Teema: Näo ringlõikus
Ma ka polnud kuulnudki, aga õnneks mul töötab telefonis peale perekooli veel google ka. Väga kaunid noored naised mõlemad. Samas noorena pole keeruline kaunis olla, midagi veel kuhugi ei vaju ja nahk on klaar.
Kuidas on võimalik neid näitlejaid mitte teada? Ei ole vaadanud filmi “Talve” või “Apteeker Melchiorit”?
Uudiseid ei loe? Eesti kultuurieluga kursis ei ole?
Melchior ja Talve on kõrgkultuur???
Kuule käi paar raksu Viini Ooperiteatris või Londonis West End teatrites etendusi vaatamas või vaata tõelisi kõrgklassi filme, mitte ära jahu oma mõttetust Talvest ja Melchiorist.
Triinuliis ja mallukas on kes?
Need, keda perekooli ajaviite juttudel all klatšid.
Ja kui need mainitud oleks tuntud näitlejad, vast siis teaks. Fakt on see, et nad kõik on suvalised tundmatud inimesed, kellest ei olegi keegi midagi kuulnud.
Tõesti? 🤣
Küll aga külastan Londonis ja Viinis korrapäraselt uusi etendus, lumpenist seega kaugel.
Mida sinusugune siis küll perekooli “lumpenis” otsib? Naudid siin kõrgkultuuri?
Küll aga külastan Londonis ja Viinis korrapäraselt uusi etendus, lumpenist seega kaugel.
Palun nimeta mõni kuulsus, keda Londoni ja Viini teatri lavalaudadel oled näinud.
Tuttav lasi teha näoringlõikuse, aga välismaal, erilist muutust noorema
Ma ka polnud kuulnudki, aga õnneks mul töötab telefonis peale perekooli veel google ka. Väga kaunid noored naised mõlemad. Samas noorena pole keeruline kaunis olla, midagi veel kuhugi ei vaju ja nahk on klaar.
Kuidas on võimalik neid näitlejaid mitte teada? Ei ole vaadanud filmi “Talve” või “Apteeker Melchiorit”?
Kuule käi paar raksu Viini Ooperiteatris või Londonis West End teatrites etendusi vaatamas või vaata tõelisi kõrgklassi filme, mitte ära jahu oma mõttetust Talvest ja Melchiorist.
Mis asi on Viini ooperiteater? On olemas Viini Riigiooper.
Tuttav lasi teha näoringlõikuse, aga välismaal, erilist muutust noorema
Mis asi on Viini ooperiteater? On olemas Viini Riigiooper.
Sa ei tee vahet ooperil ja ooperil?
Estoniat kutsume me ikka Estoniaks.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.