Teema: Naistepäev eestlaste moodi
Visake need slaavlased minema. Täiesti ajuvabad mehed. Oli venelane kunagi. Jaa, jumaldab, kätel kannab, aga üks hetk käib klõps tal ära ja täiesti teine inimene, kes sind põlgab ja ütleb, kui mõttetu inimene sa oled.
Mul on eestlasest abikaasa. Oskab, päriselt oskab üllatada, tuua lilli, kingitusi, värki-särki. Kui tõesti tahab – kõike saab. Ja seda isegi ilma põhjuseta, ei pea olema Valentinipäev/Naistepäev/sünnipäev ilmtingimata.
Probleem pole meestes. Probleem on nendes, kes neid mehi sellisteks kasvatas.
Olen oma töö tõttu siin pidevalt elanud välismaalaste mullis ja pole seetõttu siin ennast võõrana tundnud.
Katsu nüüd ära otsustada, kas su töö juures nõmedad eesti matsid või välismaalaste mull.
Mõlemad on. Mõlemal on omad plussid ja omad miinused. Välismaalaste mull aitab igal juhul inimeseks jääda.
Kommentaarist on juba teavitatud
Mu etniline kodumaa on kahjuks Eesti.
Aga see ei pea ju nii olema. Ole ikka ise oma õnne sepp. Õnnemaa pole kaugel! Sellise Eesti ja eestlaste vihkamisega, nagu sinus on, saad varsti mõne hullu haiguse.
Eestlasi saab vältida. Eriti nende jubedaid pidusid.
Ümbritse ennast siis selliste meestega, kes sind õnnelikuks teevad? Täiesti mõttetu teema 😀 ei ole kolleegide ülesanne sind panna tundma printsessina, kuningannana või tsarinnana. Ja kui su poeg, mees, isa, vend vms lähedane meessoost isik selline mats(?) on ja muudab su naistepäeval nukraks, siis eks püüaksime sind siin kõik koos lohutada. Aga tee siis teema vastava sisuga.
Nukraks, pigem masendunuks muutsid mind naistepäeval professionaalsed eesti muusikud.
Venelased ei suutnud täna siin teemas lingitud video peale isegi naerda. Nad ei kujutanud ettegi, et eesti mehed midagi nii rõvedat on võimelised naistepäeval tegema. Rääkisin neile ka oma eilsest “naistepäevaüllatusest” tööl. Nad jäid lihtsalt jahmunult vait.
Mitte ükski venelane ei suuda mitte ühelgi pühal nii madalale langeda.
Visake need slaavlased minema. Täiesti ajuvabad mehed. Oli venelane kunagi. Jaa, jumaldab, kätel kannab, aga üks hetk käib klõps tal ära ja täiesti teine inimene, kes sind põlgab ja ütleb, kui mõttetu inimene sa oled.
Mul on eestlasest abikaasa. Oskab, päriselt oskab üllatada, tuua lilli, kingitusi, värki-särki. Kui tõesti tahab – kõike saab. Ja seda isegi ilma põhjuseta, ei pea olema Valentinipäev/Naistepäev/sünnipäev ilmtingimata.
Eesti mees toob naisele lilli vaid siis, kui ta selles tegevuses endale mingit kasu näeb.
Eesti mees toob naisele lilli vaid siis, kui ta selles tegevuses endale mingit kasu näeb.
Absoluutselt ei ole nõus. Kahju, et sul vaid selline kogemus on.
Mu etniline kodumaa on kahjuks Eesti.
Aga see ei pea ju nii olema. Ole ikka ise oma õnne sepp. Õnnemaa pole kaugel! Sellise Eesti ja eestlaste vihkamisega, nagu sinus on, saad varsti mõne hullu haiguse.
Eestlasi saab vältida. Eriti nende jubedaid pidusid.
Ja istud ikka perekoolis.
Naistepäeva kui mingi erilise päeva pidamine on üldse üks relikt, millel oleks aeg unustuse hõlma vajuda.
no pagan, kuidas saab kõigi eesti meeste eest rääkida ja neid armetult maha teha ja ülistada siin vene meest, sama võib teha ka kõikide eesti naiste kohta, pole eriti arukas jutt
Absoluutselt ei ole nõus. Kahju, et sul vaid selline kogemus on.
Eks asi on tal ilmselt selles, et ta lihtsalt ei väärigi paremat.
