Esileht Beebi ja mitmikud Näputoidubeebi söök ahju

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Näputoidubeebi söök ahju

Postitas:

Kuidas te seda teete? Siiani olen aurutanud. Loen, et paljud panevad beebile juurikad ahju. Pani ahju porgandeid, suvikõrvitsat, bataati, lillkapsast. Käisin ja katsusin vahepeal, kogu aeg nagu kõvad veel. Kuni selle hetkeni kuni kogu söök ahjus krimpsu tõmbas. Porganditest ei jäänud midagi alles, bataat oli pealt liiga krõbe/kõva, seest pehme. Mida valesti teen? Kuidas te beebile ahjus süüa teete? Küpsetuskotis? Mina panin asjad lihtsalt küpsetuspaberi peale umbes 150-160 kraadiga.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina tegin pigem küpsetuskotis või ahjupotis. Kui lahtiselt ahjuplaadil siis tilk vett ka alla, 180 kraadi ja vahepeal vaja segada ka. Kuna suvikõrvits ja bataat ei küpse sama kaua siis suvikõrvits tuleb kindlasti varem ära võtta.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kindlasti õli! Omale ka ju ei pane kuiva kartulit ahju. Otsi kasvõi lihtsalt retsepti “ahjuköögivilja” ja jõta sool panemata ????

Võid ka nõu põhja hoopis veidi vett panna, siis tulemus veidi teine.

No ja kõrge temperatuur ka julgelt 200 kraadi ????

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Lõika väiksemaks ja peale pigem foolium või potikaas kui küpsetuspaber. Enne ahjupanekut õlita ka korralikult

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Beebi ja mitmikud Näputoidubeebi söök ahju

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.