Käsi püsti, kes teemat jälle kitumas käis ja miks?
See on perekooli kohtujaam, langetatakse tagaseljaotsus, mode otsustab, kas see teema puudutas ka tead isiklikult või mitte. Kui puudutas kustutab, kui mitte jätab alles.
Põhjuseid, miks nii tehakse: Ei saanud teemast aru. Teatud inimesed tunnevad ennast kõiges justkui süüdi, elavad nii kommentaari sisse, et kujutavad ette, et see juhtuski nendega. Tegelikult ju ei juhtunud, kuid ei suuda vahet teha reaalsel ja mitte reaalsel. Vajadus ajaviiteks s.ttakeerata. Ongi midagi tõsist tervisega lahti. Hirm, üksindus jne.
Rusikareeglid: Igal töökohal on võimalus käkki keerata, kas siis otseselt või kaudselt. Minu juurde juhtudes (niisama me ei kohtu) minu teha on otsustada mida sa saad ja mida sa ei saa. Mul on võimalus tekitada sulle probleeme, raskusi, kannatusi jne. Kas ma seda ka teen? sellest ma siin ei räägi. Enamasti sina jääd ka eksinuna (kõik mida teed, teed endale) minu jaoks inimeseks. Perekooli mode saab kommentaare kustutada nii palju kui süda soovib. Kui palju ta eelnevalt toimuvasse viitsib süveneda, taipab peeglimänge ja omab elukogemust- see kõik kajastub tehtud otsuses. Niiet teemaalgatajana ei pea sa ennast halvasti tundma. Kommenteerijana ei pea sa ennast halvasti tundma. Võimalik,et teavitamine päästab mõne elu ja selle teavitus on tehtud nägemine päästab kohe mitu elu. Jätavad aknast välja hüppamata. See on suur asi.
Suhted: Iga päev saab kellegi lahku ajada kui tahta. Teisele perele probleeme ja pingeid tekitada. Mis selle asja mõte siis on? tunne, et olen parem? Majaduslikud eesmärgid?
Seksihaigustest räägin palju, paha on vaadata enesevigastajaid. Juhusuhe ja ilma kummita. Kuidas ometi? Töölepingud, raha laenamised on meil kirjalikult, kuid see oma keha, seda anname kuritarvitada. 90% ei tea seksihaiguste võimalikkusestki. No kuidas nõnda saab.