Ma eelmisel suvel kutsusin ühe naise Kadrioru parki jalutama. Hommikul kella 10 ajal. Tegime tiiru, asetasin prooviks käe tema pihale, see meeldis talle. Istusime ka pargipingil ja seal sai juba säärt natuke silitada. Peale jalutuskäiku kumbki tööle. Järgmiseks kohtumiseks broneerisin juba mullivanniga sauna. Mullivannis sai samuti säärt silitada ning naine istus mulle sülle. Ühesõnaga sai üksteist lähemalt tundma õpitud. Hiljem oli selliseid kohtumisi veel kuuel korral. Aga nüüd on mul väike mure. Olen naisele kirjutanud, aga ta ei taha vastata. Olen kutsunud kohtama, aga vastust ei tule. Viimati kohtusime kaks kuud tagasi. Milles võib asi olla perekooli eksperdid?
Äkki sellepärast, et oled sellise rõveda pervo jutuga. Nämmutad oma detaile, et ise mõnuleda ja seent toksida. Vastik.
Asi võib olla selles, et leidis inimese, kes päriselt meeldib ja on rohkemat kui suva kepivend.
Ma ise mõtlesin ka selle variandi peale. Aga ehk leppis mehega ära. Unustasin mainimata, et esmakohtumisel väideti mulle, et mehega ollakse nö riius ja lahutus on tulekul. Mees oli muidu meremees, kes oli kolme kuu kaupa kodust ära. See tegi kohtingud hõlpsamaks.
Ma ise mõtlesin ka selle variandi peale. Aga ehk leppis mehega ära. Unustasin mainimata, et esmakohtumisel väideti mulle, et mehega ollakse nö riius ja lahutus on tulekul. Mees oli muidu meremees, kes oli kolme kuu kaupa kodust ära. See tegi kohtingud hõlpsamaks.
See koju tulemine ei olnud esimestel kordadel takistuseks. Mees oli ka enne kodus käimas, aga meie saime mullivannis ikkagi kokku. Ehk leppisid mehega ära. Tegelikult ta võiks mulle seda kirja teel öelda ja ma saaks sellest aru ning tõmbaks suhtele joone alla. Praegu on selline ebamäärane olukord.
Mina esitasin selle küsimuse sinu tsiteeritud teksti peale: Aga jah, skorpionid on küll kütkestavad ja head seltskonna inimesed, aga ka suured egoistid. “Tean vaid kahte skorpionimeest ja mõlemad on padurikkad” Kuidas sinu tsiteeritu sinu vastusega haakub? Väide: skoprionid on suured egoistid Vastuväide: skorpionid on padurikkad Mis on egoismil ja rikkusel seost?
Lisasin sinu iseloomustusse skorpionmeeste kohta oma kogemuse. Mitte see ei tähenda, et vaidlesin sulle vastu või oleks arvanus, et egoism vaesus on. Egoistid ongi üldjuhul rikkad.
ma tahan jah selle projektiga ühele poole saada, max paari kuuga. selleks ajaks peaks küll selge olema, kelles on üldse ainest püsisuhteks
Kahe kuuga ei juhtu küll mitte midagi. Mul oli peale lahkuminekut sama plaan. Mais läksin lahku ja mõtlesin, et sügiseks võiks uus suhe olla. Käisingi paar korda päevas kohtingutel, aga midagi sellist siiski ei juhtunud. Olin aastaid üksi.
ah ära seleta! mul on hetkel paari nädalaga juba 5 meest, kellega lähen ka teisele deidile. Kindlasti koorub nende seast ka see, kellega tekib soov edasi suhelda. Kõik on normaalsed mehed- räägivad asjalikku juttu, on sportlikud, üle 185 pikad, juuksed peas ja töökoht olemas. Vanuses 44-50
ah ära seleta! mul on hetkel paari nädalaga juba 5 meest, kellega lähen ka teisele deidile. Kindlasti koorub nende seast ka see, kellega tekib soov edasi suhelda. Kõik on normaalsed mehed- räägivad asjalikku juttu, on sportlikud, üle 185 pikad, juuksed peas ja töökoht olemas. Vanuses 44-50
ma tahan jah selle projektiga ühele poole saada, max paari kuuga. selleks ajaks peaks küll selge olema, kelles on üldse ainest püsisuhteks
Ossa. Siis on küll üsna madal latt, kui juba nii palju kohtingukaaslasi oled leidnud. Tinderdasin 4 kuud, selle aja jooksul nägin max 10 kena väljanägemisega meest, kellega kohtuma olin nõus vaid ühega.
Sama, tinderdasin küll hulga vähem aega, kuid minupoolse laigi sai 4 meest ning kokku sain ka ühega ainult. Õnneks juhtus olema meeldiv mees ja suhtleme siiani tihedalt, 2 kuud hiljem siis.
Keskmine 45a naine näeb tunduvalt parem välja kui 45a mees. Meeste seas on vaatepilt oluliselt trööstitum kui naiste seas ja seda juba 30ndate alguses.
Küsimus ei ole ju selles. Küsimus on selles, mis siin elus üldse on tähtis! Mis atraktiivsust inimene selles vanuses enam taga ajab. Millal mõistus pähe tuleb.
Mehed ajavad atraktiivsust kogu aeg taga, aga naised ei tohi üldse välimust vaadata? Suhte puhul on oluline, et oleks külgetõmme, muidu on sõprus.