Mitte ükski venelane ei suuda mitte ühelgi pühal nii madalale langeda.
Jah, muidugi mitte. Venelased on kõik kõrgintelligents ja esinevad naistele nii: https://www.youtube.com/watch?v=XkDQ8YOQAVA
Mu etniline kodumaa on kahjuks Eesti. Eile avastasin, et olen tõesti täiesti võõras selles kultuuriruumis, sest see, mis on eesti meeste ja naiste jaoks seksikas, on minu jaoks niivõrd solvav ja vastikusttekitav, et see tunne pole veel täna hommikukski kadunud. Olen oma töö tõttu siin pidevalt elanud välismaalaste mullis ja pole seetõttu siin ennast võõrana tundnud. Aga tegelikult, kui süveneda sellesse, mis on päriselt eestilik, siis võib jälestusse lihtsalt maha surra. Eesti naised on ikka väga paljust ilma jäänud, kui neid ei huvita see kuningannapäev ja kui nad lähevad pöördesse meeste etendusest, mis iga teisest rahvusest naise jaoks on iga minut ja sekund sulaselge naiste alandamine. Asiaadid ja ameeriklased teavad väga hästi, mis asi on naistepäev. Iga aasia naine nõuab enda täielikku poputamist oma mehelt ja kolleegidelt sellel päeval. Ameeriklased, kes on ülevõlli feministid, vihastavad sedasorti naistepäevatervituste üle (nagu selles videos näha on ja nagu meil eile tööl oli) jälle omal põhjusel. Nii et jah, selline meeste-naiste side, nagu eestlastel kombeks on, šokeerib ikka enamiku maailma rahvaste naisi.
Proovi elu veidi vabamalt võtta ja ära käi kogu aeg ringi kriipssuuga ja riidepuu kangelt seljas. Kuidas saavad teiste inimeste suvalised teod sind solvata või tekitada tunnet, et sured jälestusest maha?
Selline siis ongi eesti naiste ootus meestele ja eesti meeste arusaam mehelikust mehest:
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120154666/video-naiste-kannatusi-on-otsustatud-veelgi-suvendada-ministeeriumi-meespere-macho-lik-muusikavideo-loi-twitteri-kihama/kommentaarid
Meil oli täna tööl ka analoogne “naistepäevaüllatus” professionaalsetelt muusikutelt. Ja minu suureks üllatuseks olid enamik kolleege sellist vaatepilti vaadates täiesti sillas!
Vene mehed kohtlevad naistepäeval kõiki naisi nagu kuningannasid, aga eesti mehed kohtlevad eesti naisi nii ja eesti naistele see meeldib! Vean kihla, et kõigi teiste rahvuste esindajad oleks sellisest naistepäeva pidamise stiilist šokis, aga Eestis on see kõik lahe ja cool.
Lingi panid muidugi suurest õhinast kommentaaridest, sest seal on sul ka kõvasti möllamist.
puueesti
Mis see on?
keelest aru, kuid kui pead silmas seda, et kommenteerisin Twitteris või Kroonikas, siis ei. Ei lugenud Twitteri kommentaare ega Kroonika omi, vaatasin vaid videot
Miks sa valetad? Isegi lingi panid kommentaariumisse, mitte artiklile.
Proovi elu veidi vabamalt võtta ja ära käi kogu aeg ringi kriipssuuga ja riidepuu kangelt seljas. Kuidas saavad teiste inimeste suvalised teod sind solvata või tekitada tunnet, et sured jälestusest maha?
Ega siis teised selleks midagi tegema/tegemata jätma peagi, keegi ei tekita midagi, inimene ise tunneb oma tundeid ja “sureb oma jälestusse”. No ja mis sellestki siis oleks? Õhk saaks puhtamaks ju!
Kõige galantsemad härrasmehed, keda elu jooksul kohanud, on olnud eesti rahvusest.
Neeme Raual oli teisipäeval intervjuu Venemaa ajakirjaniku Dmitri Muratoviga. Minu arvates on tema positiivne näide vene mehest, selline veits karune noh, aga mitte putinoid ega punane ega harimatu.
Mul sellest videost on ükskõik ja naistepäevast ei pea ma üldse midagi, aga imestan, mida need ministeeriumi naised seal nii hirmsasti kannatavad. Või on tegu naiste koonduslaagriga?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.