Ma isegi ei mõtle süstidega täitmisele. Olen ise ühe iluteenuse pakkuja ja piisavalt näinud nägusid, kus täide on nihkunud või kus põsesarnad on väga laiaks ja esileulatuvaks süstitud. Vahel on eestvaates üsna hea tulemus, aga profiilis on midagi häirivalt nihkes, eriti suu piirkonnas. Või siis on silmade all nii palju täidet, et silmad tunduvad tillukesed nagu seasilmad. Üldiselt ennast ju profiilis palju ei näe, ikka enamasti ainult otsevaates, aga vead ja harmooniahäired paistavadki eriti just profiilis või mingite nurkade alt välja.
Lisaks on ringlõikus oluliselt püsivama tulemusega. Kui midagi ringlõikuse puhul häirima jääb, siis saab seda hiljem mõõdukalt süstidega korrigeerida, aga pigem äärmisel vajadusel.
Süstid väikestel aladel, a la nasolabiaalide täitmine jm on igati õigustatud mu meelest, seda küll. Aga kogu nägu nendega muundama hakata, eriti kui reaalselt on gravitatsiooni tõttu päris palju vajunud, on minu silmis nii halb mõte, et ma isegi ei hakka seda kaaluma.
Ringlõikuse mõte aga võtab üha enam ja enam jumet, pean leidma ainult võimaluse paariks nädalaks aeg maha võtta, et operatsioonijärgselt rahulikult taastuda ja hetkel tundub see keeruline.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 22.03 18:03; 28.03 13:09;