õudne. Naisterahvad jorisevad nagu sauna taga mehed, kes on juba mõned liitrid bocki alla libistanud
kust tuleb arusaamine, et naised peavad loomuldasa olema kuidagi õilsamad, hingelisemad, väärikamad kui mehed? või kust tuleb vaikimisi arvamus, et mehed peavad olema roppsuu-röökurid? ei tasu end nii lillekeseks ka teha, keda sõnnikulõhn minestusse ajab. kui väärikusestandard, siis kõikidele, olgu mees või naine.
Kitah on rääkinud!
Ei, naised EI PEA, aga naiselikkuse üks tunnus on küll tagasihoidlikum käitumine kui meestel. Nagunii on aegadest alates kõik kombed ja käitumised lõdvemaks ja vabamaks muutunud, kuid mingi “hingelisus” on õnneks jäänud. Sina sest jah aru ei saa.
Kes siin leidis, et lauludes pole midagi kuulata, siis mul on samuti sest inimesest kahju. Armastuslaule on maailmas kõige rohkem – selge see, et eriliselt väljenduda on järjest keerulisem, aga nuttes liigutusest kaasa laupäevasel Bocelli kontserdil, siis ka mina ei oska paugu pealt nii rumalale küsimusele vastata, et millest siis olen ilma jäänud kui see naistekas on ainus bänd, mille sõnu kägu kuulab. Soovitaks käia ooperis, koorikontserditel, laulupeol. Kuulata meie Eesti oma klassikuid ja välismaiseid poppartiste. Kirjeldatud sõnad ja stiil on murdosa mingist umpa-umpa muusikast, aga just seda murdosa kägu vist kuulabki. Muud ilusat ta ei tea – talle on vaja näiteis?!. Tõesti uskumatu vaimupimedus!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 21.08 08:46; 21.08 18:09; 21.08 18:17; 22.08 11:26; 22.08 12:35; 22.08 12:52; 23.08 11:51;