate või suunamudijate puhul- see on ka töö ja sissetuleks, lihtsalt uutmoodi töökoht. Ja võib ka nii olla, et kui on antud silmapaistev välimus, siis on sellega kergem elatist teenida, kui on tugevam antud aju, siis sellega.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga hirmutav on see, et riigi poliitika on just selle vana aja poole kaldu. Et maksame kolme lapse eest mingeid ulmesummasid.

Need lapsed maksavad sulle kunagi pensioni. Juhul, kui praegu kehtivat solidaarset pensionisüsteemi vahepeal lasteikalduse tõttu ümber ei tehta. Need, kes suudavad oma vanaduspõlve päriselt ise ära kindlustada, on meil väga vähe.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need lapsed maksavad sulle kunagi pensioni. Juhul, kui praegu kehtivat solidaarset pensionisüsteemi vahepeal lasteikalduse tõttu ümber ei tehta. Need, kes suudavad oma vanaduspõlve päriselt ise ära kindlustada, on meil väga vähe.

Kaua võib seda lolli juttu ajada. Kui kullatakse üle vaid kolmandaid, ei sünni esimesi ega teisi, nende sündi lükatakse edasi ja kolmandani ei jõutagi. Seda näitas see eelmine 500 euro peale toetuse tõstmine. Ja kui kõik muud soodustused laste pealt ära kaotad, siis inimesed enne mõtlevad, kas nad seda esimest või teist sünnitavad üldse. Kui perekonda ei hinnata, naised surutakse kuskile pliidi taha, samas kui suhe läbi, siis kasvatagu ise oma lapsi, naistelt nõutakse samas samasuguste sissetulekute teenimist kui meestelt, siis ei sünni ju lapsi. Mingite kärgperede toetamine ei anna mingit iibe tõusu. Kui kogu majanduslik olukord on riigis kehv, siis lapsi juurde ei sünni. Kõigi laste peale tuleb mõelda, mitte ainult selle eest raha maksta, et sul on kolm last. Õpetajaid pole, kõrgharidus läheb tasuliseks, kõik see mõjutab rahva kvaliteeti, mitte ainult see, et maksame kolme kärgpere laste eest raha.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaua võib seda lolli juttu ajada. Kui kullatakse üle vaid kolmandaid, ei sünni esimesi ega teisi, nende sündi lükatakse edasi ja kolmandani ei jõutagi. Seda näitas see eelmine 500 euro peale toetuse tõstmine. Ja kui kõik muud soodustused laste pealt ära kaotad, siis inimesed enne mõtlevad, kas nad seda esimest või teist sünnitavad üldse. Kui perekonda ei hinnata, naised surutakse kuskile pliidi taha, samas kui suhe läbi, siis kasvatagu ise oma lapsi, naistelt nõutakse samas samasuguste sissetulekute teenimist kui meestelt, siis ei sünni ju lapsi. Mingite kärgperede toetamine ei anna mingit iibe tõusu. Kui kogu majanduslik olukord on riigis kehv, siis lapsi juurde ei sünni. Kõigi laste peale tuleb mõelda, mitte ainult selle eest raha maksta, et sul on kolm last. Õpetajaid pole, kõrgharidus läheb tasuliseks, kõik see mõjutab rahva kvaliteeti, mitte ainult see, et maksame kolme kärgpere laste eest raha.

ei kõla loogiliselt. kel esimesed ja teised lapsed saavad sündida vaid toetuste najal, neil ei tule kolmandaid neljandaid nii ehk naa.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma vaatan tänapäeva noori naisi oma tutvusringkonnas ja imestan, et teatud suhtumine ja käitumismudelid on ikka väga visad kaduma. Pean silmas naiste soovi elus ise hakkama saada.

Mina jälle ei tea ühtegi sellist noort naist, aga minu tutvusringkond ongi nt tudengid või töökohaotsijad jms, mitte instatibid ja trofeenaised.

Mina ka isiklikult ei tea, aga märkan, et sellist eluviisi viljelevaid noori naisi promotakse ajakirjanduses üha enam.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga hirmutav on see, et riigi poliitika on just selle vana aja poole kaldu. Et maksame kolme lapse eest mingeid ulmesummasid.

Maailm on üle rahvastatud ja koledal kombel. Tegelikult ei ole pensi maksjatest puudus, neid on jalaga segada.  Lihtsalt mõnedel on kinnisidee, et neile peab penssi maksma tõupuhas eestlane.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei kõla loogiliselt. kel esimesed ja teised lapsed saavad sündida vaid toetuste najal, neil ei tule kolmandaid neljandaid nii ehk naa.

Mulle ei kõla loogiliselt see, et 70 protsenti lastest kasvab väikestes perekondades, ainult 30 protsenti lapsi kasvab suuremas peres. Ja nende kolmekümne protsendi peale kulutatakse umbes 70 protsenti toetuste rahast. Miks mitte jagada raha õiglasemalt, et kõik lapsed saavad võrdselt toetatud. Lihtslalt raha pihku pistmine selle eest, et sul on kolm last ei tõsta iivet mitte kuidagi ja raha läheb raisku. Võetakse laene, tõstetakse makse, et maksta suuri toetusi inimestele, kes seda isegi ei vaja.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle ei kõla loogiliselt see, et 70 protsenti lastest kasvab väikestes perekondades, ainult 30 protsenti lapsi kasvab suuremas peres. Ja nende kolmekümne protsendi peale kulutatakse umbes 70 protsenti toetuste rahast. Miks mitte jagada raha õiglasemalt, et kõik lapsed saavad võrdselt toetatud. Lihtslalt raha pihku pistmine selle eest, et sul on kolm last ei tõsta iivet mitte kuidagi ja raha läheb raisku. Võetakse laene, tõstetakse makse, et maksta suuri toetusi inimestele, kes seda isegi ei vaja.

kuidas siis on, kas “lihtsalt raha pihku pistmine” on hea või halb? kui see on olemuslikult halb, siis võiks lastetoetuse kui sellise üldse kaotada.  või on see hea ainult ühe-kahe lapse puhul, kolmandate-neljandate puhul aga mitte?

loosung kõikide laste võrdsest toetamisest on ses mõttes vildakas, et perele sissetuleku teenijate arv saab meie kultuuriruumis olla vaid kaks inimest. mis ju lihtsa arvutusega näitab, et alates kolmandast lapsest pere majanduslik olukord ja ka laste heaolu halvenevad. kui juba esimene ja teine laps sünnivad ainult siis, kui riik tõhusalt toetab, siis sellisesse perre kolmas ja neljas ei sünnigi.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

loosung kõikide laste võrdsest toetamisest on ses mõttes vildakas, et perele sissetuleku teenijate arv saab meie kultuuriruumis olla vaid kaks inimest.

Minu arust kärgperedes võib olla kolme lapse kohta neli vanemat, seega su jutt on täielik jamps.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

kui juba esimene ja teine laps sünnivad ainult siis, kui riik tõhusalt toetab, siis sellisesse perre kolmas ja neljas ei sünnigi.

Kui esimest ja last üldse ei toeta, mis praegu umbes ongi, siis ei sünni ka kolmandaid ega neljandaid. Praegu raisatakse lihtsalt raha ja mingit iivet see ei tõsta. Kolmelapselisi toetati juba enne piisavalt kõrgelt, mingit vajadust ei olnud seda tõsta.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatan neid instatibisid ja valus hakkab. Mitte mingit mõistust, ainult riiete ja vidinatega eputamine.

+1
0
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 31 kuni 42 (kokku 42 )

Esileht Pereelu ja suhted Naise roll tänapäeval