nii, mina teemaalgataja, tulen teemasse tagasi.
nädal aega tinderdatud, laike ca 1900, matche ca 150, pooled neist on kas soomlased, rootslased või tallinnas töötavad välismaalased. kuna sooviks oma tulevasega (jah, olen püsisuhte otsingul) eesti keelt rääkida, siis välistan kõikvõimalikud muulased.
ca 50 mehega on vesteldud, 5 tk isegi FB kaasa võetud ning alates tänasest nädal aega igal õhtul deit. parimad palad panin nädalavahetuseks.
minu kriteeriumid – sportlik, juuksed peas, heas vormis, minust 15 km raadiuses, pikkus alates 188. minust max 3 a noorem v vanem.
eks näis, mis saama hakkab:)
Wow. Ma olen mitu aastat Tinderis olnud rohkem ja vähem aktiivsemalt, aga alati imestan, kuidas osad naised suudavad nii intensiivselt ja järjepidevalt seal olla. Kõigest nädala ajaga leida suhteliselt nõudlike parameetritega lausa igaks õhtuks erinev deit on küll rase mu meelest. Eriti selles vanuses.
Endal mul nii kriitilisi parameetreid päris pole. Olen 30ndate alguses ja olen küll pannud laike rohkelt meestele, kes on vormist väljas ja veidi ülekaalus, samuti lühemad kui 188cm. Üle 188cm heas vormis ja sportlikke mehi on seal raske leida ka 30ndate alguses. Ma ei tea, kuidas see nii kiiresti veel 40-50ndates meeste puhul õnnestub. Eriti kui ainult eestlased sobivad. 40+ on seal ikka ülivähe mehi kes sportlikud ja juustega, head välja näeksid.
Eks järjekindlus viib sihile aga ma ise pole julgenud kohtuda sedasi vaid lühikeste vestluste põhjal, kus inimesest mingit pilti ette päris ei saa. Tahan enne veenduda, et netis ka jutt jookseb ja seda orgaaniliselt mitte kunstlikult kiskudes. Sellist sobivust juhtub aga väga harva.
Imetlen neid, kes tõesti viitsivad ja suudavad lausa mitu korda nädalas erineva mehega kohtuda. Olen kuulnud, et mõni lausa kahe erinevaga päevas. Samas tundub ikka meeleheitlik ja veidi kunstlik ka. Mul on küll väga suur igatsus ja soov kaaslase järgi, aga ei leia endas jaksu ja soovi mitu korda nädalas uue võõra mehega kohtuda. Tegelikult pole kuid tekkinud vestlust ja suhtlust, mis innustaks üldse kohtuma.